Vedran Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 Ima li zainteresovanih da pravimo track day i da se malo skupimo na huji? Quote
Vlaki Type S Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 Ima ako bi bilo pocetkom sledeceg meseca.Mislim da bi vise ljudi i prisustvovalo tad ako neki sad idu na godisnji ili su se ispucali pa cekaju avgustovsku platu.Moje misljenje iako mozda nece imati uticaja Quote
sale vti Posted August 15, 2014 Report Posted August 15, 2014 iskreno, nekima, iako napisu mesec dana pred bilo koje okupljanje da dolaze, pa 15 dana pred okupljanje potvrde, pa dan pred okupljanje potvrde i na kraju se ne pojave, mislim da tu nema uticaja ni plata ni vreme ni posao, nego samo neorganizovanost same osobe. Tako da po meni, ko zeli i hoce doci ce bez obzira na sve. Ukoliko neko ne stigne na jedan event stici ce na drugi , ako ne stigne na drugi stici ce na treci i tako u krug. Idealne okolnosti ne postoje. bokins, musictalk, GoGo and 2 others 5 Quote
Vedran Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 Ok, vidim ima zainteresovanosti. Verovatno ce i ostruznicki klan biti ZA, samo da se vrate sa mora. Varijanta bi bila da zakupimo stazu na 1-2 sata, zavisi koliko nas bude bilo, organizujemo merenje, free voznju itd. Sat vremena staze je oko 100 evra, pa koliko nas bude bila podelimo trosak. Novac cemo sakupljati na stazi, pre pocetka trke. Molim vas da ko se prijavi, da se zaista i pojavi zbog racunanja troska za sve nas. Danas cu zvati da vidim slobodne termine, pa cemo na konto toga poceti i sa prijavama. Quote
mladjan Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Ja sam za, mislim da ce oko auta sve biti spremno do tad Mada, nisam siguran da li cu da vozim po stazi ili samo da gledam iz prikrajka Quote
neshwill Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Ja volim sve shto vole mladi level3 1 Quote
Pinhead Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Ja bih vozio tormo Neću da habam šljivika Quote
Vedran Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 Racunajte da cemo se skupljati 24.08!! Tacno vreme cu sutra napisati! Quote
Vlaki Type S Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Najavljena kisa za vikend tj subota i subota na nedelju.Da li ce se pomeriti termin ako bude losije vreme? Quote
Vedran Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 Rano je jos za tacnu prognozu. Naravno da cemo menjati termin ukoliko bude lose vreme... Quote
Vlaki Type S Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Pa gledam na internetu i na vestima pa zato kazem. Bem li ga...Nadam se da ce posluziti pa da se druzimo.Ako sve bude ok dolazim.Tako da evo odma da se prijavim... Quote
VladaBCS Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Ja ću doći, nisam bio ni na jednom eventu sto godina, ali ne bih vozio, ne ide mi da akam faccorda na huji! Tako da mogu da merim vreme ili neto drugo da pripomognem, a videću još kakva mi je materijalna situacija, ali pokušaću da uskočim sa nekim kešićem iako ne bi da vozim... Quote
mladjan Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 I ja cu najverovatnije nesto kao Vlada. Mada ganjaju me nesto zenini da idemo u Nis na neko krstenje. Ne samo da znam ljude, nego me i mrzi da idem u nedelju u Nis, pa cu pre da navijam za tu opciju da ostanem u BG i da dodjem na skupic Quote
Vedran Posted August 18, 2014 Author Report Posted August 18, 2014 E taman nam trebaju dvojica za merenje vremena Quote
Vlaki Type S Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Ja onda ne vozim.Mladjan ce da mi krade tj da dodaje Quote
Recommended Posts