Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle, posto ja dolazim sigurno, ovo je plan:

Svi Novosadjani, sa Hondom ili bez, kao i svi ostali Vojvodjani, kojima je zgodno da dodju do NS, pa da produze za Huju,

skupljamo se ispred moje firme TRIO Motors.

Ulica je FUTOSKA 102, preko puta Higijenskog, u 11h.

Dok se svi skupimo, pre 11.30h necemo krenuti za BGD.

Za sve dodatne informacije, mozete me okrenuti na 063/573-985, Zivko.

Ovim bi da napomenem da nije bitno da li ste u klubu ili ne, da li se znamo, bitno je da volite Hondu i da hocete da se druzite sa nama!!

Cak i ako vam Honda trenutno nije u funkciji, ima mesta, izorganizovacemo se!

Nadam se da ce nas biti sto vise, ja radim na tome, no bez obzira na sve, ja idem sigurno.... ;)

Posted

Diskriminacija!! Trio, ja niti sam novosadjanin, niti sam vojvodjanin, silom prilika sam ovde u NSu ;) Mogu li i ja sa vama, "vadim" se na Hondu ;)

Posted
Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... :twisted::mrgreen:

Ma, volim ja vas i bez tog... ;):mrgreen:

Mi tebe bas i ne volimo,puno GLAVOBOLJE zadaje tvoj auto :twisted:

Posted
Samo vi mene guzite, ja cutim i smejem se, jednog dana cu da vozim Hondu, i onda cu se ja smejati... :twisted::mrgreen:

Jeste vala, 4 kopce na glavi, to ti je Elantra vratila za sve sto si je zezao...Trebali su da te usiju i da ti pise TRIO na celu.. :mrgreen:

Bitno je da je tintara u redu, da si voljan i oran da idemo i da ja imam novi set kvacila i kocnice na mestu... :mrgreen:

Posted

Jeste vala, 4 kopce na glavi, to ti je Elantra vratila za sve sto si je zezao...Trebali su da te usiju i da ti pise TRIO na celu.. :mrgreen:

Bitno je da je tintara u redu, da si voljan i oran da idemo i da ja imam novi set kvacila i kocnice na mestu... :mrgreen:

Buraz sta si ocekivao od PIJANE HONDE...naravno da ce da se rita!!! Kakav gazda takva Honda...hmm,takva PijanaHonda ;):D;) RITA,BODE,UJEDA :vristanje:vristanje:vristanje

TRIO_driver-u jedno filozofsko pitanje...ako te moj buraz zezao i dobio 4 kopce :zeznuto sta onda meni sledi? :blesplez

Posted

Pa, sreca tvoja sto sam sada procitao post, da sam stigao juce, zveknuo bi te odmah nekom stolicom ili flasom u kaficu juce, ne bi cekao moj auto da ti dodje glave.... :mrgreen:

Mada, grehota, trebaces mi jos, ali samo dok ne menjam sam delove... :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...