crx1 Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Pozdrav svim Hondasima. Dobio sam danas malo inspiraciju kada sam otisao da se provozam do prirode. Napravio sam par fotki jedne prelepe lokacije na Fruskoj Gori. Zove se Lipovaca, nedaleko od Sida. Nekih 5km. Ovde je odrzan moto skup prosle godine i bilo je extra. Pogledajte ovih par fotki pa mi recite vase misljenje. Mozda da organizujemo Honda skup ovde ove godine. Quote
Johnny B lude Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 To moze da bude neko okupljanje, kao ovo 15. marta, a Skup-ove pravimo na nekoj od staza, sa sve hostesama, voznjom po stazi itd... Quote
Vedran Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Ima dosta lepih predloga za ovogodisnje skupove, tako da kada prodje NS i veliki skup, onda cemo tamo ne leto da razmisljamo gde cemo dalje Quote
TRIO_driver Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Aha, tamo pred more, da se orostiljamo jos koji put, pa na odmor... Quote
gade Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 crx batice mesto je odlicno samo kisa blato .... bolje leti tu da se nadjemo bar ja tako mislim Quote
Shikamaru Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Tako je, cim ugreje sunce par dana uzastopno Quote
crx1 Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Ma mesto je odlicno. Tu za 1.maj svi dodju. Puna suma bude. Ima nedaleko odatle i Sotsko jezero ako ste culi za to. I tamo je lepo ako hocete napravicu par fotografija. A sad naravno da nije za skup. Blato je do bola. Inace kad otopli, ma raj! Cak bi mogli da se dogovorimo mozda nesto sa predsednikom opstine. Da dodje kod njega predsednik kluba pa da se dogovore u gradu da napravimo 1 na 1 trke. Da se naprave plakati lepo i da se izlepe svuda, da to bude NESTO. Nasi ljudi ovde su zeljni nekih takvih dogadjanja. A i predsednik opstine bi sigurno pristao da bi stekao malo reputaciju. Ovo je samo moj predlog, kad dodje toplije vreme imajte me u vidu pa da se dogovorimo ako hocete. Quote
Recommended Posts