Miloš M. Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nisam stigao! Došao kući posle 20h...mrtav. a sad kad vidim slike, jedem dupe svoje zbog toga. Vidim da je bilo super i svaka čast na organizaciji... Quote
TRIO_driver Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Zaboravih da dodam: Shiiki, Sale VTI i Mare, meni cete se javiti kad budete hteli da realizujete svoje nagradne vaucere. Najbolje je da mi posaljete mail na zivko@triomotors.rs, jer necu verovatno u junu biti pri kompu, pa da mogu da delegiram dalje vase upite. Quote
corakm Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 @Feki Pitanje da li RSX ima isto vešanje kao i pravi DC5, motor je sličan, ali ne i isti, tako da ima dosta razlike........ DC5 je svakako sirovija mašina koja je lakša i nema svu opremu kao RSX. RSX je ekvivalentant sa Japanskim JDM DC5 type-S. Ti verovatno pitas JDM DC5R, tj. typeR. JDM DC5 typeR je potpuno drugaciji auto, sem sto je ista sasija, mada se sasija razlikuje u ojacanjima i rol barovima. Sve ostalo je drugacije. DC5 typeR je najludji typeR koji je honda napravila, izuzimajuci NSX-R koji nazalost nisam imao priliku ni da vidim ni da probam. Ovde mozes da vidis specifikaciju: http://www.itr-dc5.com/spec/index.php Nazalost proizvodio se samo u japanu (JDM), mada postoji i australijska verzija (AUDM) koja nije ni izbliza kao japanska (Motor je K20A3, i ne ide sa brembo kocnicama, cak je i vesanje nesto drugacije). Najveca razlika u DC5R je upravo vesanje i K20A motor od 225 ks + fabricke brembo kocioni set i naravno full Recaro enterijer. Planirao sam da dovezem DC5R na skup, ali sam kasno saznao za datum odrzavanja pa nije bilo sanse da organizujem dolazak. Potrudicu se da organizujem za sledeci skup! Inace, pozdrav svima sa skupa i jako mi je krivo sto nisam mogao da dodjem. TRIO_driver 1 Quote
Cirko Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 @"Blacky" nemo' se vredjamo...sledece godine se ja prijavljujem za brzi krug pa ces da vidis hehe, i ovako sam provalio da svi imaju pocetnicku srecu, evo Branko90 je tipican primer sorry rodjo... Quote
shogun Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nemojte da dirate Branka,vozio je do oo i nije to pocetnicka sreca.Price su price, a dela se vide,Stanite na crtu pa onda komentarisite, Quote
Johnny B lude Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 @ Cirko Sto jes jes, vala sva prva mesta su na srecu, niko nema pojma da vozi Quote
Cirko Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Idi bre Shogun Jr. sta si se bre primio...naravno da se salim! Svi znamo manje vise ko kako (tj. koliko dobro) vozi, ja prvi znam da nemam pojma a respect za one koji znaju! FEKI_CG4 1 Quote
Serdjo Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Nemojte da dirate Branka,vozio je do oo i nije to pocetnicka sreca.Price su price, a dela se vide,Stanite na crtu pa onda komentarisite, Vreme sa preludom? Quote
Jale Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Drugari, stvarno mi je krivo što nisam mogao da dodjem, ali nisam bio u Bg....i vi ste meni nedostajali. Cirko, zovem te ovih dana da pokupi novcanik...hvala. Branko, što te ovi zezaju, nije valjda da si naučio da voziš, pa sad se i takmičiš i pravis neke rezultate? pozzzz Quote
BRANKO 90 Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 nemojte da me dirate, nije vam fora :/ Quote
shogun Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 52,77 sa okretanjem u krivini........proklizo Quote
mareCIVIC Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Vremena sa ovog skupa: Vremena sa proslog skupa: Klasa 1. Klasa 2 Klasa 3 Sto se mene tice izgleda da mi ne treba dati spreman auto ful sa sve suspenzijom, gumama, kratkim menjacem, nego da pliva kao camac po stazi i onda napravim bolje vreme Quote
TRIO_driver Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Opasna ova Ada Huja, posto su i Mare i Shiiki za svoje vaucere resili da iskoriste u nabavci prednjih diskova i plocica, cekamo jos Saleta caleta da kaze sta bi hteo.. Quote
sale vti Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Hmmm, daj i meni isto, posto meni toga uvek treba Salim se, zovem te... Quote
TRIO_driver Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Sale je skroman, on ce samo da otvori menjac i izmenja lezajeve na istom.. Time je TRIO Motors ispunio svoju duznost prema dobitnicima, cestitamo! Quote
Johnny B lude Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Vremena sa ovog skupa: Vremena sa proslog skupa: Klasa 1. Klasa 2 Klasa 3 Sto se mene tice izgleda da mi ne treba dati spreman auto ful sa sve suspenzijom, gumama, kratkim menjacem, nego da pliva kao camac po stazi i onda napravim bolje vreme Ove godine je staza bila daleko klizavija nego pre dve godine, tako da niko realno nije mogao da napravi vremena kao onda. Tako da su i ova vremena za full respect Quote
level3 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 I prosle je savke strcao u del solu Prosle godine nismo imali skup na Ada Huji Quote
Serdjo Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Nije staza bila klizavija, zelja je bila velika, pa su svi ulazili sa 20% vise gasa u krivine i vozili preko nosa. Twingo od 50ks na 155 zimskim gumama je isao oko 55sec Quote
Vedran Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Mozda ima i toga malo, ali staza jeste bila teza za voznju. Probali smo mi ujutru nekoliko krugova i odmah primetili da je nesto drugacije. Quote
Recommended Posts