GoGo Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Uhhhh...jos nisam dosao sebi. Imao sam tu cast da obrnem koji krug sa ovom azdaHom...i jos uvek sam u transu, zahvaljujem se kolegi koji mi je ustupio azdaHu na par krugova Hondica je bombonica Ukratko, stara je 3 god, 3500ccm,automatik, presla preko 200k, a od odrzavanja samo redovni servisi. Jedino sto je promenjeno van servisa su sponice i gumice balans stangle (polsedica nasih puteva). Potrosnja 12-13l na 100km zavisno od rezima voznje, do 15 u gradu po recima kolege. - Poredjenja radi, svapsko njesra koje ja ganjam je 2800ccm, automatik,isto su godiste, presao 50k, potrosnja 15 lit otvoren put, u gradu preko 20l, sem redovnih servisa zamenjeni komplet diskovi i plocice, ventilska jedinica klime, 3 x farovi, uljna pumpa, vakuum pumpa... Toliko o poredjenju Svabe i Japanca Evo i par slika Quote
trojanac Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Ček, gazi 70k godišnje? Taj ne vidi grad, samo otvoren put. Siguran sam da je fantastičan automobil. Nažalost, malo ih ima kod nas i nema puno iskustva sa njima, bar ne da se mogu pročitati na našim auto forumima. U svakom slučaju, nije auto koji bi meni trebao, ali bi svakako voleo nekad da provozam jedan. Quote
TRIO_driver Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Legend je vrhunski model, ja bih ga rado vozio, cenom je kao polovan u klasi CU, odrzavanje jeste malo skuplje, ipak je V6 u pitanju, ali to i potrosnja su odabir vlasnika, zapremina generise obrtni momenat, kao i zvuk, a to je jako dobra stvar... Ono sto nije odabir vlasnika je ova skrnava drzava, koja lupa glupi porez na luksuz i tera te da placas 2000 evra registraciju godisnje za ovakvu Legend.... Quote
GoGo Posted June 11, 2012 Author Report Posted June 11, 2012 O daaa..iii jos uvek me drzi. Svako jutro kad sednem u svabu ..smeskam se Quote
mitros Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Legend je legenda, u svakom smislu Samo, nju je šteta uzeti ako se ne pravi bar 1000km nedeljno. Glupost je njakati je po gradu i lokalnim putevima sa vožnjicama do pola sata - sat. GoGo, ne budi stipsa, daj nam barem prvo slovo švabe, da naslutimo o čemu se radi Quote
IloveCIVIC Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Eno Shvabe na sedmoj fotografiji iza Legend-a... Quote
TRIO_driver Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Samo, nju je šteta uzeti ako se ne pravi bar 1000km nedeljno. Glupost je njakati je po gradu i lokalnim putevima sa vožnjicama do pola sata - sat. Ne bi se ja bunio ni da je voznja po selu... Quote
Recommended Posts