Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve si Trojke lepo napisao, a s obzirom da otvaranje sezone obicno padne na moja ledja, jer to uglavnom bude moj region(Novi Sad, Fruska Gora, Vojvodina..), umori se covek..

Medjutim, druzenje je ono sto nas pokrece, jedva cekam svako otvaranje sezone, zato sto je to pocetak neceg novog, novih skupova, svi se zazele, a kad je tako, malo sam se organizovao, da vidim sta mozemo da odradimo po tom pitanju...

Andrevlje je odlicna lokacija, ja bih birao ili nju(isti program kao i prosle godine), ili nesto mozda jos zanimljivije, a to bi bilo ovo:

Zamak Fantast Becej

Beogradska ekipa, zajedno sa srbijanskom ekipom, nalaze se kod Intera, formira se kolona, i onda autoputem Beograd-Zagreb ka Iriskom Vencu..Imate autoput, imate Venac, zagrevajte gume..

Novosadska ekipa ceka na Miseluku beogradsku ekipu, tu se skupljamo, slikamo, caskamo, a oni sa viskom benzina, guma, konja i adrenalina mogu da izmere ciji je duzi... :vozac2

Kad zavrsimo sa merenjem(ne vise od sat vremena, najkasnije do 12h), krecemo u velikoj koloni za Becej, preko Temerina i Backog Jarka, do Beceja. Fantast je na 14 km od Beceja, a ukupna trasa je malo kraca od prikazane, jer ne idemo do Backe Topole skroz, vec samo posle Beceja, ukupno 135 km od Beograda, ako se ide direktno ka njemu, nasa trasa je malo duza zbog Miseluka:

http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6

Informacija o kranjem cilju:

http://www.dvorci.info/dvorci/fantast/info.php

http://www.google.rs/search?q=zamak+fan ... 00&bih=705

Zasto mislim da je dobar plan?

1.Imamo jedno zanimljivo putovanje od 400 km otprilike u jednom danu.

2.Imamo zanimljiv put do tamo, preko Venca, zatim kroz vojvodjansku ravnicu, sve je asfaltirano i ok je put, nece nista biti spustenim Hondama

3.Lokacija je prelepa, kao sto se iz slika vidi, raspolaze ogromnom sredjenom bastom, teniskim, odbojkaskim, terenima za mali fudbal, ergela konja, nojevi, voznja kocijama, prelep krajolik, vidikovac sa koga puca pogled 50 km daleko gde god pogledate, za druzenje, kao i za malu decu i porodice isto pogodno..

4.Restoran i Hotel, gde se moze dobiti kafa i rucati

5.Meni koji se krece od 490 dinara za najjeftiniju varijantu, 850 dinara za srednje(sto preporucujem), do 1200 dinara za svadbarski meni(sto mislim da je previse), + cuga naravno.

6.Toaleti i kupatila, sve cisto.

7.Ako se dogovori termin unapred, onda moze da se zakaze jedna velika sala za 50-60 ljudi, gde smo svi u jednoj sali, u obliku slova G cirilicno, pa puta dva.

Sve u svemu, imamo sve, jedan zanimljiv roadtrip, trke na MIseluku, dobra i povoljna klopa, prelep ambijent, zanimljivi sadrzaji, dobar put, ogroman parking, a ako vam bude dobro kao meni danas(jer sam danas upravo priustio sebi tu turu), onda mislim da smo objedinili sve sto nam treba za jedno uspesno otvaranje sezone... :aplauz:

Posted

Meni se i ovo svijda, ali mislim da nije za veliki skup,..mislim da je too fancy za nase potrebe, a i bojim se kad bi došli u broju kao prošle godine, da bi poremetili floru i faunu u ovom zaista lepom kompleksu.

Ja sam za Andrevlje, pa kad nam dosadi, onda za koju godinu možemo da menjamo lokaciju.

Deluje mi da je ipak opušteniji fazon u Andrvlju, može da se nefomalno baci roštilj na obodu šumice, a ima lep holet i restoran , pa može lepo da se kombije, zavisno od želja.

U principu bitno je da se mi lepo zezamo i da bude lep dan, ostalo je manje važno, ali meni je prošlogodišnje otvaranje i ono mesto prelepo.

Posted

Napravite pool za glasanje, jer trebalo bi da se zna unapred bar nedelju dana, i zbog moje organizacije, a i zbog drugih faktora, svakako ce biti za prvu nedelju aprila...

U Fantastu nema rostiljanja, to je jasno..

