Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cena, prava sitnica. :) U toku je akcijska prodaja u centru s za DN-01 pa mozete da bacite pogled.

Potrosnja - jos manja briga.

Inace, veci deo mehanike na DN-01 uopste nema veze sa onim sto se standardno ugadjuje u skutere. Ceo koncept DN-01 je nazalost propao na globalnom planu i taj model je ja mislim vec ugasen, ostale su samo zalihe.

Video sam i ja jednog da se vrzma po vracaru s devojkom. Izgleda nestvarno.

@Propeler

Postoji sasvim solidan broj modela skutera od >600cc. Tzv. maxi skuter kategorija. ;)

Posted

Nisam znao da je Honda u pitanju, ali ga je tesko slikati, non stop su mi se nabijali ispred fotica. :)

2010_11_10_15_17_19.jpg2010_11_10_15_17_24.jpg2010_11_10_15_17_33.jpg2010_11_10_15_17_38.jpg2010_11_10_15_17_44.jpg

Imao sam negde slike i kad nisam zurio pa sam ga odasvud slikao, ali su izgubljene negde.

Kad vec imamo Honde na 2 tocka temu, da ja ubacim jednu:

20110608_004.jpg

• 2 weeks later...
Posted

da definitivno je model kao model otisao u proslost ,, jer je nemoguce napraviti nesto sto ce se prodavati kao skuter a treba ga" zajasiti ", a jos gore napraviti motocikl koji nelici na motocikl. meni se ovo svidja i izgleda mrak i rado bih ga posedovao mmm

• 3 weeks later...
Posted

Uzivo je do OO...nisam bio tu kad je lik palio da cujem zvuk, ali mogu misliti kako to radi i ide :kez:

Ovo je drugi deo ekipe...da li je ovo SHADOW ili...

Picture_324.jpg

• 2 months later...
Posted

Uzivajte, ali ovo treba doziveti...a tek zvuk... :naguz:naguz:naguz

Motor V6, 1500cc 120ks, potrosnja od 7-10l

Neke slike su mutne, ali sta da se radi, bacam vam sve sto imam ;)

DSC00134.jpgDSC00135.jpgDSC00136.jpgDSC00137.jpgDSC00138.jpg

DSC00139.jpgDSC00140.jpgDSC00141.jpgDSC00142.jpgDSC00144.jpgDSC00147.jpg

DSC00148.jpgDSC00149.jpgDSC00150.jpgDSC00151.jpgDSC00152.jpgDSC00153.jpg

DSC00155.jpgDSC00156.jpgDSC00160.jpgDSC00161.jpgMOV00145_mini.jpgMOV00146_mini.jpgOktobar009.jpg

Oktobar017.jpgOktobar021.jpgOktobar022.jpgOktobar023.jpgOktobar024.jpg

Oktobar025.jpgOktobar026.jpgOktobar027.jpgOktobar028.jpgOktobar029.jpgOktobar030.jpg

Oktobar032.jpgOktobar033.jpgOktobar034.jpgOktobar035.jpgOktobar036.jpg

P.S. Sad kad pogledam bilo koji motor, izgleda mi ko bicikla u odnosu na ovo...

Posted

Uf covece, kakvo cudo, secam se da sam video jednog takvog kad sam bio mali, bio parkiran na 1 parking mesto za kola :lol: Gledam sad silne dugmice, i sve mi se cini da cu da procitam A/C na nekom pa da skocim kroz prozor :klanjamse:

Posted

Video sam ga u gradu parkiranog..uhhhhhhh...e sad da li je pre pranja kod tebe ili posle, neznam..ali je bas, bas ogroman..i usliko sam ga ali iz kola...malo se slabo vidi..ali je do OO uzivo, mogu zamisliti tek osecaj kad sednes na njega i par puta zavrtis gas :cestitam

Posted

Sto se opreme tice ima sve...

Ima i klimu, kass, cd, 2 drzaca za case, cruise control... ma boles'

A sedenje na njemu...nisam sedeo ni u udobnijem autu!

A zavrtis mu gas (sto kaze GoGo)...tih i miran, ali zvuk V6 makine...uffffff :shock::klanjamse:

A sto se prikolice tice, jbg nije dosao sa prikolicom, rece drugi put...

A inace, 'motor' ili bolje reci kamion, je ooooogroooooman!!! Videh odma posle neku zujalicu i kad nisam crk'o od smeha, k'o trotinet :vristanje

btw, Tanja je bila u perionici i kaze 'joj motordzija dolazi, smoricu se', ali kad je dosao, nije mogla da se odvoji od motora, jos uvek prica o Wingu, cak i drugaricama :vristanje:vristanje:vristanje

Toliko o tome kakav utisak ostavlja!

A konkretno ovaj Wing je 177-mi od ukupno 200 napravljenih (limited)

Jednostavno ovo cudo treba videti i doziveti, a sledeci put me lik vozi na Wingu :zzzd: , zurio ovaj put... :zeznuto

Posted

ja se slažem sa Veljom, meni je fazon kod motora adrenalin, brzina.....kada neko poželi udobno da se provoza po celom svetu, onda se uzme neka velika, udobna, u kojoj se ne kisne, limuzina, pa se uživa.

mene je moj rodjak vozio na originalu ovog tipa motora, pre nekih 10 godina u Italiji...motor je Harley Davidson Electra Glide Classic...i super je, ali nije moj fazon. obišli smo ceo sever Italije sa njim, ali i dalje mislim da je bolji auto za duže puteve, a za povremene izlete po prirodi, uvek bi uzeo motor u fazonu neke zujalice, ili nekog nakeda, ali nikada ne bi uzeo ovaj model motora.

pozzzzzzz

• 1 month later...