Jump to content

Recommended Posts

Posted

#SATNICA

12:30 - 13:00 - Okupljanje i ulazak Hondi na stazu.
13:00 - 14:00 - Formalni pocetak programa, DELTA prezentacija i test novih vozila, prijave za brzi krug.
14:00 - 15:45 - Takmicenje brzi krug
15:45 - 16:30 - Slobodna voznja, tzv. free run

16:30 i dalje   - Chillout (planirano je da se ostane u kaficu na samoj stazi, popije pice, saberu utisci)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#OPSTA PRAVILA

1. na parking ulaze samo honde za vreme skupa.
2. posle brzog kruga moze da udje bilo ko, ko hoce da izadje na free run.
3. na terasi gde se nalazi voditelj je zabranjen pristup.
4. Ko se ne bude pridrzavao pravila na stazi bice diskvalifikovan i izbacen sa parkinga.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#PRAVILA BRZOG KRUGA

Prijave pocinju od 13h, na standu HCS i traju do 14h.
Moze se prijaviti do 30 ucesnika.
Mogu voziti samo vlasnici vozila, samo Honde, samo vozaci-amateri (dakle ne profesionalni trkaci).

Klase su izdeljene po konjazi:
- do 116ks
- 117 - 149ks
- 150+ ks

Prilikom prijave takmicar:

1. popunjava prijavni listic sa informacijama o svom autu
2. dobija takmicarski broj koji je duzan da stavi na vidno mesto unutar auta ( prozor, soferka, komandna tabla )
3. dobija uputstva za voznju po stazi

Pocetak trke je planiran od 14h.
Voditelj poziva takmicare od najslabije klase pa nadalje
Prozivanje se vrsi tako sto se jedan takmicar poziva na stazu, a sledeca dvojica da se pripreme na ulazu staze
Takmicar koji je pozvan na stazu radi sledece:

1. ulazi na stazu, vozi krug zagrevanja
2. zaustavlja se pred startnom pozicijom (startna pozicija je na prvom pravcu posle s krivine, kod redara koji mere vreme)
3. na znak redara krece, vozi krug, prolazi pored startne pozicije i tada se zaustavlja merenje vremena
4. nastavlja krug lagano
5. izlazi sa staze na mestu gde je i usao

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#NAGRADE ZA BRZI KRUG:

Odmah posle zavrsenog takmicenja, pobednicima klasa bice dodeljene nagrade. Nagrade mogu dobiti svi koji ucestvuju i ne postoje nikakva ogranicenja za dobijanje nagrada.

Primeri nagrada u za takmicare brzog kruga:

Eneos ulje (Kantica od 4 litra 10w40 ili 5w40) vise komada - Shopgroup
Nagradni vauceri za kupovinu u vrednosti 8000 din 3 komada - Trio motors

Nagradni vaucer u vidu 4 filtera (gorivo, ulje, klima, vazduh) - 9 komada- Blue Print

Honda Srbija dodeljuje:

1. Servis (pod servisom podrazumevamo zamenu ulja (originalno Honda ulje) I filtera ulja, vazduha I kabinskog, kompletna kontrola I dijagnostika) 

2. Zaštitni šrafovi za točkove + ProHonda set

3. Led logo sa ugradnjom (laser koji se ugrađuje u vrata I kad god se otvore vrata laser ispisuje Honda logo na betno) 

#HCS BOUTIQUE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ispod HCS standa, moce cete da kupite promo materijal. Cene su sledece:

Majice - 1000 din.

Stikeri - 100 din.

Kozni novcanik sa honda gravurom - 2400 din.

Kozna futrola za kartice sa honda gravurom - 900 din.

Kozni kais sa honda gravurom - 2200 din

Okviri za tablice (par) - 300 din.

Kacketi sa znakom honda - 400 din.

Posted

Da se kupi tesko. Sve smo za matore spremili.

Mozda za klince sredimo jednu Honda formulu na baterije. pa nek voze deca.

Ako uspem za ovih par dana ga izbrendiram i nadjem akumulator eto Honda voznje za malisane. :)

Posted

Da, to su ti novčanici. Oni koji su poručili moći će tamo da ih preuzmu i da plate.

A biće i po koji komad viška za one koji se odluče na licu mesta.

Posted

A postoji li mogucnost da mi neko ostavi sa strane jedan posto sam u CG... Novac bih poslao vec nekako tokom sledece nedelje?

ja cu biti na skupu, mozemo se nac u PG da mi dodas pare tokom ove nedelje, pa cu ti ja to uzet i donijet :)

btw, imam pitanje i treba mi malo pojasnjenje, dakle:

1. na parking ulaze samo honde za vreme skupa.

2. posle brzog kruga moze da udje bilo ko, ko hoce da izadje na free run.

posto ja dolazim sa dva druga sa pezoom, odnosno, dolazim sa Horny-jem u auto, a za nama ce ici moja dva druga pezoom, gdje da se parkiramo, ako ne mozemo uc? ima neki parking vani?

KOliko kosta taj free run? moze drug pezoom uhvatit krug? ___€ = ___min ?

Posted

Jos jedna bitna stvar.

Kod ulaska, pravilo je da dok se auto koji je usao ne uparkira, sledeca honda ne ulazi na parking.

Na kapiji cekace vas covek koji ce to da regulise i covek koji ce da uparkirava honde. Takodje, tu ce biti devojka iz Blue Printa, koja ce vam deliti poklone, u vidu poklon kese. 1 kesa za 1 auto.

Sto se tice parkiranja, parkirajte onako kako vas se kaze. Parkiranje ce biti riblja kost, dupe uz dupe :)

Vidimo se sutra!!!