Jump to content

VIII Honda skup - 28.05.2011. - Utisci, slike, klipovi...

Recommended Posts

Posted

Iskoristio bih ovu priliku da se jos jednom od srca zahvalim Nanku za energiji i svom trudu koji je ulozio kako bi smo uzivali u ovim fotografijama... :voznja

Posted

Svaka cast fotografu. Ovakve fotke se traze :)

Ostale su 2 nagrade, koje nismo stigli da podelimo zbog pljuska i grada. Te nagrade cemo podeliti ovde na forumu. Vase je da pratite forum i najbrzi prsti koji se jave u temi uzimaju nagradu :) Naravno, vazi za clanove kluba, a ne vazi za one koji su na skupu vec uzeli neku nagradu.

U pitanju je set za ciscenje K&N filtera i Black Glass zatamnjenje stakala.

Posted
Iskoristio bih ovu priliku da se jos jednom od srca zahvalim Nanku za energiji i svom trudu koji je ulozio kako bi smo uzivali u ovim fotografijama... :voznja

Jel to znachi da je spashen Nankov "alat"?

Posted

Budite toliko dobri kao sto jeste i okacite neku moju sliku ... posto kuma nema trika da nadjem ni na googlu :) a neko je cinimi se snimao kad sam se kotrljao po stazi .... UNAPRED HVALA ! bio sam na x skupova i nemam ni jednu sliku i voznju nije lepo .....:)

Posted

Uprava gde su ti klipovi...(kada smo svi bili na stazi, honda sound, i ostala za*ebavancija...), ima li još nekih fotki...slobodno okačite, zanimljivo je za pogledati!!! :)

Posted

@ Shogun

Samo se ti ku..ci dok sam ja na parkingu :lol:

Eve jedan nemontirani klipic onboard, iz moje lude, ako nekoga zanima kako izgleda okretanje za 360 na stazi iz prvog lica (2:45) :kez:

Snimano telefonom, pa je kvalitet malo... :| Snimao-Banny