level3 Posted October 13, 2016 Report Posted October 13, 2016 Kolona Hondi, voznja, gledanje ispod haube, rostilj, paprikas, sokici... Zamrznite vase honde do proleca kad krece HCS avantura. Quote
Acika001 Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Kada tacno pocinje otvaranje sezone? Ja sam skoro godinu dana virtuelni clan ovde ali nisam nikad prisustvovao takvom okupljanju,i voleo bih da dodjem,pokazem svoju hondicu i upoznam istomisljenike i zaljubljenike u ovu lepu, opasnu i prepoznatljivu marku, pa da se lepo druzimo . Ako postoje neke informacije i detalji da se informisem bilo bi super, pa da vas sto vise upoznam dogodine Quote
mladjan Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Bice sve blagovremeno objavljeno Pretpostavljam da cemo organizovati nesto na prolece. Prati forum i neces omasiti Quote
Acika001 Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Odlicno Evo sad procitah temu pa ajde da pitam nekog, dobro je pa nisam okasnio Taman imam i vise nego dovoljno vremena da upicanim svog Civic-a mladjan and Vedran 2 Quote
laser5 Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Mi se ovamo ponekad skupimo u malom broju.Ovi sto imaju skuplje Honde nece da se druze,pa tako mi sirotinjski! schonenk, darkokarate, neshwill and 1 other 4 Quote
neshwill Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Ti bash shtrchish sa svojim Topalovicem Quote
laser5 Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Sto jest-jest. Ma mnogo mi je skup noviji model,u rangu je Audija i Mercedesa a uz put,ne znam sta bih sa Topalovickom! Ko da je kupi? TAG HEUER 1 Quote
panter72 Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Edit: Obrati paznju na ime teme i gde postujes. AleksaZP 1 Quote
Recommended Posts