Jump to content

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

S obzirom da je Kula i pitanju I'm out :cry: Vama lep provod zelim :vozac2

1. Level3

2. Honda

3. Kabe

4. HornY

5. Zoda

6. TRIO_driver

7. Shogun i JR

8. Dark + Darkerica

9. GoGo (ako ne bude arbajt arbajt )

10. mareCIVIC

11. zli (ukoliko ne budem na faksu nije sigurno)

12. Musictalk (85%)

13. kutija aka Mocni Ford

14. Shiiki +kum+harem

15. JB lude + 3

16. Kvoder

17. Cirko

18. OneManArmy + 1

19. foRce + 3

20.FEKI_CG4 + 2-3 ( pa gde cete bez mene )

21. Cory & family

22. Bandic + 1

23. Branko + 2

24 Jale+1

25. Shikamaru + 2

26. Nixazzar

Posted

I ja se povlačim. Iskreno, glupo mi je da vozim 260km, platim putarinu 500 din da bi vozio karting za 600 din. Ja sam vise bio za druzenje u prirodi uz neki roštilj. Lep provod ;)

1. Level3

2. Honda

3. Kabe

4. HornY

5. TRIO_driver

6. Shogun i JR

7. Dark + Darkerica

8. GoGo (ako ne bude arbajt arbajt )

9. mareCIVIC

10. zli (ukoliko ne budem na faksu nije sigurno)

11. Musictalk (85%)

12. kutija aka Mocni Ford

13. Shiiki +kum+harem

14. JB lude + 3

15. Kvoder

16. Cirko

17. OneManArmy + 1

18. foRce + 3

19.FEKI_CG4 + 2-3 ( pa gde cete bez mene )

20. Cory & family

21. Bandic + 1

22. Branko + 2

23 Jale+1

24. Shikamaru + 2

25. Nixazzar

Posted

To prvobitno i jeste bio plan, ali na maksimalnoj dnevnoj temperaturi od 11 stepeni, ne znam koliko bi ti se svidela priroda i rostilj :lol:

Uostalom, tamo postoji restoran, jezero, karting, pa neka svako radi ono sto mu volja :lol:

Jedno je sigurno, moramo dobrooo da se obucemo!

Posted

Slazem se, i u kafani se dobro druzi, prosle ili pretprosle godine smo se isto smrzavali na F.Gori, malo da promenimo.

Alfisti su bili, i bilo je odlicno, idemo i mi da vidimo prvi put za promenu. Novosadjani nemaju sansu da voze karting kao vi Beogradjani sa dve staze, tako da je nama to interesantno.

Posted

1. Level3

2. Honda

3. Kabe

4. HornY

5. TRIO_driver

6. Shogun i JR

7. Dark + Darkerica

9. mareCIVIC

11. Musictalk (85%)

13. Shiiki +kum+harem

14. JB lude + 3

15. Kvoder

16. Cirko

17. OneManArmy + 1

18. foRce + 3

20. Cory & family

21. Bandic + 1

22. Branko + 2

23 Jale+1

24. Shikamaru + 2

25. Nixazzar

26. Sale, sa zence

Posted

1. Level3

2. Honda

3. Kabe

4. HornY

5. TRIO_driver

6. Shogun i JR

7. Dark + Darkerica

9. mareCIVIC

11. Musictalk (85%)

13. Shiiki +kum+harem

14. JB lude + 3

15. Kvoder

16. Cirko

17. OneManArmy + 1

18. foRce + 3

20. Cory & family

21. Bandic + 1

22. Branko + 2

23 Jale+1

24. Shikamaru + 2

25. Nixazzar

26. Sale, sa zence

27. Lana, ako mi sutra (u petak) ne uvale brdo posla za pon i ako ustanem na vreme ;)

Posted

Drugari, ja necu moći zbog nekih porodičnih obaveza da krenem sa vama ujutro, ali DOLAZIM direktno u Kulu oko12-13h, tako da me stavite na spisak za karting.Tačnije Jale +1, jer dolazim sa kumom, a i on hoće da se vozika.

pozzzzz

Posted

Ja tek sad kontam da je ovo spisak za karting - a posto ce biti malo brrr-smrz-pingvini-zickaju-za-caj, ja bi' preskocila da ne moram (opet) da bezim pre vremena...

Posted

Lana, ovo nije spisak za karting, vec za nase klasicno zatvaranje sezone koje se odigrava tradicionalno vec godinama unazad. Kao i otvaranje, praktikovali smo da budemo na Fruskoj gori da bismo mogli da se okupimo u sto vecem broju sa ekipom iz Vojvodine i NS. Posecivali smo Andrevlje i nase staro mesto koje je malo blize ranije:

viewtopic.php?f=227&t=30310

and

viewtopic.php?p=580360#p580360

Ove godine, odabrano je da se ta "ceremonija" i druzenje odrzi u Kuli posto smo morali da ispostujemo svog generalnog sponzora koji je imao poslovne obaveze, te smo propustili suncane i tople dane. Kao sto je Honda naveo u svom postu. Postoje pored rostilj varijante i kafanica, kao i karting koji smo zakazali i za koji smo "izboksovali" popust od 600 dinara za 10 minuta, za sve one koje zele da se poigraju i na taj nacin. Svi koji zele da imaju druge aktivnosti, niko ih u tome nece sprecavati vec ce im se naprotiv pridruziti :). Ja razumem da je mozda ova destinacija za koji km dalja od tradicionalne, a na skoro istoj udaljenosti kao i Andrevlje gde smo otvorili sezonu tako da je sa te strane prihvatljivo.

Svako se moze prilagoditi onome sto zeli.

Posted

Aha, ma dolazim ja - samo ne znam da l' cu da vozim karting ;)

A to blizu-daleko-ovo-ono - pa ne skupljamo se bas svaki vikend , pa da se kaze da je preterano :D

Posted

Malopre smo dobili informaciju da kartinzi ne rade i da sutra nece moci da se voze, jer su u kvaru, tj. valjda samo 1 radi. :x

Posto je kasno za bilo kakvo odgadjanje, pomeranje, ipak smo dogovorili da se umesto kartinga voze nasa kola po stazi. Cena ce biti simbolicna i znacemo je kada dodjemo na lokaciju.

Dakle, sve je isto, samo se ne voze kartinzi, vec nasa kola. Naravno ko hoce...

Posted

Pa to vam je jos bolja kombinacija, ako ne oderu cenu. :):vozac2

Ja vam svima želim lep provod. Nažalost ne mogu ovaj put sa vama, ali biće još druženja, pa se vidimo obavezno! m1205.gif

Posted

Drugari, ja se stvarno izvinjavam ali moram da se odjavim zbog iznenadnih obaveza!

Jako mi je zao sto necu biti sa vama, lep provod vam zelim i jedva cekam fotke i utiske :cry: A bas sam se pripremao da odvalim Force-a, bar za jednu duzinu :aaaa

Posted

Razmisljao sam da skoro otkazem ucesce na skupu,ali mi se svidja mogucnost da nase honde provozamo po stazi.Pa MI smo ipak ljubitelji HONDI,a karting moze i nemora. :cestitam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...