Jump to content

Recommended Posts

Posted

april-maj, 9 Honda skup

jun-jul, 201 ili 402m Irig (ako uspemo da se dogovorimo sa opstinom, sup-om i sponzorima)

jul-avgust poseta i voznja Nurburgring (Nemacka) staze

Honda meet u Madjarskoj je takodje u planu.

Ovo su preliminarni dogovori. Za sad je sigurno da ce biti 9 Honda skup, ostalo je u fazi dogovaranja.

Posted

Znas i sam da HCS ima volju da organizuje svasta nesto, ali da je vecinom problem finansijske prirode i sve van Beograda odbija ljude da krenu bilo gde. I tako je u poslednje 2 godine, tj. i na nas se odrazava ovaj trend krize.

Mi cemo dati sve od sebe da napravimo sve ovo sledece godine, a sad da li ce to da bude finansijski izvodljivo za clanove kluba/foruma, videcemo.

U svakom slucaju za Nirburg planiramo da skupimo neke sponzore i da nam ulaganje bude minimalno.

BTW Ova godina je propala zbog kise. Mislim na adu huju i Madjarsku. Grubo receno, nismo imali srece...

Posted

U 2012. godini HCS REALNOST izgleda ovako.

HCS otvorio sezonu na Andrevlju i svim clanovima kluba koji su isli dao 1000 dinara za benzin.

HCS dogovorio sa Deltom zajednicki nastup na Navaku i izborio se za to da ljubitelji Honde testiraju nova Hondina vozila + organizovao Track voznju za sve Hondase.

HCS uspeo jedini u regionu da okupi svih 8+1 Civic-a na Navaku, zahvaljujuci vernim Hondasima.

HCS podigao novi forum

HCS podigao novi sajt.

HCS aktivirao FB i Twitter stranicu

HCS novi logo

HCS pripremio i obezbedio sponzore za 9 Honda skup koji na zalost nije organizovan zbog svima poznate situacije.

Dakle, HCS uspesno zavrsava 2012. godinu.

• 1 month later...
Posted

ja planiram da dodjem i kod vas a i u madjarsku... jedno od to dvoje je 100% a drugo 50%, sve zbog finansija, oboje ne mogu nikako iskombinovati..

u madjarsku je bila prosle god kisa, smorio sam se i vratio se dan ranije.. nadam se da ce ove godine vrijeme biti na strani hondasa..

volio bih da dodjem kod vas na 9. skup, da se upoznam sa svima i da malo blejimo i tako.. :)

sve u svemu, odlicno!:)

Posted

Na tebe Mladene , svi racunamo , kao najbolji i najlepsi CRX na Balkanu obavezno dolazis , a odbor za docek te sacekuje na zeleznickoj stanici , zatim iz voza , lagano i oprezno, premestamo ljutu Podgoricku zujalicu na specijalno iznajmljeni slep i pravac Ada Huja :asciidity: