Johnny B lude Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Da otvorim temu sa WHAT A FUCK... Sa mob-a su slike, a bilo je mracno Neka mi neko kaze, objasni kakvo je ovo CUDO?!? SMRRRRRRRRRRRRRZ'O sam se kad sam ga video u jednom prolazu... Gade? Veljo? Quote
TRIO_driver Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Hondin maxi skuter, cini mi se 800 kubika... Quote
Kabe Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Honda DN-01 DN-01 u 2009 je pogonjen sa 680ccm V-Twin motorom od 61 konja. Fotke: http://green.autoblog.com/photos/honda-dn-01-2/#1314298 Quote
Jale Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Ako je ovo skuter....onda i ja zelim skuter!!! Quote
Vedran Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 To sam i ja rekao kad sam pre 2 godine radio katalog za apriliu, vespu i piaggio Ima bolesnih "skutera", neki idu i do 200km/h Quote
Propeler Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Hahaha.. skuter!!! Od 600ccm.. Hahaha.. vazi. Kad te zaustavi pandur i kaze da si vozio 160km/h a ti mu samo kazes: "Ma daaaj.. kako 160 na skuteru?!". Quote
miljance Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Cena, prava sitnica. U toku je akcijska prodaja u centru s za DN-01 pa mozete da bacite pogled. Potrosnja - jos manja briga. Inace, veci deo mehanike na DN-01 uopste nema veze sa onim sto se standardno ugadjuje u skutere. Ceo koncept DN-01 je nazalost propao na globalnom planu i taj model je ja mislim vec ugasen, ostale su samo zalihe. Video sam i ja jednog da se vrzma po vracaru s devojkom. Izgleda nestvarno. @Propeler Postoji sasvim solidan broj modela skutera od >600cc. Tzv. maxi skuter kategorija. Quote
Neznalac Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Nisam znao da je Honda u pitanju, ali ga je tesko slikati, non stop su mi se nabijali ispred fotica. Imao sam negde slike i kad nisam zurio pa sam ga odasvud slikao, ali su izgubljene negde. Kad vec imamo Honde na 2 tocka temu, da ja ubacim jednu: Lokacija: Zemun, vezan uz banderu kod poste. Quote
gade Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 da definitivno je model kao model otisao u proslost ,, jer je nemoguce napraviti nesto sto ce se prodavati kao skuter a treba ga" zajasiti ", a jos gore napraviti motocikl koji nelici na motocikl. meni se ovo svidja i izgleda mrak i rado bih ga posedovao mmm Quote
GoGo Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Skoknuli smo malo do rodnog mesta Uzica i na Zlatibor na ladnu pivu i trubace...kad goreee u sred livade Quote
gade Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 pan europa 1100 mnogo dobro mm nadam se njoj za godinu dve Quote
GoGo Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 Uzivo je do OO...nisam bio tu kad je lik palio da cujem zvuk, ali mogu misliti kako to radi i ide Ovo je drugi deo ekipe...da li je ovo SHADOW ili... Quote
Johnny B lude Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 Uzivajte, ali ovo treba doziveti...a tek zvuk... Motor V6, 1500cc 120ks, potrosnja od 7-10l Neke slike su mutne, ali sta da se radi, bacam vam sve sto imam P.S. Sad kad pogledam bilo koji motor, izgleda mi ko bicikla u odnosu na ovo... Quote
TRIO_driver Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 I ima brzinu za nazad, posto je tezak kao crna zemlja.. I takvog u 1/32 imam na polici... Quote
marko_serb Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Uf covece, kakvo cudo, secam se da sam video jednog takvog kad sam bio mali, bio parkiran na 1 parking mesto za kola Gledam sad silne dugmice, i sve mi se cini da cu da procitam A/C na nekom pa da skocim kroz prozor Quote
Vedran Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Koza klima lamperija Dzoni, a gde mu je prikolica? Quote
GoGo Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Video sam ga u gradu parkiranog..uhhhhhhh...e sad da li je pre pranja kod tebe ili posle, neznam..ali je bas, bas ogroman..i usliko sam ga ali iz kola...malo se slabo vidi..ali je do OO uzivo, mogu zamisliti tek osecaj kad sednes na njega i par puta zavrtis gas Quote
Johnny B lude Posted October 14, 2011 Author Report Posted October 14, 2011 Sto se opreme tice ima sve... Ima i klimu, kass, cd, 2 drzaca za case, cruise control... ma boles' A sedenje na njemu...nisam sedeo ni u udobnijem autu! A zavrtis mu gas (sto kaze GoGo)...tih i miran, ali zvuk V6 makine...uffffff A sto se prikolice tice, jbg nije dosao sa prikolicom, rece drugi put... A inace, 'motor' ili bolje reci kamion, je ooooogroooooman!!! Videh odma posle neku zujalicu i kad nisam crk'o od smeha, k'o trotinet btw, Tanja je bila u perionici i kaze 'joj motordzija dolazi, smoricu se', ali kad je dosao, nije mogla da se odvoji od motora, jos uvek prica o Wingu, cak i drugaricama Toliko o tome kakav utisak ostavlja! A konkretno ovaj Wing je 177-mi od ukupno 200 napravljenih (limited) Jednostavno ovo cudo treba videti i doziveti, a sledeci put me lik vozi na Wingu , zurio ovaj put... Quote
veljaBandit Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 ... treba prvo da zavrnete malo sportski motor pa cu da vas pitam jel nesto posle njega dostojno da se zove motocikl nije poenta u udobnosti vec u adrenalinu ... Quote
Johnny B lude Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Tebe niko nista nije pitao Bre Veljo sto si surov... Ovo je ipak za put oko sveta Quote
Jale Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 ja se slažem sa Veljom, meni je fazon kod motora adrenalin, brzina.....kada neko poželi udobno da se provoza po celom svetu, onda se uzme neka velika, udobna, u kojoj se ne kisne, limuzina, pa se uživa. mene je moj rodjak vozio na originalu ovog tipa motora, pre nekih 10 godina u Italiji...motor je Harley Davidson Electra Glide Classic...i super je, ali nije moj fazon. obišli smo ceo sever Italije sa njim, ali i dalje mislim da je bolji auto za duže puteve, a za povremene izlete po prirodi, uvek bi uzeo motor u fazonu neke zujalice, ili nekog nakeda, ali nikada ne bi uzeo ovaj model motora. pozzzzzzz Quote
AleksaZP Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Ali sve ima svoje, ovaj je za put i krstarenja, ovaj je za adrenalinske sokove mixi11 1 Quote
veljaBandit Posted November 18, 2011 Report Posted November 18, 2011 ... nije sa nasih ulica ali posto se nedavno pominjao ovaj model evo jedna zanimljiva slika... Quote
Recommended Posts