Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja ako budem dolazio, biće to samo jedan dan, verovatno nedelja 08.06. Ali nisam 100% siguran u dolazak.

1. Milos.Becejac 

2. Sick_n_serious 

3. Macak97 

4. Velja996

5. civic_x_fk7 (Dalibor)

6. Vedran

7. Branislav (+3 ili +4)

Posted

Otvori ovaj link u web browseru na komputeru ili telefonu i pokazaće ti na gugl karti kako od naplatne Merošina doći do Parkinga i hotela Garni. Ovo je više za nas, iz daleka, a za lokalce pretpostavljam da će ići ulicom Topličkog partizanskog odreda do kružnog toka pa tu prvo desno isključenje u Nišku ulicu do NIS Petrol, gde onda desno pa dalje kao na gugl karti.

https://www.google.com/maps/dir/43.2789854,21.7967257/43.3048324,21.6820465/@43.304914,21.6826945,438m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUxMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Posted

Zezam se kao i uvek, znam ,,zatvorenim očima da odvezem do tamo,,  ,,jel.zako tata,, iz kultnog filma. U tom ali starom nekad hotelu sam dolazio sa dobrim ali baš dobrim drugaricama na druženje. Al tad ,tad sam bio mlad. Tad Honda nije bila moja devojka a sada jeste.

Posted
22 hours ago, MilicTT said:

Zainteresovan Milić. Samo mi malo bolje objasni put jer sam iz Prokuplja a živim u Nišu. Navi na telefonu me nešto zeza.

Kakav Prokupcanin ? Odakle si ti ? Ti li si nas ? Le Le 

* salu na stranu

Cuo sam se sa Vedranom i ljudima koji zele druzenje, ostavicu jos malo ovde da se krcka. Ako nas bude bilo 20/30 po onome sto znam mogu da odem i dogovorim ili da nadjemo jos neku lokaciju. Napravicu viber grupu pa cemo se tu sve dogovarati. 

Posted
25 minutes ago, MilicTT said:

Odličnu si lokaciju odabrao, ima neka ergela konja,možemo napraviti grupnu gotografiju sa njima ali mora da dođe i Vladooo sa svojim potrošačem da bi zabava bila komplatna.:-P

Milicu zemljace, odakle si ?

Posted

@Milos.Becejacizvini što ne razumeš moj smisao za humor. Sa Duvaništa sam i napisao sam ti da svratiš u caffe kod Dis a da se upoznamo i popijemo po viski. Uvideo bi tada da sam ozbiljan stari čiča koji samo živi opušteno. Tebi je lepše da me malo slikas kad ne vidim,jbg.

Posted

Ima tamo mesta na pretek, priroda,livade,jezero, stvarno dobra lokacija bravo. Ne znam samo šta dogovaraš sa menadžerkom hotela. Onde pored nekadašnjeg starog bazena kod brane ima.dosta mesta za parkiranje. Nisam bio skoro. Ima iznad ovog jezera Krajkovačko jezero na 9.2km od ovog. Bilo bi lepo da svi odvezeno u koloni polako da vide kolege i ovo jezero. Neko može da stane i snima prolazak kolone. Ja neću biti lokomotiva u ovom filmu.

Posted

Potvrdjeno i zvanicno. 
Nakon uspesnog dogovora sa restoranom dogovorio sam sledece: 

1. Rampa spustena i nas covek koji ce primiti ljude na parking ispred restorana 

2. Parking na samo par koraka od restorana u hladovini ili na suncu

3. Spojeni stolovi unutra za druzenje rucak i kafu po principu a la carte. Porucice svako sta zeli da popije i pojede bez cimanja, rezervisanja i obaveza

4. Druzenje ce zvanicno poceti u 11:00

5. Ljudi koji spavaju bice vec tamo zajedno sa nama i vece pre

6. Potrebno mi je od vas sledece: 

Nick sa foruma i tablice automobila kojim dolazite 

Broj ljudi sa kojima dolazite zbog mesta u restoranu 

Tablice ce imati spisak kako bi imalo mesta za svakoga od nas a takodje i zbog evidencije. 

U zdravlju se videli...

• Vedran changed the title to HCS druženje Niš, Oblačinsko Jezero 08.06.2025.
Posted

1. Milos.Becejac 

2. Sick_n_serious 

3. Macak97 

4. Velja996

5. civic_x_fk7 (Dalibor)

6. Vedran

7. Branislav (+3 ili +4)

9. Weifert

10. AxeMarko

11. Misaaa + 2xFN2

12. Mare Civic

Idemo prijave, da olaksamo organizatoru :)