Jump to content

Recommended Posts

post-3642-0-36626300-1354614082.jpg


Dragi Hondaši,


Ovom prilikom vas obaveštavamo da je u Web etar zvanično plasiran sajt (blog) koji se nalazi na adresi www.triodriver.com. Reč je o blogu svih ljubitelja auto-moto sveta, auto kulture, auto sporta, kao i azijatskih vozila na područiju balkanskog poluostrva pa sve do dalekih prekookeanskih zemalja.

Cilj ovog projekta je da objedini znanje, informisanje, trend, zabavu, hobi, kulturu i učini ih dostupnim svima onima koji žele da unaprede sebe, svoje “ljubimce†i učine svoj život uzbudljivijim.

Takođe, TDB predstavlja mesto na kome svaki pojedinac može da iznese svoje iskreno mišljenje i zapažanje, a takođe, po želji i da se uključi u rad pomenutog.

U ovoj temi, kao jedan od sponzora bloga obaveštavaćemo vas o svim aktivnostima, novim tekstovima, aktuelnostima, testovima, kao i svim drugim zanimljivostima koje će se ticati ovog kutka svih poklonika auto-moto sfere, kao i brendova koji nam dolaze iz istočnih zemalja.
Budite slobodni da komentarišete, razgovarate sa nama kako bismo uz dvosmernu komunikaciju svi zajedno učinili ovaj prostor što boljim i pozitivnijim.

Trio Driver Blog team

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...