Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 8/22/2020 at 11:49 PM, bad.toro said:

Ja 300 grama cevapa za 900 dinara ne bih ocenio kao "malo bezobrazni". Cenovnik su promenili pre 3 nedelje, ocigledno sa ciljem da uzmu kintu dok je jos sezona. Na mene su ostavili jako los uticaj. 

Oterao bi ih u PM (u sebi) i otišao, makar umro od gladi. Ako nešto mrzim, to je jebene alave restorandžije, i ovako na svakoj porciji zarade sa normalnim cenama 80%, a te koji deru x2 bi u kamenolom. 

Sećam se, u ribarskoj banji u nekom velikom restoranu - ćevapi porcija tipa 650, ćevapi na kajmaku 800. Ja uzmem na kajmaku, i stigne porcija sa bukvalno pola kafene kašikice kajmaka. Pa JEBOTE, koji treba da si slepac, koji treba da si jadnik, 150 dinara više je tipa pola kile kajmaka, pa stavite barem 3 kašikice umesto jedne, slepci slepački...

Inače, jako lepa tema, up-to-date-ovao se sa zadovoljstvom. :)

Posted

Imali smo jos zimus Sale i ja lepih planova za ture uz Jadran i Rumuniju ali covid19.

Sto zapravo i nije neka steta, jer kod nas zaista ima prelepih predela, svakako bi mi cepali lokalno kako god, jedino sto su putevi na nekim potezima kriminalni i ne toliko bezbedni za dva tocka.

Posted
11 hours ago, dadasovicmarko said:

A izmedju seoca standardno

ako ćete između seoca, put između Srbobrana i Feketića tera kamenje iz bubrega, da znate :)

3 hours ago, jocak90 said:

U ns imate dobre cevape

u NS nema boljih ćevapa od sarajevskih kod Dakca :)

Posted
On 8/25/2020 at 8:00 PM, dadasovicmarko said:

Mozda za nedelju kraca tura do Vrdnika, Fruska gora i neka novosadska kafana sa pristupacnim cenama😀

E, jbg, ja na Ostružnici u nedelju na splavu, sad ste našli da se vozate po Vojvodini... da se priključim sa skuterom od 50 kubika za po gradu.. 😄😄

Posted

Serdjo, Dadas, Sale i Velja:

Da li Vam nije problem da napisete svako svoju masinu koji model i god je u pitanju?

Malo bih proucio ovo sto gledam....
Hvala.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Posted

Pa imas pojedinacnu temu za svaki od ovih motora. Sve lepo pise. Jedino ako te interesuju neki licni stavovi svakog od nas koji vozimo ili smo vozili neke od ovih modela?

Posted
On 8/26/2020 at 10:12 AM, milosns said:

ako ćete između seoca, put između Srbobrana i Feketića tera kamenje iz bubrega, da znate :)

u NS nema boljih ćevapa od sarajevskih kod Dakca :)

NS trosim zadnje vreme burek ispod saca preliven jogurtom, pakao kakva milina.