PexCBR929 Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Pozdrav drugari,prvi put sam se uclanio na ovaj forum,a inace sam fan Hondinih automobila i motora, imao sam do pre par meseci hondu crx i prilude,ali sam prodao... pa sam sada bez kola, sada vozim samo motor.. Pa evo da pocnem sa predstavljenjem mog ljubimca sadasnjeg posle dugog razmisljanja i dugog trazenja odgovarajuceg motora nasao sam motor koji mi je zapao u oci i odusevio sam se ,a to je Honda Cbr929rr Repsol RCV211 ,motor je bio jedinstven prosto sam se zadivio kad sam ga video,a i boje koje me podsecaju na detlica jedinstvene zapale su mi za oko.. Pa sam je zato i uzeo ,evo nekih podataka o motoru: Motor je vozen na stazi,poliran ram,zadnja viljuska,boje sasave i lude skroza za repsolku,vozile preko dve devojke na stazi motor sto me je jos vise zadivilo,pa na sve to dodamo dosta dodatne opreme i itd i nekih po proracunu 180ks, sto je sasvim dovoljno,a kazu da ima mozad i vise posto je bio na stazi Quote
Recommended Posts