TRIO_driver Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Sve se mislim, samo Civic i CRX, bre daj nesto vece, daj neke krstarice, svi zabatalili Legendu, daj malo da ja dodam... Quote
Jale Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ne radi mi ovo pred spavanje!!!! Ovaj je baš...baš...bašššššš nadrkan kako treba!!!! Jedino što se meni kod legenda ne svidja....je cena!!!! Quote
neshwill Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ma jel.....a velichina ti se svidja? Quote
TRIO_driver Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Ovo je igracka za veliku decu u svetu Honde... Quote
Jale Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ne bi ja rekao da ovo igračka, a da je za velike to se slažem!!! Quote
TRIO_driver Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Ma, zezam se, mislim da ti treba dublji dzep, da bi se igrao, u odnosu na Civic recimo... Quote
BRANKO 90 Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 aj skupimo pare svi i kupimo ovu zver i onda se raspodelimo ko ce kad da vozi inace mnogo je lepsi ovaj legend od ovog aktuelnog restajlinga Civic k20 1 Quote
Jale Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ih za ovo treba dosta dublji đep, al ebiga...možda jednog dana kad još porastem!!!! Mada mislim da je Honda preterala sa cenom za Legenda...posebno u odnosu na accorda, al šta da se radi. Quote
Johnny B lude Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 aj skupimo pare svi i kupimo ovu zver i onda se raspodelimo ko ce kad da vozi inace mnogo je lepsi ovaj legend od ovog aktuelnog restajlinga Pa o ovom Legendu sam ti pricao onomad na Banjici Quote
BRANKO 90 Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 da, da znam, e on ti je isti unutra ko ova sad "novi", a spolja se razlikuju skroz Quote
Nemanja Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Savrseno izgleda. Ali po meni je Legend promasaj. Jer na kraju dana takav auto se ne kupuje zbog porodice, velikih putovanja, sigurnosti i luksuza koji pruza. Vec kao statusni simbol u drustvu, a to je opet naglasavam po meni , nesto sto Honda nikako nije. Quote
Dark Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Slazem se s tobom, al bi ja to svakako uzeo i za porodicu, i za putovanja, i za luksuz ... samo da skupim jos koji dinar Quote
TRIO_driver Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Meni je taman. Vise od toga je vec sex i za odrzavanje, tankovanje i parkiranje, ali 300 ks, moderni 4wd pogon, dosta prostora, full oprema(koju nisi platio dva bubrega kao kod nemacke konkurencije), uz Hondinu pouzdanost, meni je sasvim prihvatljivo. Iovako ne volim da imam ono sto svi imaju, tako da bi mi bas to sto vozim Hondu bilo ogroman plus...I svi moji kupci koji voze Legenda, znaju zasto voze taj auto...Primer je Legend koji sam kacio u temi, prvi vlasnik od 1996(covek je nazalost umro, pa se prodaje auto), presao skoro milion kilometara, Robika ga odrzavao prvo kod Medurica, pa posle sam, tako da ovo je auto koji traje i ide... I sto bih bacao 20k evra vise radi statusnog simbola, mozes misliti.Ne patim da budem glavni u selu, prosle me pubertetske fore.. Quote
BRANKO 90 Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 auto je brod, idealan za putovanja, veoma luksuzan, nije za poziranje sto mi se jako svidja, jer kad bi s njim prosao kroz strahinjica sabana niko ga nebi primetio, ako cemo realno. apsolutno se slazem sa triom Quote
Nemanja Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Ne mislimo na isto ocigledno. Ne kazem da bi ja uzeo audi ili bmw u istoj klasi.. Zato sto je ovo Honda. Bas iz istih razloga kao i ti uzeo bi Legend-a. Ali se ne slazem sa celom Hondinom politikom da se uklopi i popuni rupe u trzistu. Barem sto se tice auto industrije... umesto da odskacu od konkurencije oni su ubili svoje ikone koje su ih proslavile, praveci hibride od istih kako bi privukli nove narastaje koji su u green fazonu. ( primera radi) Dok konkurencija izbacuje novog GTR-a , LFA , Impreza itd. Quote
sale vti Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 da mi je znati kako ide ovih 500 i kusur konjica.... Quote
TRIO_driver Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Mugen MAX model, zverina, vec smo ga komentarisali.,... No, nekako mi se ne uklapa racing stil uz njega, Spoon je napravio trkacki auto za USA trziste, ali ja licno mislim da mu najvise pristaje umereni VIP stil(omiljena slika): Mugen kit je preskup, a i svaki vlasnik Legenda ga zeli, Amuse mi je zanimljiviji: Quote
sale vti Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 pazi ovako, ni za jednog se nebi bunio tako da tu pricu prekidamo odma skoro mi se jedna legenda parkirala na kapiji, neko dosao do komsije a ja ga upecao.. obecao covek voznju sledeci put...pa cu ostavim utiske kad vidimo sta moze ta bebica... Quote
TRIO_driver Posted November 22, 2010 Author Report Posted November 22, 2010 Mene je Kulundzic vozio na skupu, od tad sam pod utiskom... Quote
prashinar Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ne mislimo na isto ocigledno. Ne kazem da bi ja uzeo audi ili bmw u istoj klasi.. Zato sto je ovo Honda. Bas iz istih razloga kao i ti uzeo bi Legend-a. Ali se ne slazem sa celom Hondinom politikom da se uklopi i popuni rupe u trzistu. Barem sto se tice auto industrije... umesto da odskacu od konkurencije oni su ubili svoje ikone koje su ih proslavile, praveci hibride od istih kako bi privukli nove narastaje koji su u green fazonu. ( primera radi) Dok konkurencija izbacuje novog GTR-a , LFA , Impreza itd. Slažem se. Npr. dok je stari Akord remek delo izgleda, novi mi se nikako ne svidja. Onako masivan, robustan, jednom rečju pravi Amer. Staviš Mazdu 6, Ford Mondeo, i Hondu Akord jedne pored drugih i k'o jaje jajetu... Samo Sivik i Legend vode trku u izgledu. Sivik je, kad se malo bolje zagleda moderna verzija četvrte i pete generacija. Nego, ovaj Legend, dužina? Kako s tim po Bg selu? Quote
TRIO_driver Posted November 24, 2010 Author Report Posted November 24, 2010 Moze da se vozi, ne znam za BGD selo, ali 2-3 novosadska se regularno voze, doduse vise su autoput kola, jer vlasnici imaju i druga, ali vidjao sam ih i u gradu parkirane.. Quote
Recommended Posts