Jump to content

Track Day - Ada Huja 24.08.2014 - 11h

Recommended Posts

Posted

iskreno, nekima, iako napisu mesec dana pred bilo koje okupljanje da dolaze, pa 15 dana pred okupljanje potvrde, pa dan pred okupljanje potvrde i na kraju se ne pojave, mislim da tu nema uticaja ni plata ni vreme ni posao, nego samo neorganizovanost same osobe. Tako da po meni, ko zeli i hoce doci ce bez obzira na sve.

Ukoliko neko ne stigne na jedan event stici ce na drugi , ako ne stigne na drugi stici ce na treci i tako u krug. Idealne okolnosti ne postoje.

Posted

Ok, vidim ima zainteresovanosti. Verovatno ce i ostruznicki klan biti ZA, samo da se vrate sa mora.

Varijanta bi bila da zakupimo stazu na 1-2 sata, zavisi koliko nas bude bilo, organizujemo merenje, free voznju itd. Sat vremena staze je oko 100 evra, pa koliko nas bude bila podelimo trosak. Novac cemo sakupljati na stazi, pre pocetka trke. Molim vas da ko se prijavi, da se zaista i pojavi zbog racunanja troska za sve nas.

Danas cu zvati da vidim slobodne termine, pa cemo na konto toga poceti i sa prijavama.

Posted

Ja ću doći, nisam bio ni na jednom eventu sto godina, ali ne bih vozio, ne ide mi da akam faccorda na huji!

Tako da mogu da merim vreme ili neto drugo da pripomognem, a videću još kakva mi je materijalna situacija, ali pokušaću da uskočim sa nekim kešićem iako ne bi da vozim...

Posted

I ja cu najverovatnije nesto kao Vlada. Mada ganjaju me nesto zenini da idemo u Nis na neko krstenje. Ne samo da znam ljude, nego me i mrzi da idem u nedelju u Nis, pa cu pre da navijam za tu opciju da ostanem u BG i da dodjem na skupic :)