Johnny B lude 779 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Odlicna tema pratim! Pokusacu i da se pridruzim 😉 Dadas, Deki777 and sale vti 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 2, 2020 Author Report Share Posted August 2, 2020 toshiro, Ji 4Tze, FEKI_CG4 and 5 others 8 Quote Link to post Share on other sites
19ljuba82 1,226 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Taman se ohladim kazem sebi ne treba ti to ''ce izgines'' negde i vi se pojavite sa ovim slikama Deki777 1 Quote Link to post Share on other sites
sale vti 6,146 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Skoro mi je jedan prijatelj nastradao...slomljen ceo...ceo zivot je zeleo motor ali nije uzimao jer se plasio da ne izgine...zgazi ga autobus na pesackom... Na vrelu mlave upoznali matorca, 44god vozi motore, ima 3honde. On na putu sa sinom i unukom idu na kampovanje. On vozi svoj motor a sin i unuk mu na drugom motoru. Sa njima smo isli od vrela do borskog jezera. Kulturni i pazljivi ljudi u saobracaju svaka im cast. Da su zivi i zdravi da voze jos 100god zajedno. Hocu ti reci da nema pravila. Imao sam ja a i ljudi oko mene situacija za lomljavu ali se nekako izbegne samo ako nema panike. Dosta znaci i iskustvo coveka kao vozaca auta koje prenese na voznju motora sto se tice gledanja paznje i razmialjanja u tudje ime. Ovo je samo glediste sa moje strane, ne nagovor da neko uzme motor. Deki777, Johnny B lude and 19ljuba82 3 Quote Link to post Share on other sites
fakord mane 589 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 E moji drugari taj kamenolom sam ja prešao sa drugarima pre mesec dana vraćajući se i Bora, isto nas navigacija zeznula, posle 30km smo se vratili nazad, najveći je problem bio nas 4 svi po 100i kusur kg, a BMW e60, drugar je izlomio auto, al bio uporan, dok nismo do nekog blata stigli, i ja reko, ajmo nazad ovuda nećemo proći, onda agonija nazad, samo se terencem može tim putem i onda je uzivanje zagarantovano 19ljuba82, Serdjo, Deki777 and 2 others 3 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 2, 2020 Author Report Share Posted August 2, 2020 Moze i motorima 👌🏾 Meni je inace enduro primamljiv, zbog vremena dok sam mtb vozio po sumi, tako da smo se cb i ja juce silno zabavili Quote Link to post Share on other sites
TRIO_driver 1,750 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 Dajte vise info, hocu da smeknem nekog oldtajmera u tom regionu, pa da se provozam, za mog Monstera je to laganini staza. Jos da napravimo slika iz akcije why not..😎 Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 2, 2020 Author Report Share Posted August 2, 2020 Quote Link to post Share on other sites
sale vti 6,146 Posted August 2, 2020 Report Share Posted August 2, 2020 @TRIO_driver kucaj samo mesto "krnja jela" i ne mozes omasiti... TRIO_driver 1 Quote Link to post Share on other sites
zex_76 2,058 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 E moji drugari taj kamenolom sam ja prešao sa drugarima pre mesec dana vraćajući se i Bora, isto nas navigacija zeznulaЗато обавезно планирање и преглед руте пре пута и обавезно одчекирати она поља за макадам и 4wd трасе, тако је барем на igo навигацији код мене и никад ме није зезнула. Deki777 1 Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 3, 2020 Author Report Share Posted August 3, 2020 Tako je, ja na here mape uvek, i nikad nije omanula. Ma super je i kad pogresis, realno bas smo se top proveli Dadas and zex_76 2 Quote Link to post Share on other sites
19ljuba82 1,226 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 22 hours ago, sale vti said: Skoro mi je jedan prijatelj nastradao...slomljen ceo...ceo zivot je zeleo motor ali nije uzimao jer se plasio da ne izgine...zgazi ga autobus na pesackom... Na vrelu mlave upoznali matorca, 44god vozi motore, ima 3honde. On na putu sa sinom i unukom idu na kampovanje. On vozi svoj motor a sin i unuk mu na drugom motoru. Sa njima smo isli od vrela do borskog jezera. Kulturni i pazljivi ljudi u saobracaju svaka im cast. Da su zivi i zdravi da voze jos 100god zajedno. Hocu ti reci da nema pravila. Imao sam ja a i ljudi oko mene situacija za lomljavu ali se nekako izbegne samo ako nema panike. Dosta znaci i iskustvo coveka kao vozaca auta koje prenese na voznju motora sto se tice gledanja paznje i razmialjanja u tudje ime. Ovo je samo glediste sa moje strane, ne nagovor da neko uzme motor. Sve te razumem Sale sale vti 1 Quote Link to post Share on other sites
