Nixazzar Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 aaa fajt je najjaci bio Serdjo WINS! Quote
acan800 Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Samo mi je zao sto ostadosmo bez zajednicke fotografije. A bilo je inicijative... Kad je u pitanju fotografisanje grupe na Honda skupovima, potrebno je: 1. Viknuti: "Grupanjaaaaaaaaaaak!" visokim tonom onoliko puta dok ne privucete paznju svih na skupu 2. Naci par pomocnika koji ce da pricaju onima koji se prave da nisu culi: "Ajde, ajde, za uspomenu i dugo secanje." Sve u svemu 3 minuta smaranja. Koliko sam primetio kvalitetna sprdnja nije izostala. Zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da ispostujem manifestaciju. Quote
GoGo Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 ehhh...brdo slidzaaaaa...bravo Kabe...a tek FAJTttt..ha ha ha tako mu i treba kad prcka po tudjim kolima...ha ha ha..a tek ovaj ljakse sa ovim zelenim sto napravio guzvu..hebala ga guma.. Zoda bravo za klip ...a tek Saletov...otkidaaaaaaaaa Quote
Serdjo Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 ekipa i druzenje kao izmisljeno, mislim da objasnjavamo kako treba da se radi MILINA Quote
Jale Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Što više gledam slike i klipove to više imam želju da ovakve skupove pravimo barem 1 mesećno. Ne moramo da idemo daleko...Košutnjak, Avala ,Kosmaj, pa opet malo F.Gora....stvarno nije ni teško ni skupo, a super je provod i druženje. Mislite o tome..... Pall Mall Quote
Kabe Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 10x odgledah klipove . Slazem se apsolutno sa Jaletom. Mislim da je Avala dobar predlog. Kosutnjak je isto ok, ali Avala mozda vise prija zbog prostora da se vozi do tamo Ajd' cekirajte neku nedelju, pa da kresemo talandaru, dresiramo Lava, da pocepamo Jelena, i da se isatiram u Staropramen . Quote
Jale Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Ja sam za , stvarno to nije neki problem, ne treba ni da se nešto posebno dogovaramo, neko kad vidimo da je za vikend lepo vreme, pustimo info pa ko može može,slično fazon kao Banjica, a ostalo znamo, malo mesa, malo hleba, koje pićence i Gogo salata.... Kabe, a kad sve to obavimo, popijemo i pojedemo, možemo i da odradimo i neku Mladopramenku Quote
neshwill Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Pazi ti da se opet ne ukochish ....al na pogreshnom mestu Quote
Jale Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 tu bi voleo da budem stalno ukočen Inače kostolomac me polomio u ponedeljak i sada je mnogo bolje! Quote
Kabe Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Bogami, ako se po jutru dan poznaje, upravo zavrsren - Andrevlje skup ukazuje nam da oko nas postoji veliki broj mladih, transparentnih i simpaticnih fenotipova koji obecavaju... Pazi ti da se opet ne ukochish ....al na pogreshnom mestu Lollll Quote
Johnny B lude Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Mislim da me pola NS-a psuje jer napravih opsti haos i guzvu na Miseluku, kad sam se poprecio da bi hondasi ostali u koloni Quote
TRIO_driver Posted April 14, 2011 Author Report Posted April 14, 2011 Sacekajte ipak Honda skup kao glavni deo za maj, ne znam hoce li biti Vrbas ove godine, ili je otisao za stalno u istoriju.. Realno, kad je sezona(april-oktobar), jedan veliki skup, putovanje, dogadjaj je dovoljno...Ako ne i previse. Quote
Jale Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 E sad, kako kome, lako je tebi da pričaš dosta je jednom u sezoni, kad ideš na 3-4 otvaranja sezone, sa Hondašima, Toyotašima, Oldtajmerima, i ostalim Japancima, pa je tebi možda dosta jedanput sa Hondašima, ali ja bi češće da se okupljamo u prirodi...onde potok, ovde cvet ...., tamo šnicla, onde ćevapi, pa malo slata, njam,njam.... Quote
avalon Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Mislim da me pola NS-a psuje jer napravih opsti haos i guzvu na Miseluku, kad sam se poprecio da bi hondasi ostali u koloni E da, svaka ti cast ! Bas sam rekao - sada ce nekom da stuca bilza i dalja familija, sve po spisku Mnogo je bila dobra fora (doduse, mislim da onih 500 metara kola iza tebe ima malkice drugacije glediste, ali staces.. 100 ljudi, 100 evra:))) ) Quote
TRIO_driver Posted April 14, 2011 Author Report Posted April 14, 2011 Slazem se, tokom sezone idem na najmanje 8-10 dogadjaja, plus poslovna putovanja, ali jedno je istina: Cele zime se ljudi zazele, i onda kad grane sunce i pocne sezona, svi zele i hoce, i vecina dodju. Na zatvaranju sezone u oktobru uvek bude 50% manje ljudi i kola, u zadnjih 3 godine se tako pokazalo. Ne kazem da nece da radi, ja sam uvek za druzenje... Quote
Jale Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Ja sam mislio na neke manje roštilj skupove u prirodi, ne mora da bude ovako velika organizacija, nego dogovorimo se nas par da napravimo roštilj parti, i to objavimo pa ko može da dodje "dobrodoša"!!!! Quote
Kabe Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Slazem se sa obojicom Idemoooooooooooooooooooooooooooooo Quote
zoda Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Evo sad za praznike će biti dosta neradnih dana pa se talandara može ponovo zagrejati. Lokacija - Košutnjak, Avala, Jaletova vikendica... Quote
GoGo Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 More more...ako fucking job dozvoli...idemoooooooo Quote
shiiki Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Moze moze...avala je bolja,malo voznje da ima ako idemo na kosutnjak ovi sa cukarice ce doci busom a to nije to Quote
Jale Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Ma ne busom nego peške!!! Znači dogovorili smo se, čim se prolepša, krećemo u prirodu!!!! Zoda...moja vikendica svakako ove godine ulazi u kalendar kao Velika nagrada Sopota:D , tu je i Kosmaj, pa će biti interesantno i otići do spomenika ,naravno kolima,jer je put superiška, ali mora malo da ugreje da se ne bi gore posmrzavali. Kabe ...i ja se slažem sa obojicom Quote
GoGo Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Sve u jedan...uzivajteeeee Idemoooo !!! Quote
zli_wuk Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Evo tek sad pogledah detaljno svu multimediju, ekstra ste se proveli jbg ja nisam mogao doći ove godine neke stvari su bile preče Quote
Recommended Posts