TRIO_driver Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Jos dodas jednog Legenda i taman imas padajuci niz...A i ima jedan novi u Pancevu... Quote
MaxB Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Znam da ima ali na zalost jos nikoga nisam nagovorio da kupi Leggend. Quote
TRIO_driver Posted September 6, 2009 Author Report Posted September 6, 2009 Druze, pa kad kosta 65k evra, nemoj da se nerviras...To je najbolji auto da se kupi posle 3 godine, i recimo 50k km, neverovatno koliko mu pada cena, a auto je... Quote
Kabi Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Jel ovde neka caka u pitanju? Kako tako jeftino? Quote
Jesa Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Cene nekih `egzoticnijih` automobila padaju katastrofalno sa svakim predjenim km. Nije ovo nista cudno. Quote
TRIO_driver Posted September 8, 2009 Author Report Posted September 8, 2009 Jednostavno, Honda nema imidz za tu klasu, naspram E klase, 5er i A6, zato mu i cene padaju... Tim pre, ovo je za individualce, koji znaju sta voze, a auto je zverka teska, i meni se njegova linija bas svidja, a pun je gadgeta....samo, kasko obavezno i to full!!!Njegov znak na masci napred kosta 800 evra, jer ima radar iza, a jedno bez drugog se ne prodaje... Quote
kachavenda Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Da, a i ovih 3,5L i potrosnja od 17 (a gde je 17 tu je i 20) "malo" spuštaju cenu. U Austriji npr. prva kategorija za veća osiguranja počinje od 130 kW, sa 217 verovatno upadaš u neku od koje uši otpadaju. Ako su ostale EU zemlje slične, eto još jednog objašnjenja zašto je cena takva kakva je... Quote
TRIO_driver Posted September 9, 2009 Author Report Posted September 9, 2009 Moguce, ali bi onda i ostali nemacki pandani bili isto povoljni, a nesto bas i nisu.. Moderatori, mozda split teme, vec smo ozbiljno zavukli pricu o Legendu..? Quote
Kabe Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 ^split ON. Mislim da je odnos cena - kvalitet i ono sto u globalu nudi ovaj auto u odnosu na evropljane stvarno korektno. Quote
Guest Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Moguce, ali bi onda i ostali nemacki pandani bili isto povoljni, a nesto bas i nisu.. Jel si siguran, pogledaj npr ovo: Quote
TRIO_driver Posted September 9, 2009 Author Report Posted September 9, 2009 Da, ali obrati paznju, retko koji je ispod 100k km, pa i vise, a probaj da dodas tehnologiju sto ima Legend, znaci gledaj samo X verzije i quattro verzije, plus 4matic... A da ne pominjem da opremom ne mogu da se mere sa njime... Mozda sam pristrasan malo, ali Legend je jedan od najpovoljnih best buy iz druge ruke u svojoj klasi... A redovno odrzavanje mu je u rangu Civica, gledajuci cene plocica, filtera, itd...Za sve ostalo, kasko resava problem. Quote
PJ Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Ne smem da zamislim koja je kataloška vrednost Legenda starog nekoliko godina. Kasko bi koštao k'o pola automobila. Plus je porez kod registracije na 3.5L 155k din...do 2999ccm je 75k... Quote
TRIO_driver Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 Prve godine skines 15%, a svake sledece 10% od te vrednosti, i dobices, u skladu sa godistem, kolika je taksativna vrednost auta...Naravno, stanje i kilometraza, kao i dodatna oprema uticu na cenu.. Mislim da Sava Stojanov(vlasnik Stojanova sto vozi srebrnu Legend), placa oko 1800 evra godisnje kasko... Quote
Recommended Posts