19ljuba82 Posted February 8, 2021 Report Posted February 8, 2021 Nesto sam zjbo nije mi Saletov tekst u poruci iznad kao ''quote'' Nadam se da ce snimak pomoci malo u shvatanju razlike izmedju rednih i v motora i impulsa u isporuci snage koju je Sale prijavio da oseti sale vti 1 Quote
foRce Posted February 14, 2021 Report Posted February 14, 2021 Sa srecom i ovde novi oklopnjak! Svracam neki dan kada ogreje sunce da mu vidim lak sale vti 1 Quote
veljaBandit Posted March 7, 2021 Report Posted March 7, 2021 Srećno Sale ! U pravi si kad negde napisa - pliva podesavanje ogibljenja ne postoji, sva sreća pa ima 300 kg Jedan moj drugar Srdjan već par godina vozi takvog VFR-a, na kraju je promenio svašta nešto uključujući ogibljenje, mogu da vas spojim da ti malo objasni koliko novčanica da spremiš za potpuni ugodjaj u vožnji. Vidimo se na drumu bajkeru, obavezno duga svetla. Serdjo, sale vti and Deki777 2 1 Quote
veljaBandit Posted March 13, 2021 Report Posted March 13, 2021 Sutra u 9.30h Cryo pumpa kod Orlovače, Srdjan koga sam ti pominjao sa VFR i ja idemo kod drugara u Lazarevac, kafa rakija pa onda neki krug Rudnik, Topola..... pali makinu i ajde Važi i za ostale drugare na dva točka ! Nojke, sale vti, neshwill and 1 other 4 Quote
Cirko Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Neki smo jos i “zimskom snu”...jos malo pa smo svi na okupu ;). Quote
sale vti Posted March 14, 2021 Author Report Posted March 14, 2021 @veljaBandit kako je bilo? Sto kaze cirko, neki smo jos u zimskom snu...😁 Quote
Johnny B lude Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Meni moped na spremanju za sezonu... 🙃 Quote
veljaBandit Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Super vožnja začinjena roštiljem pa onda prvo kupanje motora kišom, od Lazarevca do Bgd u povratku išli ibarskom Rudnik Topola Arandjelovac Lazarevac. Poterao sam malo VFR od Topole do Arandjelovca, kako bih ti rekao, autobus klasičan hahaha 19ljuba82, sale vti and Nojke 2 1 Quote
Kabe Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Za sve mlađe članove samo info da je Veljin nick na ovom forumu nekad bio VeljaVFR robbief, Aleksa_ZP, TRIO_driver and 3 others 4 2 Quote
sale vti Posted March 15, 2021 Author Report Posted March 15, 2021 @veljaBanditJesi li ti sjeba prednju felnu ili vlasnik? 😃 A ja ga ne zovem autobus, nego FarmTruck🤪 Quote
veljaBandit Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Vlasnik nažuljao felnu Jeste autobus, oseća se težina ali uz ovo ogibljenje to je jedan dobroležeći autobus, kao po šinama ide što ga kvalifikuje da bude šinobus motor definitivno za otvoren put, pizdećeš po gradu, posebno posle biciklice kakav je CB1000r. E zato sam ja kupio jednu biciklicu, da se ima za lokal, do firme i nazad, po burek i sl.....a dobar i na drumu, juče me oduševio. Triumph Speed twin 1200. pozz bajkeri Johnny B lude 1 Quote
sale vti Posted March 15, 2021 Author Report Posted March 15, 2021 Ma koji crni grad, samo ako bas bas mora...inace jeste tezi i oseti se razlika od 50kg, ali nije neka drama ako nisi nervozan. Cbr jos kod tebe? P.s. jel to michelin road5 na njemu pozadi? Cini mi se po sari da jeste, serdjo je imao to na mandarini... Quote
Dadas Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Nemoj samo ovaj auspuh da mu stavis ljubim te!!! Quote
veljaBandit Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Jes 5-ca. CBR ima novog vlasnika. Auspuh je top, grmi baš lepo, vraća i kusur sale vti 1 Quote
