Jump to content

Honda Adrenalin Day, Navak, 2012 (utisci, slike, klipovi)

Recommended Posts

Posted

Super je bilo nema sta,malo problema za neke ali krajnji utisak je extra...Sale mi je malo uplasio Hondicu sa R-om iza b..e pa je digla temperaturu malo ali sve se dobro zavrsilo

Posted

Vredelo je doći danas na Navak!

Odlična organizacija, dobro druženja sa momcima koje sam danas upoznao.

Lepo je bilo videti sve generacije Civic-a na jednom mestu, Nije mi se dalo da provozam novog Accorda, pa sam odvezao jedan krug u CR-V-u.

Utisak mi je prevrtanje na simulatoru. Ja se inače vezujem, ali posle onoga iskustva to zaista u svakoj prilici treba raditi, pogotovo na otvorenom putu!

Žao mi je što nisam mogao da ostanem duže, da se malo provozam po stazi u svom autu,

Osim velike vrućine sve drugo je bilo zaista odlično.

Radujem se novom druženju, kada kola idu u drugi plan,, a zezanje, priča i druženje dolaze na prvo mesto!

Posted

A hostese :spiteful:

post-2297-0-30687900-1339277270_thumb.jpg

post-2297-0-49497700-1339277272_thumb.jpg

post-2297-0-15458000-1339277274_thumb.jpg

post-2297-0-47764400-1339277276_thumb.jpg

post-2297-0-67068300-1339277277_thumb.jpg

post-2297-0-01131100-1339277279_thumb.jpg

Inače, devojkama svaka čast. Sve su dale maksimum da odrade svoj deo posla i bile su profesionalne do kraja, uz osmeh. Tek kad su se presvukle i sele videlo se koliko su umorne.

Posted

Super dan, zezanje, druženje,....novi accord ide odlično i to bi bio moj izbor, mada mi se CRV svideo, što kaže Serdjo iznenadio me je kako dobro leži i nema onog glupog poskakivanja kao u đžipovima,...po meni odličan izbor za sve potrebe.

Organizaccija je bila odlična, svaka čast....presednik nas plašio da ćemo da mremo od žeđi i gladi, kad ono svega u izobiljzu,....ovo mi deluje smišljeno da bi bili oduševljeni....ali stvarno sve pohvale za organizaciju i ceo događaj.

pozzzzzz

Posted

Ocigledno - VTi bi trebao da lezi i koci kao sportski auto. Ocigledno je da to nije tacno :D

Vidim da se i EP3 naginje nesto, ne znam kakav je njemu osecaj, ali buljava mi mnogo bolje lezi...

Posted

Da, loš je video, bilo je oblačno, a inače je ta kamera malo starija i lošije snima.

Evo dela moje vožnje, kasnije malo, kad je opet udarilo sunce, pa se lepše vidi. Doduše, malo je bežala u stranu, ali snimak može da prođe. :)

Posted

Pridruzujem se cestitkama na odlicnoj organizaciji. Na zalost nisam mogao da prisustvujem ceo dan, vec sam dosao pre podne da izvozam cr-z pa sam posle isao nazad do Bg pa se vratio do 16h da izvozam po stazi svog Accord-a. Super je bilo zaista, i zao mi je sto nisam bio prisutan tokom celokupne manifestacije.