Jump to content

Recommended Posts

Posle sto godina..eto me opet.

FN2 u mom posedu.

Sklopile se kockice, a posle 5 godina rintanja, red je da sebi ugodim. Da mi treba, apsolutno ne, jer sve igračke od ranije su i dalje u garaži, ima i novih, a da ne pominjem privatna i poslovna kola koja imamo..

 

Posao me pojeo, porodica ima dva naslednika, a slobodno vreme za sebe je misleni pojam..ali muškarci nikad ne odrastu, samo im se promeni cena igračke.. :)

 

Da ću biti detaljan sa postovima kao nekad, čisto sumnjam, verovatno ću sa vremena na vreme kačiti slike i opis, ali imate Mlađu za te stvari. .:)

Planovi?

Nemam pojma, da se vozim za početak. Verovatno da mi žena bude najbrža mama u gradu, ili da mi VTEC 5k RPM+ vožnja do posla bude antistres terapija, verovatno..

Sve u svemu, TRIO_driver is back on the Honda road again (mada i dalje imam belog Civica 1978 i crnog Civica 2008), tako da nikad ja i nisam otišao.. :)

23406116_10156191086858690_1161231232660208477_o.jpg

21587391_10156030283598690_1292601483805449298_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mislim da će FN2 i ostati stock mehanički, tj. da se neću baktati sa mehanikom, osim da je dovedem da bude sve novo, što treba i da to bude 101% kako se je zamislili..

Više ću se igrati detalja, felni, boje, tako nešto..

Mada, ako se budem dovoljno dugo drogirao kao nekad, možda i uhvati mene manija.. :)

Mene turbo smara, otkad imam 2 komada u Dmaxu, nije to to.. :P

Link to comment
Share on other sites

U, jbt, vidi se da nisam bio par godina u formi... :)

Sad kako se vozam, jeste pomalo mrtva do 4k, iako je 2.0, mada imam malo iskrivljenu svest, jer sve što teram zadnjih godina ispucava 400 Nm na 2000 obrtaja, pa sam se razmazio..

Ali, potopiš gas, i otvore se neki novi vidici... 

Jedino je mamac za ove ulične rejsere, čim stanem na semaforu, ili se voze paralelno, odmah stiskaju gas, to mi se nije desilo još od pijane Honde.. :)

Zato ćerka viče: Jao, tata, kako je Honda brza..sledeći komentar je: nećemo da je prodamo? Dete odraslo sa Honda cuclom u Recaro sedištu, a živi u servisu, baš čudno.. :)

Link to comment
Share on other sites

Jok, ja samo ispratim pogledom, ništa te ne uspori tako kao dete na zadnjem sedištu.

A grehota mi skidati oznake, kad po samom obliku, felnama, kočnicama, maski i na kraju znački Type R vide da je trkalica..

U dnevnom špicu nema svrhe ni jurcati posebno, jer Novi Sad polako postaje ludnica kao Beograd..

Ali, vikendom, predveče, uveče...sam u kolima, to je druga stvar... 8-)

Nisam navikao da sam upadljiv, ja to više volim da iznenadim..kao kad na Vencu vidim X6 da se pali, a ja upalim na Dmaxu 4x4 brzi, prebacim u tiptronik mod, pa po gasu, pa kad šmeker vidi da ga vija kamion i da ne može da pobegne, odmah dobije transfer blama i impotenciju kod cicike.. :-D:-D

Link to comment
Share on other sites

Sadašnji i budući vlasnici FN2, evo jedne info:

Svi Civic osme generacije imaju 5 pojaseva i 5 sedišta, JEDINO Type R ima 4, a to sam danas saznao, pošto sam išao da prepišem auto.

Dok smo pripremali papire, kaže meni moj čovek sa registracije da je greška i da promenimo to, da me ne bi cimao neki pandur, to im je sad novi sport.

Potvrda iz Delte, 2600 din košta, i vozilo se registruje na 4 osobe.

 

Mada, pošto sam u priči, kad uvoznik da fabričku dokumentaciju za homologaciju Vinči, oni samo provere, ali ne menjaju ništa. Što znači da je Delta ta koja je u startu zeznula homologaciju za FN2 Type R, i napisala da ima 5 sedišta i 5 pojaseva, kao ostali Civici osme generacije.

Neka im tih 2600 din, nek popiju piće na moj račun.. :)

Inače, za par dana dobijam NS table i auto je registrovan na mene.. :P

Link to comment
Share on other sites

Sad bas pisem u temi o folijama - ovde iznete dezinformacije o boji :D

Danas se vracam sa posla i vidim belog u Cara Lazara, NS table, zatamnjena stakla pa se i ne vidi najbolje vozac (mada jes' delovao sumnjivo sitno)... :)

 

p.s. Mogao bi i neku sliku da zakacis...

Link to comment
Share on other sites

Biće i slika, ali ne stižem od posla + musavo vreme + čekam da skupim sve šta hoću na gomilu, pa da napravim to odjedared..:)

A inače se mi često sretnemo, pošto me put vodi kroz tvoju ulicu, dok vodim ćerku u vrtić - samo sam pomerio termin na 08.00h da je odvedem, ranije dok smo stizali do 09.00h, sretali smo se bar tri puta nedeljno..:)

Samo što ja vozim šta stignem, tako da izmenim po desetak kola, jedino bi možda Dmax primetio crveni, ako i toliko.. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...