level3 Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 Pa ja sam Sremac, ali da si bio sa nama bilo bi ti sve jasno. Nego malo utisci iz kuce Autonis. Sa firmom sam fasciniran. Bave se prodajom Hondi, fiata, alfe i zastave. Medjutim, od skora su izgradili nov auto servis sa svim pratecim potrebstinama. Imaju: auto servis, montiranje trapa, dijagnostiku, praonicu, vulkanizera, limarsku radionicu (sa izvlacenjem trapa po svim Hondinim standardima) pored koje se nalaze prostorije za spricanje cement gita, zatim spric gita, spahl git, prostorija za finalno smirglanje i dve nove komore za farbanje. Licno sam video auto koji je izasao iz komore i odusevljen sam celim postupkom i farbanjem. Ceo auto da se pripremi za farbanje: skidanje stare boje, sve vrste gitovanja i farbanje (bez limarijskih radova) iznosi od 600-700e Naravno, uskoro treba da se dogovorimo oko popusta za HCS clanove. Quote
marinac Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Pa put je malo skuplji nego do Palica. Dosta vise o troskovima, ili da ne mrdamo iz svog sela. poenta HCS i jeste druzenje i putovanje. To nas je odrzalo od pocetka, prvo do Panceva, pa Palic, Vrbas, Kraljevo, Kragujevac, Zagreb, Banja luka, Novi sad, Nis. Kome je skupo, ne mora da ide, i nek se na pravda velikim troskovima. Jednostavno, mozda nije usao u fazon u kom smo mi od pocetka. ja negde idem, a negde ne, ali razlog zbog kojeg ne idem nije bitan. Mozda sam odsutan, mozda nemam love. Quote
level3 Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 Nastavak price. U kafani jbm. kako se zove, pila se prvo dunjovaca, pa malo srpska salata sa pecenim papricicama i domacim sirom. Sve se to normalno zalivalo pivom dok nije stigla junetina ispod saca (nisam ni znao da ovo postoji), preliveno topljenim kackavaljem i krompirom. Kum je posle presao na vino dok sam ja ostao veran Jelenu. Bacicu se samo na kratko vezano za kraj price. Negde na pola puta do BG Kum je ulovio stoperku iz Finske... Ovaj deo ce se nastaviti verovatno sledece nedelje, jer su prvo Honda i dozivljaj sa trga na redu. Quote
kogoran Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Aj lovju Finland, kakve cice, strava Quote
Johnny B lude Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Hocemo slike od Nis! tj. nislijki Ima toga sigurno Quote
TRIO_driver Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Poznajuci kumove fotografske sposobnosti, i ja ih zeljno ocekujem... Quote
kogoran Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 FLASH Devojka iz Finske, na zadnjem sedistu kumovog auta Pozeri, ovako se pozira. Quote
level3 Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 Kume foto menu, za guzu imaš pivu Al se nekad dobro jelo BAŠ... Quote
Kabi Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Sto se ova devojka iz Finske tako zbunila? Quote
Recommended Posts