shiiki Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 ako ne zagihtuje do tad...pa ta vrsta izumrla bre odavno,eeejjj Quote
GoGo Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Auuu, sta ti rekoooo, banuj ga banuj ga shiiki 1 Quote
Jale Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Svaka čast drugari,..vidim da je bilo super druženje,...ja nažalost nisam mogao doći zbog poslovnih obaveza,...ali vidimo se uskoro na nekom druženju. Super fotke. Quote
JAPANAC Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Nikako da stignem da postavim moje slicice sa okupljanja. Ali evo bar da pohvalim sve sto su organizovali skup i sve drugare koji su dosli da uzivamo u voznji prirodi i druzenju . Quote
pajser9 Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Jos po koja slika sa skupa. Bilo je odlicno : level3 1 Quote
GoGo Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 eve gi gotov mixic uzivajteee mladjan, zoda, Ivic and 2 others 5 Quote
JAPANAC Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 GoGo molim te okaci mi sliku , bas mi se svidja kako je RSX ispao ...na 2min-29sec. Quote
Ivan '98 Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Evo jedna slicica... Inace video je u pripremi...Dva coveka koja nemaju nijednu zajednicku temu Vedran and perabuzilo 2 Quote
zli_wuk Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Ehhh Ja baš pre nekoliko dana pustio disk malo da se setim Quote
Ognjen Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Voleo bi da sam sve ovo video i ucestvovao u tome i pre! Kad se sve zbroji nisam ni u prolazi video toliko Hondi koliko tu na toj slici na jednom mestu.. pogotovo tu na miseluku Quote
Vedran Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 Lepa retrospektiva. Inace, to je otprilike samo cetvrtina od svih desavanja koje je ovaj klub organizovao. Dosta slika i svega je ostalo na starom forumu... Idemo dalje, pa dokle stignemo Quote
level3 Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Zodo, cemu slike sa proslih skupova kad postoje teme sa tih skupova propracene slikama? Dovoljno bi bilo da si dodao link ka temi. Svake godine nas je sve manje!Bice nas jos manje jer nam preti velika besparica i propast drzave. Ljudi sve vise rade, a para sve manje. Najposeceniji sa najvise Hondi je bio 5 skup, ali tad nismo imali nas forum pa se dosta slika zagubilo. Besplatni sladoled za sve hondase, Frikom sponzor 50 litara + tocililca, Jelen pivo sponzor Sony DVD za kola, Sony sponzor, Besplatna voda za sve, Gala sponzor Cripton GPS, Comtrade sponzor Sponzor celodnevnog skupa na Huji + dosta poklona, Honda sponzor I naravno TrIO motors sponzor u vrednosti od 1.000 evra Bilo je tu jos dosta sitnih sponzora, ali sad mozete da vidite zasto je 5 skup bio i najposeceniji. http://hondaclub.rs/honda-skup-5/ Quote
neshwill Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Besparica je otkad znam za sebe...a drzava je propala odavno...nema dalje Quote
level3 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Zodo, nisam mislio da obrises sve tvoje slike. Samo sam pitao i konstatovao: cemu slike sa proslih skupova kad postoje teme sa tih skupova propracene slikama? Dovoljno bi bilo da si dodao link ka temi. Izgleda da si se naljutio, a to bas ne prilici tvojim godinama? Quote
Žile_1985 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Imate u planu ove godine još nešto raditi? Jebeno mi je žao što nisam mogao doći.... Quote
Jale Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Jale ti si živ jbt. Još uvek mrdam,..vidimo se uskoro valjda na nekom skupu ili druženju. shiiki 1 Quote
Žile_1985 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 da ponovimo Ima'l kakav meet uskoro kod vas? Quote
Recommended Posts