zoda Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Nezasluženo zapostavljeni Civic sedan 8.gen. na predstavljanju svih generacija Civica i to na promociji sedana 9.generacije... Fotografije: Vocko Quote
Dark Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Javljam se sa malim zakasnjenjem. Druzenje EXTRA, domacini EXTRA, staza EXTRA. Falilo mi koje drvce za lad, i mozda koje bure sa ladnom vodm, al otom potom ... to im kanda nije prioritet . Moram da se zahvalim Vedranu, sto me uguro u jedan CIVIC, pa smo se tako moja draga i ja provozali novotarijom. Jedan krug mi je bilo jako malo da steknem neki dublji utisak o autu, na prvi pogled pogubih se u silnim dugmicima, tako da sem volana, pedala i menjaca nisam nista ni pogledao Vozim svoju Hondicu vec 13 godina, naviklo se, al bi mi ovaj auto legao za putovanja samo tako. Na stazi je bilo malo neobicno, posto se auto uopste ne cuje ... a lezi za svake pare Evo jedan klipcic sa staze, nemojte mi zameriti za poneki uzvik ... adrenalin je cudo. Quote
TRIO_driver Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Ja i Dark se djiramo sami po stazi, milina... Quote
shiiki Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 E da ubacim i ja neku sliku,sto ste vi bolji od mene ... Najlepsi auto na skupu za mene...posle mog naravno Quote
sale vti Posted June 14, 2012 Report Posted June 14, 2012 Uu u u , koja je kamerica, markica, model, parica??zelim je !iako na kraju nisam znao kako se gasi Quote
level3 Posted June 15, 2012 Report Posted June 15, 2012 Za tebe 320 jurica u http://www.beosport.com/, ima i da se nakrivi kao sto vidis, mozes i sex u vodi da snimas Quote
TRIO_driver Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Jel moze da se ispravi samo snimak malo? Quote
zoda Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Trio, jel si ovo vozio na dva točka? Moram da drzim nakrivljen monitor da vidim vožnju. Predsedniče, jesu li ovo neki novi trendovi u video zapisu, nisam obavešten... Quote
TRIO_driver Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Nista nisam ja dirao, ne razumem se, samo su mi metnuli i vozi.. :) Quote
mareCIVIC Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 Trio, jel si ovo vozio na dva točka? Moram da drzim nakrivljen monitor da vidim vožnju. Predsedniče, jesu li ovo neki novi trendovi u video zapisu, nisam obavešten... Zato je izmisljen pivot Quote
Propeler Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Evo skockao sam i ja jedan klip sa Navaka.. Quote
Recommended Posts