Jump to content
Sign in to follow this  
CORPORATE

Blue Print - Rešenja za japanski i korejski program

Recommended Posts

Poštovani posetioci i članovi Honda Club-a Srbija,

Mi smo febi German Auto Parts (febi GAP) , ćerka nemačke kompanije febi bilstein.

febi GAP doo, sa sedištem u Ripnju, Beograd, je uvoznik i zastupnik brendova febi®, SWAG®, Blue Print®, BILSTEIN® za sledeće teritorije: Srbija, Bosna I Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Albanija, Makedonija i Bugarska.

Blue Print je specijalista za rezervne delove za japanska, korejska i američka vozila. Više informacija o samom brendu možete pročitati u nastavku.

Početak 1983. godine, Mazda UK kao deo organizacije Mazda Japan. Delovi su dolazili iz Japana i prodavani su oficijelnim dilerima u UK, ali i na slobodnom tržištu.

Posle izvesnog vremena je osnovana firma ADL koja je od Mazde Japan kupila tadašnju firmu Mazda UK i nastavila sa daljim radom.

1994. godine je napravljen tehnički jedinstven brend Blue Print.

Sedište u Kentu, Velika Britanija.

Blue Print®– specijalista za delove za vozila japanske i korejske proizvodnje, pokriva veoma širok asortiman vozila – od starijih do najnovijih modela o čemu može posvedočiti i činjenica da Blue Print među prvima u svojoj ponudi ima i delove za, u svakom momentu, najnovije modele automobila azijatske proizvodnje. Blue Print rezervni delovi su visokog kvaliteta, u UK je Blue Print poznat kao PREMIUM brend, a većina proizvoda je japanske ili eventualno korejske proizvodnje (oko 260 dobavljača - pretežno iz prve ugradnje, dok su ostali verifikovani renomirani proizvođači).

Blue Print brend u svom asortimanu nudi rezervne delove iz sledećih grupacija proizvoda: motor, kočenje, kvačilo, upravljanje motorom, sistem za izduvne gasove, karoserija, električni delovi, hlađenje, menjač, upravljanje i oslanjanje, itd..

Block Excemption klauzula – rezervni delovi Blue Print se mogu ugrađivati u vozila koja su u garanciji a da pri tome vozila ne izgube svojstva garancije.

2011. godine febi Bilstein preuzima Blue Print®.

Prodaju rezervnih delova krajnjim kupcima vršimo isključivo putem naše distributivne mreže.

Kada je u pitanju prodaja putem Honda foruma, informacije vezane za cene, isporuku, kao i sve ostale dodatne informacije možete dobiti od firme Trio Motors, zvaničnog Blue Print® distributera.

Hvala na interesovanju!

febi GAP d.o.o.

Internet: http://www.febi.com/...a-stranica.html

Internet: http://www.blue-print.com/

nick: CORPORATE

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...