level3 Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 april-maj, 9 Honda skup jun-jul, 201 ili 402m Irig (ako uspemo da se dogovorimo sa opstinom, sup-om i sponzorima) jul-avgust poseta i voznja Nurburgring (Nemacka) staze Honda meet u Madjarskoj je takodje u planu. Ovo su preliminarni dogovori. Za sad je sigurno da ce biti 9 Honda skup, ostalo je u fazi dogovaranja. Quote
Cp6uH Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 jun-jul, 201 ili 402m Irig (ako uspemo da se dogovorimo sa opstinom, sup-om i sponzorima) Nadam se da ce te organizovati Quote
Propeler Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Moram da nabavim neku krstenu Hondu do Nirberga. Quote
Propeler Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Madjarska ce da bude sledece godine 100%. Pocecemo pricu na vreme, organizacija, prevoz, smestaj, ko vozi, ko pravi sendvice a ko nosi rakiju.. bar dva meseca u napred! level3, AleksaZP and neshwill 3 Quote
TRIO_driver Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Ring je ultra optimisticna prica, a Madjarska realnija, samo da se na vreme organizujemo(i da me zena pusti naravno.. ). Quote
trojanac Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 I da ne pada kiša. Lepi planovi. Quote
Vedran Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Nirburg je odavno u planu da se organizuje i dacemo sve od sebe da se skupi neka ekipa da odemo! Quote
AleksaZP Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Amin!!! barem da se provozamo do tamo ako nista drugo Quote
Serdjo Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Budimo realni, ako izuzmemo deltu hcs je ove godine organizovao dva rostilja, tako da aj prvo da vidimo jel madjarska i dalje nekima daleko pa ce se naci putokaz i do nemacke ako postoje pravi igraci. VladaBCS, Kabe and neshwill 3 Quote
Vedran Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Znas i sam da HCS ima volju da organizuje svasta nesto, ali da je vecinom problem finansijske prirode i sve van Beograda odbija ljude da krenu bilo gde. I tako je u poslednje 2 godine, tj. i na nas se odrazava ovaj trend krize. Mi cemo dati sve od sebe da napravimo sve ovo sledece godine, a sad da li ce to da bude finansijski izvodljivo za clanove kluba/foruma, videcemo. U svakom slucaju za Nirburg planiramo da skupimo neke sponzore i da nam ulaganje bude minimalno. BTW Ova godina je propala zbog kise. Mislim na adu huju i Madjarsku. Grubo receno, nismo imali srece... Quote
level3 Posted December 5, 2012 Author Report Posted December 5, 2012 U 2012. godini HCS REALNOST izgleda ovako. HCS otvorio sezonu na Andrevlju i svim clanovima kluba koji su isli dao 1000 dinara za benzin. HCS dogovorio sa Deltom zajednicki nastup na Navaku i izborio se za to da ljubitelji Honde testiraju nova Hondina vozila + organizovao Track voznju za sve Hondase. HCS uspeo jedini u regionu da okupi svih 8+1 Civic-a na Navaku, zahvaljujuci vernim Hondasima. HCS podigao novi forum HCS podigao novi sajt. HCS aktivirao FB i Twitter stranicu HCS novi logo HCS pripremio i obezbedio sponzore za 9 Honda skup koji na zalost nije organizovan zbog svima poznate situacije. Dakle, HCS uspesno zavrsava 2012. godinu. Quote
Johnny B lude Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 I HCS Car dosao na Banjicu Extra planovi! Tu sam sta treba Quote
Shmexy16 Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 A gde je taj u skup sto ce biti u aprilu-maju? Jel se zna to? Quote
Shmexy16 Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Pa gde da prelistam kad se ovde iskljucivo govori o tome... Quote
AleksaZP Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 http://www.hondaclub.rs/forum/topic/3064-utisci-sa-rostilja-andrevlje-maj-2012slike-klipovi/ Quote
Shmexy16 Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Ovo je do jajaaaaa.... :biggrin: kad bude sledece idemooooo.... Quote
Žile_1985 Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Mađu nemojte izostaviti nikako znaju neki vaši kako zna biti tamo Vidimo se Quote
crxmugen Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 ja planiram da dodjem i kod vas a i u madjarsku... jedno od to dvoje je 100% a drugo 50%, sve zbog finansija, oboje ne mogu nikako iskombinovati.. u madjarsku je bila prosle god kisa, smorio sam se i vratio se dan ranije.. nadam se da ce ove godine vrijeme biti na strani hondasa.. volio bih da dodjem kod vas na 9. skup, da se upoznam sa svima i da malo blejimo i tako.. sve u svemu, odlicno! BRANKO 90 1 Quote
AleksaZP Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Ocekujemo te samo da vreme posluzi i lako ce se organizvati sve Quote
blackbird Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Na tebe Mladene , svi racunamo , kao najbolji i najlepsi CRX na Balkanu obavezno dolazis , a odbor za docek te sacekuje na zeleznickoj stanici , zatim iz voza , lagano i oprezno, premestamo ljutu Podgoricku zujalicu na specijalno iznajmljeni slep i pravac Ada Huja Quote
crxmugen Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 ahahahhaahahahhaahahhaahaahh ma dolazim definitivno:)))) marko_serb 1 Quote
Recommended Posts