Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svim Hondasima. Dobio sam danas malo inspiraciju kada sam otisao da se provozam do prirode. Napravio sam par fotki jedne prelepe lokacije na Fruskoj Gori. Zove se Lipovaca, nedaleko od Sida. Nekih 5km. Ovde je odrzan moto skup prosle godine i bilo je extra. Pogledajte ovih par fotki pa mi recite vase misljenje. Mozda da organizujemo Honda skup ovde ove godine.

PqCzLY0.jpg

PqCA2q0.jpg

aVBuIlS.jpg

aVBvggS.jpg

PqCBUEJ.jpg

PqCCq4A.jpg

PqCDhXJ.jpg

Posted

Ma mesto je odlicno. Tu za 1.maj svi dodju. Puna suma bude. Ima nedaleko odatle i Sotsko jezero ako ste culi za to. I tamo je lepo ako hocete napravicu par fotografija. A sad naravno da nije za skup. Blato je do bola. Inace kad otopli, ma raj! Cak bi mogli da se dogovorimo mozda nesto sa predsednikom opstine. Da dodje kod njega predsednik kluba pa da se dogovore u gradu da napravimo 1 na 1 trke. Da se naprave plakati lepo i da se izlepe svuda, da to bude NESTO. Nasi ljudi ovde su zeljni nekih takvih dogadjanja. A i predsednik opstine bi sigurno pristao da bi stekao malo reputaciju. Ovo je samo moj predlog, kad dodje toplije vreme imajte me u vidu pa da se dogovorimo ako hocete.