sale vti Posted March 15, 2021 Author Report Posted March 15, 2021 @DadasAhshahaha...nema sanse. Na fabrickom sam otkacio klapnu i to je to. Sta god da se uradi zvuk je isti...i fabrika sa otvorenom klapnom vraca kusur top...ali ni prici zvuku cb-a.... Quote
Nixazzar Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Cestitam na zveriniii, strasan motor Sto se tice provlacenja, ako sam se ja sa cruiserom i 2 plasticna kofera po BGu prolvacio, provlacices se i ti sale vti 1 Quote
Dadas Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 8 minutes ago, sale vti said: @DadasAhshahaha...nema sanse. Na fabrickom sam otkacio klapnu i to je to. Sta god da se uradi zvuk je isti...i fabrika sa otvorenom klapnom vraca kusur top...ali ni prici zvuku cb-a.... Ok radi sta mislis, aj zdrao Johnny B lude 1 Quote
sale vti Posted March 15, 2021 Author Report Posted March 15, 2021 ?? Tacno se vidi da si otisao u "sporohodne"...🤣 Napises da ne stavljam onakav izduv, ja potvrdim, ti kazes radi sta oces 🤣🤣🤣🤣 e moj tii😂😂 Johnny B lude and Dadas 1 1 Quote
Cirko Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 2 hours ago, veljaBandit said: Jes 5-ca. CBR ima novog vlasnika. Auspuh je top, grmi baš lepo, vraća i kusur Uh, ne mogu da prezalim sto si prodao CBR crnog, meni si ti taj motor :). Quote
veljaBandit Posted March 16, 2021 Report Posted March 16, 2021 Bilo mi ga žao da stoji parkiran i čeka nedelju da bi izašao na drum, jer taj motor definitivno nije za grad a slobodnog vremena se nema kao ranije. Bukvalno nisam otišao njime do firme 10 puta jer ne znam ko se više preznoji on ili ja Zato sam se odlučio za neku varijantu koja je upotrebljivija, hoću bre da se vozim svaki dan Ali, tema je šinobus hahaha Quote
sale vti Posted March 16, 2021 Author Report Posted March 16, 2021 Ajde predstavi to sto lici na motor pa da pricamo 🤣🤣 Quote
veljaBandit Posted March 16, 2021 Report Posted March 16, 2021 Ovo jeste motor, ne liči samo Ne diraj u Triumph, preozbiljna je priča još od 1902.g hahaha Samo Mini, samo Triumph samo lifestyle robbief, sale vti and Serdjo 1 2 Quote
sale vti Posted March 16, 2021 Author Report Posted March 16, 2021 E to sam teo cuti, u celom postu je validno samo lifestyle 😁😁 Vedran 1 Quote
sale vti Posted July 6, 2021 Author Report Posted July 6, 2021 U pauzi izmedju dva auta da napisemo nesto o motoru posle duze vremena. Vozimo se kad god imamo vremena, uzivamo. Motor me odusevljava iz voznje u voznju i mislim da mi je pravi izbor posle cb-a. U voznji se ne oseca tezina uopste dok je u kreni stani rezimu boring malo. Kardan je prava stvar jer nema ciscenje pranje podmazivanje, samo teranje. Preko 4k rpm-a motor ima cudne izlive besa pa u nekim rezimima klizavog asfalta valja biti oprezan, nije da nece da baci cak i sa dobrom gumom. Ofarbane dve bocne plastike koje su bile sive, u boju motora perla crvena. Nabavljene rucke zasebno bez nosaca kofera koji strci vazda i ruzni motor. Healtech quickshifter stavljen i opet radi savrseno. Odradjeno sediste kod Srdjana, sto je dalo posebnu notu motoru, a hteo sam udobnije za 20-30% sto sam i dobio. H7 nightb. montirane. Contiattack prednja i zadnja guma montirane. Nabavljen mali sw motech tank bag. Bocni crash pad-ovi nabavljeni i montirani. Mali servis, akumulator, ciscenje usisa, prednje i zadnje plocice, kao i detaljno ciscenje prednjih kandzi, dot 4, sve odradjeno na 25k km okruglo. Planovi su da se vozi i vozi, a do tada usput ce biti male personalizacije poput zadnjeg amorta i malo boljeg odziva na gas od 1000-2500rpm jer je mlohavo do bola. Multimedija: Colman, Johnny B lude, Misic and 19 others 22 Quote
Recommended Posts