Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je vreme da se malo aktiviramo. Makar da se dogovorimo gde bi mogli da otvorimo sezonu. Svako nek stavi neki predlog gde bi mogli da se okupimo.

Moj predlog je kartodrom u Kuli. Lepo mesto da se skupimo svi, da se druzimo a usto i lepo provedemo. Cak bi se mogli dogovoriti sa gazdom da dobijemo i neki popust tamo ako nas bude vise.

Posted

Mislim da je Andrevlje najbolja solucija, ako pricamo o druzenju, jer idu i porodice, dok je Kula zanimljiva isto da se ode tokom sezone, moze se dobiti popust i za kartinge, ja bih uvrstio obe varijante, s tim da bi po meni Andrevlje bilo bolje za otvaranje sezone... :idea:

Posted

Ljudi gde god samo da se mi skupimo u sto vecem broju i da se druzimo.

Videcemo sta vecina nas predlaze pa se dogovorimo za datum i ostale pojedinosti. Pozdrav svima ;-)

Posted

Iako sam ovih nedelja postala "nevidljiva" na Banjici, dokle god je vikend - necu omasiti otvaranje sezone. Gde god da smislite, meni nije daleko da vozim :D

Posted

Ja mogu samo da predložim, da ne mora da se žuri sa otvaranjem sezone u prirodi, obzirom da u martu može da bude dosta hladno.

Meni se svidelo ono od prošle godine u Andrejevu, baš je lepo mesto, jedino što treba da bude toplo da bi moglo da se uživa u prirodi.

Posted

A ja predlažem da se dogovirimo za to Andrevlje. Nisam nikad bio tamo

a imam nesto vise od pola sata voznje od Sida. Da odredimo neki

datum. Kraj marta ili pocetak aprila. Neznam ni sam,odredite datum. Mislim da ide sve toplije vreme tako da... :))))

Posted

Ide toplije vreme, tako da ga treba sačekati da bi bio potpuni užitak, jer to je ipak malo brdsko planinski teren, tako da je tamo malo hladnija klima.

Treba pogledati dugoročniju prognozu, pa da odredimo datum.

ja mislim da je početak aprila bolja solucija od marta.

Posted

Da, ali smo razglabili gomilu puta, jednostavno sistem vecine preovladava, a to je Vojvodina i Beograd i ispod, kasnije tokom sezone nesto se napravi, da ljudi hoce da se spuste dole, isli bi 50 i vise vozila kao prosle godine na Andrevlju, a ne jedno za Nis, par za Divcibare itd...

Posted
ja ću kao i svake godine da bezuspešno kukam da siđete malo u centralnu srbiju

Mozemo se naci mi iz c.srbije pa zajedno da se provozamo do tamo

Posted

Imam jos jedan predlog ako ste vecina zainteresovani, a mislim da je malo vas i bilo na tom mestu. Jako lepo je sredjeno i uredjeno. Vojno loviste Morovic, tu se nalazi i poznata Titova vila.

Evo vam nesto sa youtube pa pogledajte

Onda mozete kad ste vec tu obici i ovo:

zatim ovo:

Posted
Skup ce biti u aprilu, sigurno jos mesec dana ne. Ipak cemo cekati lepse vreme, da mozemo u potpunosti da uzivamo.

BRAVO!!! :aplauz:

Bas sam to hteo i da kazem, najbolje je posle Vaskrsa... ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...