Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam bila na skupu i veoma mi je zao zbog toga, ali bi ovu gusku trebalo umotati u americku zastavu i poslati je da intervjuise Osamu!

Opste je poznato da su za vecinu udesa krivi neispravni a ne nafrizirani automobili.

Naravno, ona ce sad da kaci lovorike u ovoj sezoni lova na "zle vozace"... Zasto ne napravi reportazu iz 50% tehnickih pregleda, koji na ulice pustaju kola bez kocnica i sa punoletnim gumama?! Zasto ne krene sama, pa da snimi starce koji jedva vide, dozvola im ukinuta pre 10 godina, a oni i dalje voze? Neee, oni su penzioneri, sirotinja, ugrozena kategorija, po njima se ne sme... Ali zato ako radite nesto i imate hobi koji samo mirise na senzaciju, ima da vas spopadne neka takva!

Ucestvovala sam u 2 faze jednog medjunarodnog projekta... Za prvu fazu sam poslala poziv svim TV i novinskim kucama, sa opisom dogadjaja - naravno, niko se nije pojavio. Za otvaranje druge faze sam se malo poigrala sa njima - otvorila mail nesto tipa savesni_gradjanin@yahoo.com (ne secam se tacno vise) i napisala nesto na temu da je to revizija projekta na kome su pare spiskane na gluposti - pogadjate, u povecoj sali je bilo tesno za sve lovce na senzacije!

Da je HCS donirao vozilo nekom domu za stara lica, recimo, mozda bi bio stubic od 3cm na nekoj nebitnoj strani... To nije senzacija, niko se nece krstiti i coktati - a to prodaje novine.

Bruka!

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gomila gluposti ,vazno je da ste se vi lepo proveli a novine ionako odavno ne pisu istinu tako da .... opusteno ,nego mozda bi neko od vas mogao da potegne pitanje neovlascenog koriscenja video materijala po pitanju autorskih prava - ko joj je dozvolio da to UKRADE I STAVI U NOVINE ?

:D

Posted

Bas tako,samo sto je trulo sto ce sada biti dosta prica i to "losih" ali sta je tu je ... Samo da ovi nesto ne polude pa ne preduzmu nesto heheh :D

Posted
:valjanje:valjanje:valjanje:valjanje:valjanje a najjaci je peti komentar gde neko se neko od nasih predstavlja kao slucajni prolaznik i kaze da se niko nije trkao, vec je on stao i cuo kako se prica o nekom rostilju, a videoklipovi po netu pokazuju drugo
Posted

pa i jeste bila prica o rostilju! :D ali sigurno nece pisati o nekom rostilju, nego o ilegalnim trkama! ja sam prvi put bio na okupljanju i vec sam izasao u novinama i to na 4 slike!!! jel treba nekome autogram! a ako me zovu da svedocim- nije bilo trkanja :):):D

Posted

Da razjasnim nešto

Dokazni materijal ne može biti Youtube (provereno danas).

Dokazni materijal je, kad se od dotičnog lično preuzme video zapis.

Vide se registarski brojevi.? Da vide se, jel to zabranjeno?

Jel neki fotoaparat ili kamera snimila kojom brzinom su išli?

Dali je regularno uključivati se u saobraćaj iz sporednih ulica?

Jel postojao neki znak koji pokazuje drugačije.

Jel bila policija? Jel su tražili organizatora skupa?

Jel skup bio na Mišeluku ili je to bilo mesto za okupljanje?

Da skup je bio na Iriškom vencu.

Dali treba na Iriškom vencu prijaviti skup? Za prvi maj tamo se sjati 300.000 ljudi i niko ništa ne prijavljuje.

Neki pišu za HCS je to loše. Zašto? Možda za babe i dede?

Dali je HCS ili Trio motors organizovao trke? Nije. Trio motors je ugostio HCS i ljubitelje na Iriškom vencu uz veliki trošak.

Kaže smetalo je Paja Patku? Prvi plac sa kućom je na 3km od Mišeluka.

Kao što reče moj drug Pindža (Pinhead) mora se piše crna hronika.

Na kraju krajeva vidi se i moj KUM. Da treba ga uhapsiti :mrgreen:

Posted

Taj tekst je izasao samo u NS Blicu, kod mene u SU u tom dodatku za Vojvodinu nema nista.

Klipovi su sa jutubeta ali neke fotke mislim da su direktno skinute sa naseg foruma.

Sad ce skocit cena polovnih H, ipak je to sad underground scena. 8-)

Posted
Da razjasnim nešto

Dokazni materijal ne može biti Youtube (provereno danas).

Dokazni materijal je, kad se od dotičnog lično preuzme video zapis.

Vide se registarski brojevi.? Da vide se, jel to zabranjeno?

Jel neki fotoaparat ili kamera snimila kojom brzinom su išli?

Dali je regularno uključivati se u saobraćaj iz sporednih ulica?

Jel postojao neki znak koji pokazuje drugačije.

Jel bila policija? Jel su tražili organizatora skupa?

Jel skup bio na Mišeluku ili je to bilo mesto za okupljanje?

Da skup je bio na Iriškom vencu.

Dali treba na Iriškom vencu prijaviti skup? Za prvi maj tamo se sjati 300.000 ljudi i niko ništa ne prijavljuje.

Neki pišu za HCS je to loše. Zašto? Možda za babe i dede?

Dali je HCS ili Trio motors organizovao trke? Nije. Trio motors je ugostio HCS i ljubitelje na Iriškom vencu uz veliki trošak.

Kaže smetalo je Paja Patku? Prvi plac sa kućom je na 3km od Mišeluka.

Kao što reče moj drug Pindža (Pinhead) mora se piše crna hronika.

Na kraju krajeva vidi se i moj KUM. Da treba ga uhapsiti :mrgreen:

NEMOJ KUMA DA HAPSE!!! :evil: Ko ce da sprema EXTRA ROSTILJ?! :yee:

Posted
fotke mislim da su direktno skinute sa naseg foruma.

E taj podatak mi treba. Nadjite mi dali je koristila slike sa sajta.

Neovlašćeno korišćenje slika u javnosti sa foruma kluba je kažnjivo.

Podsetiću Vas da je tako nešto isto uradio i Beogradski Blic sa Brozovim fotkama.

Objavili su fotke sa njihovog sajta bez ovlašćenja. Posle nedelju dana Brozu i ekipi je izašla cela stranica u Blicu o njihovom Drag klubu.

Posted

Nema ni jedne slike sa foruma vec je uzimala "screen-shot"-ove sa pocetka filmica sto je postavio Dark.