Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lepe ideje su ipak cekale i lepo vreme kako bi izasle na videlo. Uz jednu jako sirovu ideju i jedan plan koji se nadam da cemo sprovesti do kraja odlucio sam da HCS ponovo privucem na Jug Srbije. Nasao sam jednu lokaciju, cuj nasao, znam tu lokaciju mnogo godina i danas mi je potvrdila da moze biti jedno odlicno mesto za okupljanje, druzenje, rostilj, motore, quadove, pecanje,... i sve sto se rimuje na dalje. 

• Mesto je Oblačinsko Jezero, nadomak Niša; Ideja je da se negde od sredine Juna dogovorimo za jedan vikend kada ce vecini odgovarati da se vidimo.
  • Datum je Jun 2025. sredina ka kraju

Uz samo Jezero i malu plazu nalazi se garni hotel, pored hotela nalazi se obelezeni parking, na nekih 20m od samog restorana sa bastom nalazi se jos jedan parking i citavom duzinom od nekih 200m uz sam put ima dovoljno mesta da parkiramo nekih 90.automobila. Ono sto bih izdvojio, hotel je u privatnom vlasnistvu, nije javna povrsina i kada su bilo kakva okupljanja u pitanju na samom ulazu nalazi se rampa i kucica sa cuvarom koji gostima hotela podize rampu i dozvoljava pristup do samog hotela/jezera. Ako postoje ljudi koji su zainteresovani da dodju, nakon prijave i potvrde dolaska odstampali bi spisak vozila sa registarskim tablicama kako bi mogli da pristupe samom druzenju. Fokusirao bih ovo druzenje na ljude sa foruma i nesto ljudi van foruma koji svakako trebaju da se pridruze nama. 

Planirano je da ljudi koji dolaze sa strane imaju mogucnost i nocenja u samom hotelu nakon definisanja datuma, kako bi se druzili i vece pred skup.

Planirano je da se ili uzme menu u restoranu na osnovnu broja ljudi ili 'pak da se rostilja pored hotela na plazi, ima odlicne hladovine.

Nakon prolaska Nis Jug izlaza nastavlja se na naredno iskljucenje sa auto-puta a to je Naplatna stanica Merosina i do garni hotela ima citavih 2,2km. Put je odlican, sve vrste automobila mogu nesmetano proci cak i oni najnizi. 

Osim druzenja, pica, restorana i vode postoji jos pregrst stvari za videti i cuti i smatram da cemo opet biti dobri domacini. Kako se prica na Jugu jako zagrejala po pitanju Hondi ima mnogo ljudi koji trebaju cuti i nauciti puno toga od vas odnosno nas. 

Informativno je da vidimo koliko ljudi je zainteresovano da dodje, kako bih ja znao da odem i dogovorim mogucnost ulazenja u sam hotel, spustanje rampe, cene nocenja, cene svega sto ce nas interesovati.

Fotke u prilogu da ova moja prica bude laksa za shvatiti... 

IMG_3733.png

IMG_3734.png

IMG_3735.png

IMG_3736.png

IMG_3737.png

IMG_3738.png

IMG_3739.png

IMG_3740.png

IMG_3741.png

IMG_3742.png

• 3 weeks later...
Posted
6 hours ago, Milos.Becejac said:

Bice onda to u prvoj polovini zbog celnika i pre svega ljudske gromade Vedrana. 

Upravo sam utonuo u stlicu :D

• 4 weeks later...