veljaBandit 1,474 Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 Oćemo u nedelju do Zaječara, vozi se brdska trka, ispratimo vožnju i gas nazad. @sale vti @Serdjo Rutu isplanirajte vi kao novi motoraši puni elana Quote Link to post Share on other sites
sale vti 6,146 Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 Do petka cu znati, zavisi od burazera novopecenog ako rega motor, moram sa njim do b.baste...inace sam za! Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 4, 2020 Author Report Share Posted August 4, 2020 Isto za, cekam samo potvrdu za neko kampovanje, to mi stoji vec neko vreme najavljeno .. Quote Link to post Share on other sites
veljaBandit 1,474 Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Ja sam spakovan, motor uglancan, lanac podmazan vatra dunavska magistrala, sa te strane napadam Zaječar. Ne javljate se pa reko da palim danas kad sam već ranije završio posao @sale vti @Serdjo Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 8, 2020 Author Report Share Posted August 8, 2020 Otisao za Mokru Goru, srecan i cist put! veljaBandit 1 Quote Link to post Share on other sites
veljaBandit 1,474 Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Prvi pit stop NIS pumpa na raskrsnici Pozarevac-V.gradiste..... nastavljam ka Golubcu, D.milanovac... Fala Serdjo, uzivaj Nojke, Ognjen27, jocak90 and 3 others 5 1 Quote Link to post Share on other sites
veljaBandit 1,474 Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Dva jača gasa i stigao si, to je opis putovanja u našoj maloj Srbiji Magistralom pored Dunava si i prinudjen da voziš minimum 120 na sat da bi bukvalno preleteo sve dzombe, kratere i sve one zakrpe na asfaltu. Sve u svemu, od zaječarca ubija gorušica, trošićemo neko drugo pogledao drugi trening brdske trke, staza je kratka, oko 2.300 m ali doata brza, voziće valjda 4 puta koliko sam ukapirao. Ima zanimljivih automobila ali nista spec. mladjan, JoksaTurbo, FEKI_CG4 and 9 others 12 Quote Link to post Share on other sites
Dadas 2,065 Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 Start iz rolinga oko 15 do 9 od Sajma, Serdjo i ja i pravac za Obrenovac i Sabac. prva kafa u Majuru posle Sabca i razgledanje citroena u prisustvu francuskog penzionera a u pitanju je CX 25 Gti turbo iz 1986. Godine sa opremom kojoj bi pozavideli i mnogi danasnji automobili. Nastavljamo prema Loznici i kratka pauza u Banji Koviljaci. Idemo za Zvornik i Ljuboviju i u Vrhpolju ispred prodavnice prva ladna piva. Nastavljmo za Bajinu bastu i Perucac gde se ruca. Odatle za Valjevo preko planinskog venca i iz Valjeva za Ub, Obrenovac i stizemo oko 19 u Bg. Tura je bila oko 450 km, i cini mi se mnogo zrelija i tecnija voznja. evo malo medije sa sve diskotekom u vrr planine. toshiro, Bob, FEKI_CG4 and 7 others 10 Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 22, 2020 Author Report Share Posted August 22, 2020 Ovakav hydro digitron raritet se ne vidja, turbo2 sve fabrika. Ja pao na zemlju. Sa sve fabrickim colovnim gumama. Od avanture bih izdvojio: Sporcki pozz od terenske ekipe PS odvalili smo jednog GS a i 790 adventure biciklista, Ognjen27, toshiro and 9 others 11 1 Quote Link to post Share on other sites
biciklista 1,660 Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 Ona rezervna guma Michelin MXL je od pre 30-ak godina ... Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 22, 2020 Author Report Share Posted August 22, 2020 Tako je, i na felnama ista prica. Ali auto je fascinantan kao i vlasnik. robbief and toshiro 2 Quote Link to post Share on other sites
bad.toro 1,455 Posted August 22, 2020 Report Share Posted August 22, 2020 Jel ste rucali u restoranu Vrelo, ili se samo slikali? Ja sam bio pre nekoliko dana, konobari katastroficno spori, kafa im je užas, samo sam je pogledao i vratio. Klopu nisam probao, ali vidim da ljudi nisu bili nesto odusevljeni, a cene kao u Hajatu. Odlican restoran je u Bajinoj basti, Studenac. Preko puta su Dve lipe, ali mi je bila bolja klopa u Studencu. Quote Link to post Share on other sites
Serdjo 4,353 Posted August 22, 2020 Author Report Share Posted August 22, 2020 Vikend nije termin za posetu bilo kom restoranu dok smo u izolaciji, radni dan eventualno. Studenac npr bio danas pretrpan isto kao i Vrelo, svuda vasar. Bio u svim navedenim koje spominjes, ali je meni legao najvise Odmor na Drini, tu sam i nocivao. A kad vec radimo recenzije, pomenucu Kurtu, najbolje i najprijatnije mesto mojim cakrama. Dadas and robbief 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts