Jump to content

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nista se ne sekiraj. Nigde se ne pominje HCS kao ni Trio motors :D

Bili smo mi i u gorim situacijama (ranijih godina), tipa kada zatvore ulicu sa obe strane i upecaju 20-30 kola. Sve sto je policija uradila je bila kontrola svakog auta, zapisivanje tablica i to je to. Nema jos zakona kod nas za ove stvari, a ako ga i ima ne primenjuju ga...

Posted

Jbga mi pokacili i slike i klipove,a kucka brze bolje objavila u novinama.Zar to nije kaznjivo? :?: Poslo sam joj ovu sliku na komentar(made by me):

aV1_kBv9.jpg

bas me zanima da li ce da je objave i to pod naslovom ' huligan,ilegalni ulicni trkac '

Gde mi to bre zivimo?A poslacu joj i sliku sa policijskim autom na Miseluku.Bas me zanima da li ce i to da objave.jednom recju SRAMOTAAAAA!!!!!!!!!!

Treba da se vrati Milosevo vreme kad su lopovu sekli ruku kojom je ukrao,a lazovu JEZIK zato sto je slagao. :twisted:

Posted
Ovo mora da je buraz od saleta vti :D

:podrzavam

Jeste jeste...ja sam Saletov buraz... :mrgreen:

A zamislite da sam ja dosao...i da je izasla slika u novinama...kako se potezala dva rodjena buraza...mora da bi naslov zvucio kao..."rodjena braca iz BEOGRADA, divljaju po Miseluku"...ili tako nesto...haha... :mrgreen: ...pih breee...sto nisam dosao...sada mi mnogo krivo... :mrgreen:

Posted
gajic dejan | Sreda, 18 Mart 2009. 14:17h

ta koja je napisala clanak laze nenormalno prosao sam tuda i zastao da pogledam i bilo je oko 40 automobila i stojali pricali o nekom rostilju i onda su u grupama po dva autoomobila kretali dalje praveci se kao da se trkaju naravno ponavljam KAO , i stvarno mi neide u glavu kako neko moze da napise nesto a da nije bio ni prisutan , to mi nikako neide u glavu .....

gade care! :vristanje

Posted

ljudi ja sam nov! necu mlad u zatvor! :):):D salim se! ako bude moglo sledeci put da se bude starter prihvatam, pa ako hapse neka hapse! :D

Posted

Ma sta vam je ljudi,ovo je demokratija breeee :aaaa svako moze da kaze i napise sta hoce

Nego Trio druze da ti nisi nesto surovao sa ovom kuckicom da ti napravi reklamuuu po NS :zauvo:zauvo

U blicu u BG-u nema ni pomena o 'beogradskim huliganima' na Miseluku,neko rece ni u Subotici...samo u NS :vristanje