shiiki Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Super je bilo nema sta,malo problema za neke ali krajnji utisak je extra...Sale mi je malo uplasio Hondicu sa R-om iza b..e pa je digla temperaturu malo ali sve se dobro zavrsilo Quote
SMIGA Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Vredelo je doći danas na Navak! Odlična organizacija, dobro druženja sa momcima koje sam danas upoznao. Lepo je bilo videti sve generacije Civic-a na jednom mestu, Nije mi se dalo da provozam novog Accorda, pa sam odvezao jedan krug u CR-V-u. Utisak mi je prevrtanje na simulatoru. Ja se inače vezujem, ali posle onoga iskustva to zaista u svakoj prilici treba raditi, pogotovo na otvorenom putu! Žao mi je što nisam mogao da ostanem duže, da se malo provozam po stazi u svom autu, Osim velike vrućine sve drugo je bilo zaista odlično. Radujem se novom druženju, kada kola idu u drugi plan,, a zezanje, priča i druženje dolaze na prvo mesto! Quote
trojanac Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 A hostese Inače, devojkama svaka čast. Sve su dale maksimum da odrade svoj deo posla i bile su profesionalne do kraja, uz osmeh. Tek kad su se presvukle i sele videlo se koliko su umorne. Quote
hornY Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Eg-ovi ubedljivo najlosije leze. Ovaj crveni me podseti na Saletovog sa Ade Huje pre par godina... Quote
Jale Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Super dan, zezanje, druženje,....novi accord ide odlično i to bi bio moj izbor, mada mi se CRV svideo, što kaže Serdjo iznenadio me je kako dobro leži i nema onog glupog poskakivanja kao u đžipovima,...po meni odličan izbor za sve potrebe. Organizaccija je bila odlična, svaka čast....presednik nas plašio da ćemo da mremo od žeđi i gladi, kad ono svega u izobiljzu,....ovo mi deluje smišljeno da bi bili oduševljeni....ali stvarno sve pohvale za organizaciju i ceo događaj. pozzzzzz Quote
hornY Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Ocigledno - VTi bi trebao da lezi i koci kao sportski auto. Ocigledno je da to nije tacno Vidim da se i EP3 naginje nesto, ne znam kakav je njemu osecaj, ali buljava mi mnogo bolje lezi... Quote
trojanac Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Loš snimak nažalost. Imao sam još jednu kameru, postavljenu u autu, ali nije odradila posao. Quote
dejanpzs Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 O trojke lepo da je neko zabeležio moje okretanje na prvoj krivini šteta što je loš snimak...i bez zvuka... Quote
trojanac Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Da, loš je video, bilo je oblačno, a inače je ta kamera malo starija i lošije snima. Evo dela moje vožnje, kasnije malo, kad je opet udarilo sunce, pa se lepše vidi. Doduše, malo je bežala u stranu, ali snimak može da prođe. Quote
AleksaZP Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 evo radosa http://www.youtube.com/watch?v=hs5jaccSkZI&feature=share Quote
barda Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Da se ne ponavljam, ali stvarno veliki + HCS-u i DELTI na odlično organizanovom danu! Utisci o vožnji malo kasnije, za sada evo nešto fotkica Quote
hornY Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Na brzaka skockan snimak http://youtu.be/6vq37jcKJDs Quote
mareCIVIC Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 LOL, nemas dovoljno napredan nalog na youtube-u pa ti ne daju da postavljas duze klipove od 15 minuta Quote
BRANKO 90 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 nazalost bio sam sprecen da dodjem, vidim da je bilo super. mogu samo da kazem svaka cast za Deltu i HCS ! Quote
mravke80 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Svaka cast za organizaciju i za celokupan dan Bilo je fenomenalno voziti na stazi, fotke stizu uskoro Pozz Quote
dule75 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Pridruzujem se cestitkama na odlicnoj organizaciji. Na zalost nisam mogao da prisustvujem ceo dan, vec sam dosao pre podne da izvozam cr-z pa sam posle isao nazad do Bg pa se vratio do 16h da izvozam po stazi svog Accord-a. Super je bilo zaista, i zao mi je sto nisam bio prisutan tokom celokupne manifestacije. Quote
Recommended Posts