Jump to content

Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis? - mi smo tu zbog vas...


Recommended Posts

Pozdrav, interesuje me da li imate u ponudi lim (obloga ) koja ide oko katalizatora na accordu 2003 2.0 . (da li moze negde da se nadje polovna)

Hvala

 

Takve stvari idu samo u originalu, moze da se nabavi, ali je najbolje da popunis online upit za deo koji se nalazi na www.triomotors.rs, pa cemo ti javiti cene i rok isporuke.

 

Link to comment
Share on other sites

Znamimaju me cene delova za generalnu motora Honde crx 1984 god, 1.5 12ventila ev3 je motor. Posto to radim za sebe hteo bi da delovi budu kvalitetni. Trebaju mi karike, lezajevi, gumice ventila, vodjice ventila, dihtung glave  motora,dihtung kartera, kais i spaner, semeninzi radilice, filter ulja, ulje. Ako imate ove delove zanima me i od koih su proizvodjaca.

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se ako nisam u dobroj temi..

Trenutno sam na odmoru, i sad vidim da je nivo tečnosti za hlađenje nešto ispod MIN. nivoa. U pitanju je accord cl7.. U Bg_u imam original hondinu tečnost, al sta (i da li) da kupim i sipam ovde za prvu pomoć...?

POzdrav

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se ako nisam u dobroj temi.. Trenutno sam na odmoru, i sad vidim da je nivo tečnosti za hlađenje nešto ispod MIN. nivoa. U pitanju je accord cl7.. U Bg_u imam original hondinu tečnost, al sta (i da li) da kupim i sipam ovde za prvu pomoć...? POzdrav Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

 

Bas tako. Leto je, tako da ces destilovanom samo razblaziti postojecu smesu, ali ces imati potrebnu kolicinu u rashladnom sistemu, sto je najbitnije.

 

A kad se vratis, proveri gde si izgubio, pa resavaj pre zime.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jako slab napon daje i slabu struju. Ne dopunjuje mi aku pa na kracim relacijama akumulator se isprazni do pola, vergla ali slabo. Tesko otvara siber i prozore (dok auto radi) a kad stanem na semaforu i kad je auto u leru cujem kako na ventilaciji opadnu obrtaji ventilatora u kabini  Probao sam na akumulatoru iz EG3 koji je nov i ista prica tako da nije aku. 

Nisam ga jos vozio kod elektricara da ga proveri ali je ocigledno da riknjava pa da vidim da ga menjam.

 

Pre neki dan sam otisao do BG-a, kad sam krenuo nazad upalili smo ga na gurku jer je slabo verglao a kada sam stigao u SU, ugasim i za par minuta hocu opet da ga upalim da probam i opet slabo vergla i ne moze sto znaci da ga nije dopunio od BG do SU.

Link to comment
Share on other sites

Zvuči kao da je regler odradio svoje. 

Uzmeš lepo kupiš novi regler, ima sigurno, i zameniš, a kad već otvaraš alternator možeš da zameniš i diodu i četkice, očistiš malo stator i da ga ne otvaraš više nikad. Ja sam te stvari za preluda našao bez po muke tako da ne bi trebalo da ti bude problem da nadješ to i za b16 makinu...,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...