Milos.Becejac Posted March 9 Report Posted March 9 Lepe ideje su ipak cekale i lepo vreme kako bi izasle na videlo. Uz jednu jako sirovu ideju i jedan plan koji se nadam da cemo sprovesti do kraja odlucio sam da HCS ponovo privucem na Jug Srbije. Nasao sam jednu lokaciju, cuj nasao, znam tu lokaciju mnogo godina i danas mi je potvrdila da moze biti jedno odlicno mesto za okupljanje, druzenje, rostilj, motore, quadove, pecanje,... i sve sto se rimuje na dalje. Mesto je Oblačinsko Jezero, nadomak Niša; Ideja je da se negde od sredine Juna dogovorimo za jedan vikend kada ce vecini odgovarati da se vidimo. Datum je Jun 2025. sredina ka kraju Uz samo Jezero i malu plazu nalazi se garni hotel, pored hotela nalazi se obelezeni parking, na nekih 20m od samog restorana sa bastom nalazi se jos jedan parking i citavom duzinom od nekih 200m uz sam put ima dovoljno mesta da parkiramo nekih 90.automobila. Ono sto bih izdvojio, hotel je u privatnom vlasnistvu, nije javna povrsina i kada su bilo kakva okupljanja u pitanju na samom ulazu nalazi se rampa i kucica sa cuvarom koji gostima hotela podize rampu i dozvoljava pristup do samog hotela/jezera. Ako postoje ljudi koji su zainteresovani da dodju, nakon prijave i potvrde dolaska odstampali bi spisak vozila sa registarskim tablicama kako bi mogli da pristupe samom druzenju. Fokusirao bih ovo druzenje na ljude sa foruma i nesto ljudi van foruma koji svakako trebaju da se pridruze nama. Planirano je da ljudi koji dolaze sa strane imaju mogucnost i nocenja u samom hotelu nakon definisanja datuma, kako bi se druzili i vece pred skup. Planirano je da se ili uzme menu u restoranu na osnovnu broja ljudi ili 'pak da se rostilja pored hotela na plazi, ima odlicne hladovine. Nakon prolaska Nis Jug izlaza nastavlja se na naredno iskljucenje sa auto-puta a to je Naplatna stanica Merosina i do garni hotela ima citavih 2,2km. Put je odlican, sve vrste automobila mogu nesmetano proci cak i oni najnizi. Osim druzenja, pica, restorana i vode postoji jos pregrst stvari za videti i cuti i smatram da cemo opet biti dobri domacini. Kako se prica na Jugu jako zagrejala po pitanju Hondi ima mnogo ljudi koji trebaju cuti i nauciti puno toga od vas odnosno nas. Informativno je da vidimo koliko ljudi je zainteresovano da dodje, kako bih ja znao da odem i dogovorim mogucnost ulazenja u sam hotel, spustanje rampe, cene nocenja, cene svega sto ce nas interesovati. Fotke u prilogu da ova moja prica bude laksa za shvatiti... toshiro, Ilija94, Dadas and 9 others 12 Quote
macak97 Posted March 29 Report Posted March 29 +1 @Velja996 Idemo li? Velja996 and Milos.Becejac 2 Quote
Milos.Becejac Posted April 1 Author Report Posted April 1 1. Milos.Becejac 2. Sick_n_serious 3. Macak97 4. Velja996 Quote
Vedran Posted April 1 Report Posted April 1 Po nekim planovima, drugu polovinu juna nisam tu, tako da, ovog puta bez mene. Quote
Milos.Becejac Posted April 1 Author Report Posted April 1 Bice onda to u prvoj polovini zbog celnika i pre svega ljudske gromade Vedrana. Vedran 1 Quote
Vedran Posted April 2 Report Posted April 2 6 hours ago, Milos.Becejac said: Bice onda to u prvoj polovini zbog celnika i pre svega ljudske gromade Vedrana. Upravo sam utonuo u stlicu Quote
civic_x_fk7 Posted April 2 Report Posted April 2 1. Milos.Becejac 2. Sick_n_serious 3. Macak97 4. Velja996 5. civic_x_fk7 (Dalibor) Quote
Dadas Posted April 2 Report Posted April 2 od 14-20. 6. je jedna moto tura u sastavu Serdjo, Sale i ja. Bem li ga ocemo li se uklopiti a ja imam volju kad su hondaska druzenja. Quote
milosns Posted April 2 Report Posted April 2 7 minutes ago, Dadas said: Bem li ga ocemo li se uklopiti a šta ako ovaj put dođe Milić? macak97, Dadas and 19ljuba82 3 Quote
Milos.Becejac Posted April 3 Author Report Posted April 3 30. 31.05 - jedna vikend u opticaju 7. 8..06 - vikend u opticaju generalno svima odgovara pocetak meseca ocigledno a realno i bolje sto pre, dugacak zimski san bio. Bak.M, 19ljuba82 and Dadas 3 Quote
Recommended Posts