zoda Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Hajde da počnemo pa prebacite u novu temu. Ja ne vidim ovde kako da je otvorim... Propeler 1 Quote
zoda Posted May 20, 2012 Author Report Posted May 20, 2012 Postoji li neki lakši način da se uveze više slika odjednom ili mora jedna po jedna? Quote
Lana Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Vidim da je provod bio fenomenalan i zao mi je sto nismo mogli da prisustvujemo. No, dobro - sledeci put Asus raspaljivac je zakon... I... Jel se to meni cini ili je Kabe zapevao "Bolje da nosim kratku kosu?" Quote
foRce Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Bilo je sjajno i zabavno, lepo smo se drzali u koloni i nije bilo bezpotrebnog divljanja autoputem. Pravo vreme za otvaranje sezone. Pozzzz p.s. Vedrane bese dobra drugarska bitka Hajde da se slikamo pored Accorda dok Branko ne pripuca........ove slike moraju da izadju u javnost I na kraju da dodam da Duletov Accord ide vrhunski, tih, udoban, stabilan i agilan. mravke80 1 Quote
veljko93 Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Sve je teklo u najboljem redu ja sam odusevljen,pod utiscima i mnogo umoran,tako da sutra izbacujem slike i video a do tada pozzzzz Quote
FEKI_CG4 Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Kakav bedak, auto kao i uvek spreman i jos sveze nalickan i jednostavno nisam mogao da podjem sa vama Vidim da je bilo jako dobro a najzalije mi je sto nisam bio tu da oduvam Force-a Quote
Shikamaru Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Kao i uvek EXTRA je bilo Ovom prilikom zelim da se zahvalim Novosadskoj ekipi na gostoprimstvu i fenomenalnom druzenju ali na mene je ipak najveci utisak ostavio Irig i ljudi koji su napravili semafor totalni WIN!!!! svaka cast momci Quote
shiiki Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Evo malo i od mene ... slikano fixnim telefonom Quote
bojanbabic Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 I najjaca Sve na mestu, od okupljanja na Miseluku, voznje preko venca do Andrevlja,lokacija odlicna. Dan za pamcenje. dejanpzs 1 Quote
AleksaZP Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Svaka cast sve je lepo ispalo i sto kaze shikamaru irig street race svaka cast Quote
mareCIVIC Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Fino bilo, steta za ostecena dva vozila iz nase kolone :S Irig street-race semafor win, mnogo klizav onaj asfalt jedino Rostilj bio super. Quote
trojanac Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Uf, baš mi krivo što nisam mogao da idem sa vama, ali biće još prilike. Quote
Nixazzar Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Vidim da vam je ekstra bilo, meni krivo sto nisam uspeo da dodjem sa uljezom (Volvo), planirao sam, ali jako sam stisnust sa ucenjem i ispitima, sutra, tj vec danas imam ispit tako da nisam mogao Quote
TRIO_driver Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Odlicno vreme, ekipa kao i uvek na mestu, dobra klopa i druzenje, voznja mi je bas prijala, da nije bilo dva cesanja i par gubljenja, moglo bi se reci da je sve proteklo u savrsenom redu!! Naravno, to je vec postalo standard kod nas.... Quote
TEO.HFC Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Sve pohvale!! Ekipa za 10, Honde za deset, vjerujem da je i roštilj bio (možda jednom uspijem i probati). Odlična uživancija u prirodi - samo tako nastavite. Quote
zoda Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 Lepo vreme, organizacija nikad bolja, mirna voznja u koloni... lagana voznja kroz lepe predele pa i obilazak Novog Sada. Sve pohvale za vodju kolone Vedrana do Miseluka i Tria do krajnje destinacije. Quote
level3 Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Bravo momci, vidim da je kulinarstvo bilo na nivou. To se ceni. Gde nadjoste u Irigu da vozikate 201? A grupnjak fotka nista? Quote
level3 Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Moracu da odem do opstine Irig i vidim o cemu se tu radi. Trio spremi mi paket turbo svecica Quote
Recommended Posts