svedok Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Zna li neko kako da resim problem sa podizacima ventila, zapravo se cuju nekad na manjim obrtajima i ponekad na vecim obrtajima, da li da dodajem neki aditiv u ulju ili i ma neko ideju sta bi mogao da uradim. Nije to nesto bas bucno, ali se bojim za motor. VuArt 1 Quote
bandic Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Verovatno treba prestelovati ventile. Jesi radio to nekad? Btw odlican autic! Quote
Miloš M. Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 A jesi siguran da se to čuje? Možda ti paljenje nije dobro naštelovano pa čuješ detonacije u cilindrima? Quote
mitros Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Kakva lepotica! Odvezi je u neki pravi servis, neka se po redu sve pregleda i promeni što treba. Šteta je to zapuštati, ne sreće se takav biser svaki dan! Quote
musictalk Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 A jesi siguran da se to čuje? Možda ti paljenje nije dobro naštelovano pa čuješ detonacije u cilindrima? Msm da ja imam ovaj problem...Kako resiti to? Sent fomr my LG G3 using Tapatalk Quote
Miloš M. Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Odeš kod nekoga da ti našteluje paljenje. Ili možeš i sam ako imaš onu strob lampu pa malo mrdneš razvodnik... Ne znam tačno, ima ovde stručnijih...mada ima i na YT klipova kako se to radi, ali svakako bez strob lampe ne može. Quote
VuArt Posted December 22, 2021 Report Posted December 22, 2021 Lep primerak honde. @svedok je li ova Honda legend i dalje u životu ? Quote
Kabe Posted December 24, 2021 Report Posted December 24, 2021 Nadam se da je i član svedok u punoj snazi i životu s obzirom da nije bio na forumu od 2016. godine 😂 Propeler 1 Quote
Recommended Posts