Igi650 Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Pozdrav drugari,odrzace se jedan skup na kom bi trebali da budemo oko 10h(oni koji dolaze),kao sto vec pise u naslovu u Vrnjackoj Banji. Sve sto treba jeste da se ponese pribor za jelo i dodjete.. To je ustvari trebao biti mali Mazda skup medjutim ljudi su dosli na ideju da naprave 'JDM' skup da bi se doslo sto vise ljudi,tako da ko je u blizini neka svrati da se druzimo i uzivamo uz nase masine.. Mi idemo iz Mladenovca/Beograda tako da ako ima neko iz te okoline neka se javi da idemo zajedno.. Pozdrav ) Quote
level3 Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Ja bi dosao sa drustvom, ali vise niko nece da ide samnom. Quote
Igi650 Posted July 4, 2014 Author Report Posted July 4, 2014 Da,datum nisam stavio 06.07(nedelja).. Quote
zli_wuk Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Dat je kratak rok za organizovanje... Do se dešava za dva dana a nigde nisam čuo o tome evo tek danas ovde. Možda banemo sa mazGom Oneya 1 Quote
Predrag Djokic Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Gde ce biti skup, na kom mestu u Banji? Quote
Igi650 Posted July 5, 2014 Author Report Posted July 5, 2014 Ne znam,idem tamo kao gost.. Nalazim se sa drugarom koji zna vise o tome.. Quote
zli_wuk Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 I na kraju nije VB nego GOČ... Videh slike, lepa 323F lantis Quote
Igi650 Posted July 7, 2014 Author Report Posted July 7, 2014 Skupljali smo se u VB pa onda isli na Goc.. kao sto rekoh bio sam tamo kao gost tako da sam imao jako malo informacija.. Bilo je lepo druzenje uz rostilj i masine Quote
Recommended Posts