Vedran Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 E moj predsenice, u tvoj kraju se odrzava 402m, a ti ne znas Fin dan, po meni ipak malo naporan zbog kilometraze, ali to je sastavni deo skupova. Nikad sporije nismo vozili i nikad vise usputnih problema nismo imali, sto znaci, sledeci put, samo pun gas Slag na tortu je bio semafor u Irigu, malo su se odmerile snage, tako da je ceo dan bio ispunjen kako treba! Izvinjavam se javno Serdju i Maretu, sto sam ih telefonom poslao ne znaju ni oni gde, ali na kraju su nas nasli Hvala svima koji su dosli na skup i druzili se u honda duhu. Veliki pozdrav za Zodinog ortaka i ljute papricice Idemo dalje, spremajte se za 9. jun, bice dobro zezanje na Navaku, nova tema samo sto nije pustena! Quote
Propeler Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Kakvo sad opet cukanje i cesanje?! Pa zar nije bezbedno kad nema Parezana i mene? Quote
Delija Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Gledam slike i sa Honda skupa i sa garaza.rs skupa i zavidim vam! Premisljao sam se na koji skup da idem ovaj vikend ako ne bude guzve na poslu (Honda skup mi je bio blizi jer je ipak FG u komsiluku, a Honda blize srcu ), a na kraju sam zavrsio kod matoraca u Vrscu sa cetkom za krecenje u ruci... Blah... A taman je bila savrsena prilika i da upoznam ekipu i da se konacno uclanim u klub... Al' sta je tu je - ima dana za megdana... Quote
Jale Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Vidim da je bilo super i da ste uživali. Ja nažalost nisam mogao da dodjem, ali uživam u gledanju ovih fotki. Nego, kako se završio race vedran-Force,? Kolega spojler, jel accord oprao onog buljavka? Quote
foRce Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 @ Jale Pa ovako....... Prvi put je Vedran bio na plinu i nekako smo lose krenuli pa smo ponovili. Drugi put je bio ok start, prva isti, druga isti i onda u trecoj Accord dobija. Svakako Civic ide sjajno za tu konjazu Jale, sledeci put moramo ti i ja da odmerimo ko ima veci spojlerrrrrrrr hehe. Quote
musictalk Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Da sam znao za 402m ostao bih sigurnooo... Smor Marjane, objasnio si sa par fotki zar niko nema neki Video? Quote
bojanbabic Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Ljudi, ima li stvarno neki video osim onog paljenja vatre Quote
bandic Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Zao mi je sto nisam bio, jbg. Al isto tako mi je zao sto nisam bio da napujdam onog sa sivim crx-om da se trka. Taj auto je bio legenda Miseluka i ako jos ima zivota u njemu trebalo bi da ubija kako ide. dejanpzs 1 Quote
GoGo Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 ehhh..bas Vam zavidim...bilo extra kao i uvek...moro neko i da radi Quote
Jale Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Jale Pa ovako....... Prvi put je Vedran bio na plinu i nekako smo lose krenuli pa smo ponovili. Drugi put je bio ok start, prva isti, druga isti i onda u trecoj Accord dobija. Svakako Civic ide sjajno za tu konjazu Jale, sledeci put moramo ti i ja da odmerimo ko ima veci spojlerrrrrrrr hehe. Dogovoreno, moramo da proverimo čiji je veći,he,he... Quote
musictalk Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 molio bih SVE koji imaju bilo kakav materijal (VIDEO, SLIKE) sa otvaranja sezone da posalju na ivanpberic@yahoo.com radi pravljenja ozbiljne montaze videa !!! hvala Quote
zoda Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 Evo malo Banetovih slika (civic sedan 7.gen.) Quote
shiiki Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Jedna zanimljiva slika sa zakasnjenjem... neshwill 1 Quote
musictalk Posted July 29, 2012 Report Posted July 29, 2012 aj stavicu ovde video... ljudi hvala na svim slikama koje ste mi slali ali moam reci da sl. skup mora biti vise SNIMAN nego SLIKAN! ipak je bolje montirati video nego brdo slika, slike su dosadne ali evo za sada ovako nesto uklopljeno... nisu sve slike stavljene da ne bi smorio i izvinjavam se na kvalitetu snimaka iz videa jer je MOBCAM snimano...jbg... malo je video okasnio iz opravdanih razloga Quote
musictalk Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 nilo bi bolje da su SNIMCI kvalitetniji i da ih ima vise... za pocetak je ovako "potrudicemo" se da za sledece skupove malo vise videa nabacamo! Quote
Propeler Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Fino, fino.. jod da Djura zna i vatru da upali mogli ste nesto i da copate. Quote
Recommended Posts