crx1 Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Mislim da je vreme da se malo aktiviramo. Makar da se dogovorimo gde bi mogli da otvorimo sezonu. Svako nek stavi neki predlog gde bi mogli da se okupimo. Moj predlog je kartodrom u Kuli. Lepo mesto da se skupimo svi, da se druzimo a usto i lepo provedemo. Cak bi se mogli dogovoriti sa gazdom da dobijemo i neki popust tamo ako nas bude vise.
musictalk Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 bili smo tamo na zatvaranju prosle sezone i bilo je OK mada znam dosta ljudi koji nisu dosli jer je poprilicno daleko... ali ok, kako god ja sam ZA
bandic Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Ja nzm meni je cool na vencu, ali jos bolje mi je tamo u Andrevlju, gde nas je Zivko vodio. Prelepa priroda, prostor velik. djapecrx 1
TRIO_driver Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Mislim da je Andrevlje najbolja solucija, ako pricamo o druzenju, jer idu i porodice, dok je Kula zanimljiva isto da se ode tokom sezone, moze se dobiti popust i za kartinge, ja bih uvrstio obe varijante, s tim da bi po meni Andrevlje bilo bolje za otvaranje sezone...
crx1 Posted March 11, 2012 Author Report Posted March 11, 2012 Ljudi gde god samo da se mi skupimo u sto vecem broju i da se druzimo. Videcemo sta vecina nas predlaze pa se dogovorimo za datum i ostale pojedinosti. Pozdrav svima
Vedran Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Uskoro cemo da odredimo datum, a do tada cemo se dogovoriti gde cemo i sta cemo.
Propeler Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Molim vas da "pogodite" ko i uvek> http://www.formula1.com/races/calendar.html
VladaBCS Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 ajde što pre datum da se zna jer imam razne planove za nadolazeće vikende a želeo bi da dođem na otvaranje sezone
Lana Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Iako sam ovih nedelja postala "nevidljiva" na Banjici, dokle god je vikend - necu omasiti otvaranje sezone. Gde god da smislite, meni nije daleko da vozim
VladaBCS Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ti iovako uvek ispalis pa to zavisi od datuma da l ću ići ili ne, zato i molim da se što pre odredi datum...
Jale Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ja mogu samo da predložim, da ne mora da se žuri sa otvaranjem sezone u prirodi, obzirom da u martu može da bude dosta hladno. Meni se svidelo ono od prošle godine u Andrejevu, baš je lepo mesto, jedino što treba da bude toplo da bi moglo da se uživa u prirodi.
crx1 Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 A ja predlažem da se dogovirimo za to Andrevlje. Nisam nikad bio tamo a imam nesto vise od pola sata voznje od Sida. Da odredimo neki datum. Kraj marta ili pocetak aprila. Neznam ni sam,odredite datum. Mislim da ide sve toplije vreme tako da... )
TRIO_driver Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Tako je i bilo zadnjih godina, sredina-kraj marta, eventualno pocetak aprila...
Jale Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ide toplije vreme, tako da ga treba sačekati da bi bio potpuni užitak, jer to je ipak malo brdsko planinski teren, tako da je tamo malo hladnija klima. Treba pogledati dugoročniju prognozu, pa da odredimo datum. ja mislim da je početak aprila bolja solucija od marta.
zli_wuk Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 ja ću kao i svake godine da bezuspešno kukam da siđete malo u centralnu srbiju
TRIO_driver Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Da, ali smo razglabili gomilu puta, jednostavno sistem vecine preovladava, a to je Vojvodina i Beograd i ispod, kasnije tokom sezone nesto se napravi, da ljudi hoce da se spuste dole, isli bi 50 i vise vozila kao prosle godine na Andrevlju, a ne jedno za Nis, par za Divcibare itd...
dakicc Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Ljudi proci ce i mart mesec a jos nista nije reseno ni kad a ni gde...daj vise vreme je da se gume podgreju malo...pozdrav svima.
level3 Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Idemo i ove godine na Divcibare ako bude bilo relija i naravno vreme posluzi.
Vedran Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Skup ce biti u aprilu, sigurno jos mesec dana ne. Ipak cemo cekati lepse vreme, da mozemo u potpunosti da uzivamo.
aco88 Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 ja ću kao i svake godine da bezuspešno kukam da siđete malo u centralnu srbiju Mozemo se naci mi iz c.srbije pa zajedno da se provozamo do tamo
crx1 Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 Imam jos jedan predlog ako ste vecina zainteresovani, a mislim da je malo vas i bilo na tom mestu. Jako lepo je sredjeno i uredjeno. Vojno loviste Morovic, tu se nalazi i poznata Titova vila. Evo vam nesto sa youtube pa pogledajte Onda mozete kad ste vec tu obici i ovo: zatim ovo:
IloveCIVIC Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Skup ce biti u aprilu, sigurno jos mesec dana ne. Ipak cemo cekati lepse vreme, da mozemo u potpunosti da uzivamo. BRAVO!!! Bas sam to hteo i da kazem, najbolje je posle Vaskrsa...
Recommended Posts