Jump to content

Recommended Posts

Posted

I ja se slazem sa Vedranom da je najbolje pre.

A ako bude trebalo evo gde imate najblize tu da pazarite pice il meso,dodjete ranije oko pola10-10(posto tu zna da bude guzva vikendom-vikendasi nagrnu-radi kuma tu pa znam) i do pola 11 ste na mestu okupljanja(po planu). 

post-2827-0-25821900-1403384625_thumb.jpg

Posted

Ja sam iz Beocina, svakako cemo tuda i proci i to je od andrevlja 10km mozda tako da znate ima prodavnica i tamo koje rade 24h pa tako da prodavnice nece biti problem :)

Posted

Znate sta ne bi bilo lose mozda, da svako od clanova foruma na nekom samolepljivom papiricu napise nick sa foruma i da to ima na majici? U ovom virtuelnom svetu mi se poznajemo po nick-ovima, pa bi to olaksalo licno upoznavanje.

Posted

TRIO_driver + zena + cerka + zenina drugarica a.k.a Kabetova devojka + Kabe + ko zna jos..mi cemo doci u subotu na jedno 2-3h rucak, dok cerka ne zarlauce opet.. :)

Dovedi jos neke drugarice da i mi nesto a.k.a.mo.

Posted

Ne zajebavajte se sa Siljom, taj dovodi iskljucivo devojke pred udajom.

Ko ne veruje, nek pogleda mog kuma i sta ga je snaslo ;D

Salu na stranu - ko zeli da osvoji postenu devojku iz domacinske kuce, patrijarhalno vaspitanu i neopoganjenu - ovo mu je sansa! 

(CIRKO tebe gledam matori :D).

Sledece Andrevlje, sa curama i romanticnim prenocistem - za 4 godine.

FIFA pravila, bato.

Posted

Ne zajebavajte se sa Siljom, taj dovodi iskljucivo devojke pred udajom.

Ko ne veruje, nek pogleda mog kuma i sta ga je snaslo ;D

Salu na stranu - ko zeli da osvoji postenu devojku iz domacinske kuce, patrijarhalno vaspitanu i neopoganjenu - ovo mu je sansa! 

(CIRKO tebe gledam matori :D).

Sledece Andrevlje, sa curama i romanticnim prenocistem - za 4 godine.

FIFA pravila, bato.

+1 za Cirka! :P

Posted

Cek, cek, Pindzo, sta to zboris? :)

Sav sam se pretvorio u uho! Tnx, u svakom slucaju sto si se setio.

@Mladjo, nema kartica sa imenima i slicnih stvari. Bas je draz u tome da ides od osobe do osobe i da provaljujes ko je ko, secam se svog prvog puta pre 4 godine :))) Trio, Kabe, Vedran... :) a to ste viiii haha