Jump to content

Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis? - mi smo tu zbog vas...


Recommended Posts

Broj sasije mi treba od Subarua...bilo bi dobro i njegovi kontakt podaci i telefon(moze na PP).

U sustini, ne verujem da moze po komad klip motora(dihtung glave moze po komad sigurno), potrebna mi je i specifikacija klipova i karika(standard ili specijale), kao i koji tacno dihtunzi se traze(garnitura kompletna ili u delovima, i koji u tom slucaju dihtunzi)..

nasao covek celog stranca za 250e, pa ce da pakuje.

Hvala!

Link to comment
Share on other sites

Sve najbolje u braku ili kako se to kazeee :)

E sada jedno pitanjce da li bi moga ako imas na stanju samo da mi uporedis dihtunge usisa da li su isti, i samim tim pasu na moj motor (d16v1) a treba mi poredjenje sa d16y8 i d16z6 :)

Jok, nisu isti.D16V1 je poslednja verzija D serije, dosta stvari je promenjeno, od usisne do izduvne, bobine umesto svecica, hidrospaner, drugacija glava, itd...

Link to comment
Share on other sites

De si mladozenja! :)

Matori ajd kad se sastavis i sustignes, pogledaj jel imas desni (sa suvozaceve strane) homokineticki zglob za mene i koliko $$$?

Pogledacu, nisam imao do sada, ne izlistava mi na prvi pregled odmah po aplikaciji, pa moram malo kopati, cak ga ni HDK koji je najprecizniji, uz NKN, nema u katalogu, dok sve ostale Prelude ima..

Javice ti se moja prodaja, ja sam odredio sve, pa trazimo.

Link to comment
Share on other sites

Eto sa mnom uvek neki problem. :)

OK, kad saznate nesto javi, dal danas il u ponedeljak, utorak nije toliko hitno. Lupka malo ali moze jos da se vozi, tek je nacet.

Po aplikaciji nista, po OEM broju nista, ispada da ide samo original, sto ce reci poluosovina, kosta da te boli glava, moze se nabaviti ali nije to posao.

Ubedjen sam da cu ga iskopati po uzorku, ali mi za to treba zglob sa kola, da ga premerim i uzmem potrebne dimenzije...Kad bude krcao da nema pomoci vise, onda se javi, iskopace njega Bili, pazi sta kazem.. :)

Link to comment
Share on other sites

Puuu.. jebo mu ja mater! Nema samo homo zglob nego treba pola auta da menjam mamu im japansku?!

Fala Trio, jbg onda ce tako i biti.. vozim dok vozim a kad stane doci cu kod tebe u servis da ostavim kola pa cemo da vidimo sta i kako dalje.. Naravno usput cu da pratim i strane forume da vidim mogu li da iskopam neki info sa kog modela moze da se uklopi.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav Žile, juče stigoh iz Grčke,pa sa malim zakašnjenjem,da ti poželim sve najlepše u braku. Jazz je odlično podneo put, i bez ikakvih problema sam ubio 1800 km. Kaži mi kakav si sa vremenom, da naletim od nedelje, da rešimo onu famoznu check engine lampicu (instalacija od EGR-a)? Ja sam na godišnjem do petka,pa ako može neki dan do tad da zakažemo?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...