Ja svakako ni na Andrevlju ne bi rostiljao, vec porucio u restoranu, lakse mi je tako nego da vuce meso, dodatke, talandaru, sa godinama postajem sve veci i veci konformista... :kez:

Posted

U potpunosti te razumem, ali dobor je što u Andrevlju ima mogućnosti i za jednu i za drugu kombinaciju.

kako god, meni sve odgovara.

Posted

Meni se Ziletov predlog bas dopada, da budemo malo vise fensi :kez: Ne brinite necu doci u odelu hahaha

Zivko, svaka cast na trudu, istrazivanju i inovativnosti.

Posted

Meni je možda promaklo, a datum? :geek:

Varijanta Fantasta bi možda bila bolja subotom jer postoji mogućnost i da se prespava. Ja sam bio tamo i mnogo je lepo, sad je samo pitanje koliko su ljudi za kafansku varijantu jer sumnjam da bi tamo dozvolili neko raspaljivanje roštilja.

Što se tiče zabave, iza zamka postoje i stare sprave za obuku padobranaca, ja probo posle xy špricera, bilo extra. :mrgreen:

Posted

Ja sam definitivno ZA - jos da vidim hocu li imati jos ljudi u kolima (verovatno barem 1) da ja mogu malo da "nazdravim" ;) a da stignem kuci bez zabrane.

Posted

Odlična ideja za Fantast. Ima toliko mesta koja treba videti u Vojvodini a ja nisam od onih koji svake godine idu na more u isto mesto, isti hotel. Hvala ti Žile za trud, ovo bi bio lep izlet samo da se ne razbacamo po autoputu ko đubre po livadi pa da ne može niko posle da nas ponovo skupi. Ja sam za lepu dugačku kolonu hondi a i lepo je videti nas sa strane. Prošle godine je bilo bespotrebne jurnjave i gledanja ko je gde skrenuo pa su se ljudi gubili usput. Ako je cena hrane koju si naveo, to je otprilike isto koliko bi potrošili i da kupujemo roštilj. Ovako bi nam ostalo vremena i da raspalimo neki fudbal kad već ima terena. Andrevlje je lepo ali kad se setim da smo do njega putovali kao da smo išli do Budimpešte i to ne baš sjajnim putem, nekako mi je ova druga ideja lepša.

P.S. Drugari, bilo bi lepo da pomognemo malo Vuku obzirom da nijedan skup nije promašio. Realno, njemu je stvarno daleko. To bi za nas desetak - ko može,(ja se javljam) bila sitna kinta a znam da je to njemu bitan događaj. Hajde Honda familijo, idemo u zezanje u još većem broju. Vuče, glancaj mašinu !

Posted

Pa, ako je na zabrani, nije zaboravio da vozi, neka izracuna verovatnocu da ga bas tog dana zaustave i neka odluci, neko sigurno moze da ga vozi njegovim autom......

Posted

@Propeler imam vozačku još uvek nisam dobio pravosnažnu presudu.

Promašio sam jedno zatvaranje i otvaranje ja mislim. Što se tiče pomoći, zahvalan sam što ste se ponudili ali nije mi to bila ideja da postignem par postova pre

Posted

Pa sta ako ti to nije bila namera... :)

+2 za Zlog vuka :kez:

Ok su svi ovi novi predlozi, ali i ja sam vise za rostilj na livadi, Andrevlje ili mozda cak i ono prvo mesto gde smo bili. Tu je uvek bilo najvise ljudi i najopustenija i najbolja zabava. Bre livada, Badminton, frizbi, meso. pivo, rakija i opaaaaa :kez: nista drugo ;)

Posted

Kako god odlučite, ja znam samo da roštiljdžija neću da budem, jer on uvek ode kući gladan. :aaaa

Šalu na stranu, ali tako nekako ispadne. Od onog dima ne mili mu se da jede pa i ne pojede ništa. Kad se sve sabere, baš kako je zoda rekao, finansijski dođe negde na isto, a lepše je kad nas sve čeka spremno. Niko ne kaže da treba sedeti u kafani ceo dan, samo dok se ruča, a svo ostalo vreme je na raspolaganju za mnoge druge stvari. Ako vam nije do sporta (nije ni meni) može da se organizuje neko takmičenje u parkiranju recimo ili tako neka fora, da bude zanimljivije.

Posted

Ima mnogo lepih mesta po Srbiji koja bi mogla biti odrediste, ali neko je vec rekao da je kilometraza problem, sa vec prevelikom cenom goriva, ali evo par predloga za rostiljijadu

- Divcibare

- Izvor mlave u zagubici ili izletiste kraj Manastira Gornjak

- Jezero Zaovine na Tari (my favorite)...

Ma bitna je samo volja..... :aplauz::aplauz::aplauz:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...