Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam. Nisam ja tada znao ni kako izgleda preluda :lol: Zalosno, ali istinito. Ali sam quick learner :) Ta preluda je od nekog decka kog ja jos nisam upoznao i ima spreda, a cini mi se i spozadi isti body kit kao i moja. Stavise i moja je nekada nosila takav EVO spojler nazad. Ali je stavljen fabricki koji je i lepsi.

Posted

Aha, po slikama se vidi da je isti body kit ali je plava pa reko da li si je u medjuvremenu farbao ili samo uzeo od njega kit pa stavio kod sebe.

Secam se slika sa cannona i da si imao takav spojler pozadi ali je ovaj sto sada vozis lepsi.

Pa nije vas je bas bilo mnogo tada.

Posted

Ako se ja ne varam i mislimo na istu, ona je bila na Banovom brdu, bila je prvobitno siva metalik za pomenutim zadnjim spojlerom...zatim su dosle ostale modifikacije i zapusena rupa za tablicu pozadi...

Posted

taj ortak sto je imao (iz trgovacke) sada ima civic-a type r-a, a ovu prelude ljubicanstvenu je prodao takodje drugaru koji zivi na vracaru tj. sindjeliceva (odselio se sa brda), ako treba neki info samo recite... 8-)

• 1 month later...
Posted
...cena?

Verovatno nema cenu ali da je ima bila bi oko 15k.

...i kako se nalazi)?

Kod nas!? Skoro pa nikako! :)

Jedino iz uvoza, ali ne na nekom auto placu nego da odes sam po njega.