level3 Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Cek samo da Pikec obnovi "Turbo fashion rostilj car" i eto stare ekipe na palicu.
Jale Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Gotivan je ovaj Morović. Sad u nedelju sam bio u Bačkoj palanci, i baš mi je jedan drugar pričao o tom kompleksu i on je oduševljen. što se mene tiče može i to...sve jedno, samo da bude lep i sunčan dan u prirodi.
bandic Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 ma daj bre da se okupimo na miseluku, potrkamo, izadjemo u novine i nek svi znaju da smo otvorili sezonu
shogun Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Podrzavam predlog Bandicu,nije potrebna velika filosofija i HONDE treba da su u prvom planu.
barda Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 ja bez izlazak na televizor neću da se pojavljujem!
zoda Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Barda, sad mi je jasno zasto do sada nisi dolazio: televizor je bio problem Sto se lokacije tice, moze gde god se dogovorimo mada bi bilo lepo da i vi vojvodjani vidite jos nesto osim Fruske gore i Ade Huje . Naravno mislim sto se skupova tice, da me neko pogresno ne razume. Kosmaj nije daleko a i Jale je blizu ako rostilj zakaze U svakom slucaju, svaka veca livada je dobro mesto da se skupimo i raspalimo rostilj. Jedva cekam
Jale Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Što se mene tiče može sve,...nije loša ni kombinacija negde po Šumadiji,..np.Topola-Oplenac, tamo je predivno, Kosmaj, Avala, što kaže Zoda bilo koja veća livada. meni je ok i gore u Andrevlju, prošle godine je bilo super. Palić je po meni možda ipak predaleka destinacija, za jednodnevni izlet.
crx1 Posted March 13, 2012 Author Report Posted March 13, 2012 Ako rešite da dodjete u moj kraj samo recite. Biću vam vodič pa možete da obidjete sve. Ima jako lepih lokacija za roštilj i ovde nebude tako hladno. Najbolje je vreme tako od 11-15h. To bi bila zanimljiva turneja, kolona hondica
zli_wuk Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 ja ću kao i svake godine da bezuspešno kukam da siđete malo u centralnu srbiju Mozemo se naci mi iz c.srbije pa zajedno da se provozamo do tamo Ne .
aco88 Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Naravno samo ako uspem da sredim kola do tada sigurno cu doci.
zli_wuk Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Naravno da ne mora, ali već dugo dugo dugo mi iz centralne srbije se nalazimo pa da idemo gore. Ugledajte se malo i na ostale ljude i klubove koji organizuju svugde po srbiji. Na kraju krajeva, zar je toliko bitno da samo gore bude zato što vas ima mnogo odatle? To onda nije honda klub srbija nego honda klub beograd i novi sad! I da, svaki put ću da dobijem opomenu i ovog puta isto i baš me briga jer mislim da sam upravu za svaku svoju reč koju sam rekao. Razmislite malo o tome koliko sam (pričam u svoje ime) samo puta ja dolazio gore i koliki to trošak predstavlja za STUDENTA a vi svi zaposleni ne možete da se dogovorite da se jednom nađemo u centralnoj srbiji osim kad je drift u kragujevcu i to ne dolazite zbog honda kluba nego da gledate drift. Toliko od mene
aco88 Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 To tako uvek bude gde je vecini blize tu se i ide jer je i samim tim veci broj ljudi koji dodju , ali slazem se i sa tobom, ipak to bude skupo i za nas koji radimo nije to samo trosak za gorivo.
Vedran Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 To sto ti mislis da si u pravu je ok. Ja sam ti vise puta objasnio, ali ti neces da razumes, a to je vec tvoj problem. Organizuj skup, napravi prijave pa ces da vidis koliko ljudi ce doci. Ipak mislim da je lakse da ti potrosis 50-100e, nego nas 30 da potrosimo po toliko. Ili da dodje nas 25 u 5 kola, a to onda nije nikakav skup. Uostalom, ne moze neko iz BG-a da organizuje skup u KS. Tebi svaka cast sto si dolazio, to ti niko ne osporava. I ako imas mogucnosti, dodji ponovo.
zli_wuk Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 znaš kako se kaže, kad je džabe i bogu je drago a očito to ta filozofija ovde vlada. ja odlično razumem šta si ti meni pričao ali i ti odlično treba da razumeš da, ako sam ja bio član, pošto više nisam, platio članarinu trt mrt, dobio karticu i natpis a šta je taj honda klub uradio za mene? Da li me je nekad pitao drugarski da li bi voleo da dođem da mi se pomogne nekako meni i ostalima pošto je valjda lakše da vas 30 skupi po malo i da pomogne 3-4 člana da što lakše dožive toliki put. Seti se samo da nisam dolazio na GODIŠNJI nego i na otvaranje i godišnji i zatvaranje, jedan od tih skupova me koštao i dozvole, toliko koliko sam ja bio "predan"
level3 Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Vučino nedaj se! Bio član ili ne Hondaš si za sve pare.
perabuzilo Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Zna li neko hoce li biti skup na Adi huji?
shiiki Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Bilo bi stvarno lepo da promenimo malo lokaciju,na Fruskoj Gori je prelepo ali treba ici jos negde ima mnogo tako lepih mesta za rostiljanje i druzenje...uvek ce biti nekom daleko gde god da se pravi
zli_wuk Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Lepo rečeno, mogu samo da dodam da bi moglo jednom i nekome drugom da bude daleko
crx1 Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Ova prepucavanja nevode nicemu. Ja sam samo dao predlog svoj. A tako mi svejedno gde cemo, bitno je druzenje i da se sto vise nas skupi. A ako treba nekom da se pomogne malo finansijski da mu olaksamo put i tu sam za. April se blizi, mislim da bi trebali da odredimo mesto i vreme. Na kraju krajeva valjda ima ovde predsednik kluba pa nek se on izjasni. djapecrx 1
trojanac Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Relativno sam nov na Honda forumu i nisam bio na skupovima HCS. Doduše, dolazio sam na Huju, na veliki godišnji skup, o čemu može da posvedoči ova tema... http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic ... 18&t=19591 Videvši tablu na ulazu, parkirao sam daleko, daleko. Tada sam mislio, ko zna kakvi ludaci ovde dolaze. A i dolazio sam više da gledam one ženske što ih dovodi Trio. Šalu na stranu, iz ugla prolaznika, koji je svratio da vidi šta se tu radi, meni je ovo izgledalo super. Sa druge strane, imam baš dosta iskustva u organizaciji forumaških skupova, sa tri osnovna cilja: klopa, piće i zezanje. Bilo je i nekih tematskih skupova (fotografisanje, poliranje), ali se i to obično na kraju završi sa roštiljem i pivom. Da ne davim više, hoću da kažem sledeće. Svaka organizacija, bilo malog ili velikog skupa, nije jednostavna stvar, ako organizator želi da sve bude kako treba. Znam kako je to bilo kod nas. Ako se kupi puno hrane i pića pa ostane, ne valja. Ako se kupi taman, kažu moglo je još. Kad se skupljaju pare, nekom je puno, nekom je malo. Sve te muke su na leđima organizatora i siguran sam da organizacija jednog velikog događaja poput ovog što HCS organizuje, sigurno nije laka, bez obzira na iskustvo i podršku sponzora i prijatelja. Roštilj skupovi su posebno lep događaj i posebna je draž što se lokacija uvek može menjati. Međutim i moje iskustvo govori da je teško ljude naterati i 100km od kuće, a kamoli više. Ja nisam u tom fazonu, ali većina jeste, nažalost.
Recommended Posts