TRIO_driver Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Dakle, posto ja dolazim sigurno, ovo je plan: Svi Novosadjani, sa Hondom ili bez, kao i svi ostali Vojvodjani, kojima je zgodno da dodju do NS, pa da produze za Huju, skupljamo se ispred moje firme TRIO Motors. Ulica je FUTOSKA 102, preko puta Higijenskog, u 11h. Dok se svi skupimo, pre 11.30h necemo krenuti za BGD. Za sve dodatne informacije, mozete me okrenuti na 063/573-985, Zivko. Ovim bi da napomenem da nije bitno da li ste u klubu ili ne, da li se znamo, bitno je da volite Hondu i da hocete da se druzite sa nama!! Cak i ako vam Honda trenutno nije u funkciji, ima mesta, izorganizovacemo se! Nadam se da ce nas biti sto vise, ja radim na tome, no bez obzira na sve, ja idem sigurno....
parezan Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Diskriminacija!! Trio, ja niti sam novosadjanin, niti sam vojvodjanin, silom prilika sam ovde u NSu Mogu li i ja sa vama, "vadim" se na Hondu
kachavenda Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 zile, od koga ces pozajmiti auto za skup? mislim, cisto da mozes da udjes na parking, glupo je da ostanes iza ograde
TRIO_driver Posted June 3, 2009 Author Report Posted June 3, 2009 Ja sam statista, kao sponzor, a ako nateram Duleta Prelude, onda cu u free runu da i ja poteram 4WS, a ako ne, provozace me valjda neko... Ajde, Parezan, primamo te...
gade Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 jes jos da ga nepustimo unutra a prva nagrada? cut bre
kachavenda Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 ma batali nagrade, sad sam se setio da promoterke idu u paketu sa njim mislim da bi napravili izuzetak i pustili ga na parking, pa makar dosao i u krompirasu
TRIO_driver Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... Ma, volim ja vas i bez tog...
MaxB Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 I ja sam iz Vojvodine, ali ako smem ja bi direkt za Bg ako nije problem
p1x1 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ja bih ti ipak predlozio da ne ides direkt, vec malo duzim putem (preko mosta ).
Majstor Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... Ma, volim ja vas i bez tog... Mi tebe bas i ne volimo,puno GLAVOBOLJE zadaje tvoj auto
p1x1 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Ma mogu ja i direkt ali ovo je Yamaha a ne Honda He he, znam za Yamahu, zato i peckam.
TRIO_driver Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... Ma, volim ja vas i bez tog... Mi tebe bas i ne volimo,puno GLAVOBOLJE zadaje tvoj auto Jeste vala, 4 kopce na glavi, to ti je Elantra vratila za sve sto si je zezao...Trebali su da te usiju i da ti pise TRIO na celu.. Bitno je da je tintara u redu, da si voljan i oran da idemo i da ja imam novi set kvacila i kocnice na mestu...
ocory Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... Ma, volim ja vas i bez tog... Mi tebe bas i ne volimo,puno GLAVOBOLJE zadaje tvoj auto Jeste vala, 4 kopce na glavi, to ti je Elantra vratila za sve sto si je zezao...Trebali su da te usiju i da ti pise TRIO na celu.. Bitno je da je tintara u redu, da si voljan i oran da idemo i da ja imam novi set kvacila i kocnice na mestu... Buraz sta si ocekivao od PIJANE HONDE...naravno da ce da se rita!!! Kakav gazda takva Honda...hmm,takva PijanaHonda RITA,BODE,UJEDA TRIO_driver-u jedno filozofsko pitanje...ako te moj buraz zezao i dobio 4 kopce sta onda meni sledi?
TRIO_driver Posted June 7, 2009 Author Report Posted June 7, 2009 Pa, sreca tvoja sto sam sada procitao post, da sam stigao juce, zveknuo bi te odmah nekom stolicom ili flasom u kaficu juce, ne bi cekao moj auto da ti dodje glave.... Mada, grehota, trebaces mi jos, ali samo dok ne menjam sam delove...
Propeler Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Ja krecem za lapo sata, vidimo se u Futoskoj 102!
Recommended Posts