Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uhhhh...jos nisam dosao sebi. Imao sam tu cast da obrnem koji krug sa ovom azdaHom...i jos uvek sam u transu, zahvaljujem se kolegi koji mi je ustupio azdaHu na par krugova :maninlove:

Hondica je bombonica

Ukratko, stara je 3 god, 3500ccm,automatik, presla preko 200k, a od odrzavanja samo redovni servisi. Jedino sto je promenjeno van servisa su sponice i gumice balans stangle (polsedica nasih puteva). Potrosnja 12-13l na 100km zavisno od rezima voznje, do 15 u gradu po recima kolege.

- Poredjenja radi, svapsko njesra koje ja ganjam je 2800ccm, automatik,isto su godiste, presao 50k, potrosnja 15 lit otvoren put, u gradu preko 20l, sem redovnih servisa zamenjeni komplet diskovi i plocice, ventilska jedinica klime, 3 x farovi, uljna pumpa, vakuum pumpa...

Toliko o poredjenju Svabe i Japanca

Evo i par slika

Posted

Ček, gazi 70k godišnje? Taj ne vidi grad, samo otvoren put.

Siguran sam da je fantastičan automobil. Nažalost, malo ih ima kod nas i nema puno iskustva sa njima, bar ne da se mogu pročitati na našim auto forumima. U svakom slučaju, nije auto koji bi meni trebao, ali bi svakako voleo nekad da provozam jedan.

Posted

Legend je vrhunski model, ja bih ga rado vozio, cenom je kao polovan u klasi CU, odrzavanje jeste malo skuplje, ipak je V6 u pitanju, ali to i potrosnja su odabir vlasnika, zapremina generise obrtni momenat, kao i zvuk, a to je jako dobra stvar...

Ono sto nije odabir vlasnika je ova skrnava drzava, koja lupa glupi porez na luksuz i tera te da placas 2000 evra registraciju godisnje za ovakvu Legend....

Posted

Legend je legenda, u svakom smislu :) Samo, nju je šteta uzeti ako se ne pravi bar 1000km nedeljno. Glupost je njakati je po gradu i lokalnim putevima sa vožnjicama do pola sata - sat.

GoGo, ne budi stipsa, daj nam barem prvo slovo švabe, da naslutimo o čemu se radi :P