Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jednostavno, Honda nema imidz za tu klasu, naspram E klase, 5er i A6, zato mu i cene padaju...

Tim pre, ovo je za individualce, koji znaju sta voze, a auto je zverka teska, i meni se njegova linija bas svidja, a pun je gadgeta....samo, kasko obavezno i to full!!!Njegov znak na masci napred kosta 800 evra, jer ima radar iza, a jedno bez drugog se ne prodaje... 8-)

Posted

Da, a i ovih 3,5L i potrosnja od 17 (a gde je 17 tu je i 20) "malo" spuštaju cenu.

U Austriji npr. prva kategorija za veća osiguranja počinje od 130 kW, sa 217 verovatno upadaš u neku od koje uši otpadaju.

Ako su ostale EU zemlje slične, eto još jednog objašnjenja zašto je cena takva kakva je...

Posted
Moguce, ali bi onda i ostali nemacki pandani bili isto povoljni, a nesto bas i nisu..

Jel si siguran, pogledaj npr ovo:

Posted

Da, ali obrati paznju, retko koji je ispod 100k km, pa i vise, a probaj da dodas tehnologiju sto ima Legend, znaci gledaj samo X verzije i quattro verzije, plus 4matic...

A da ne pominjem da opremom ne mogu da se mere sa njime...

Mozda sam pristrasan malo, ali Legend je jedan od najpovoljnih best buy iz druge ruke u svojoj klasi...

A redovno odrzavanje mu je u rangu Civica, gledajuci cene plocica, filtera, itd...Za sve ostalo, kasko resava problem.

Posted

Ne smem da zamislim koja je kataloška vrednost Legenda starog nekoliko godina. Kasko bi koštao k'o pola automobila.

Plus je porez kod registracije na 3.5L 155k din...do 2999ccm je 75k...

Posted

Prve godine skines 15%, a svake sledece 10% od te vrednosti, i dobices, u skladu sa godistem, kolika je taksativna vrednost auta...Naravno, stanje i kilometraza, kao i dodatna oprema uticu na cenu..

Mislim da Sava Stojanov(vlasnik Stojanova sto vozi srebrnu Legend), placa oko 1800 evra godisnje kasko...