Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle u pitanju je firma Nis auto, koja od ove godine vrsi prodaju i servis Hondi u Nis-u.

Pozvani smo da dodjemo 26.8.2008. (utorak) na centralnom Trgu sa početkom u 17-18h, za vreme trajanja Filmskih susreta na promociju novog Accorda i uspostavimo vezu sa juznim delom Srbije.

Posto je radni dan u pitanju, pokrecem novo glasanje jer moram da znam ko ce sve ici

Ja sve svoje obaveze odlazem taj dan i palim za Nis.

1. level3

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uf, gde bas radni dan, meni to jako upada u raspored, krenuli bi kada, oko 14h iz bGD?Znaci 13h iz NS, plus treba se vratiti kuci...

Mislim da cu ja da pauziram, iskljucivo zbog posla, subotu bih mogao da eskiviram, ali sreda...To ne mogu.. :cry:

Posted

Nije sreda vec UTORAK.

Dobro bre Trio, jel uvek moras glasno da razmisljas? :)

Ko hoce da ide nek se upise, ko nece ne mora da pise razlog , nego lepo nam pozeli srecan put. :lol:

Posted

epa super onda.. posto je predsednik obecao besplatnu putarinu za one koje idu, a racunao je vise njih, ova novonastala situacija znaci da ce za nas koji idemo, biti obezbedjen novac i za gorivo pored putarine?? :lol: ako je tako, count me in

Posted
gledacu do septembra, da nadjemo sponzora i skupimo toliko para koliko je potrebno za putarinu do Nisa i nazad.

Eh... da nije avgust :):aaaa

Putarinu klub placa ako Honda da kintu :lol:

@ Johnny B lude

pa ko ce da nam radi za standom?

Posted

Sutra u 12:00h. se krece za Nis sa parkinga ispred hotela Interkontinental.

1. Poseta hondinom salonu.

2. rucak u organizaciji Autonisa

3. Odlazak na promociju Accorda u centar Nisa

4. oko 20:00 se planira povratak.

Posted

Bice slika ali tek u petak posto Kum sad mora da radi 200 smena.

Sta da Vam kazem, atrakcija smo gde god se pojavimo.

Jug Srbije je daleko primamljiviji od severa i to sam na zalost tek sad primetio.

Presao sam ravno 500km.

Putarina je 730 din X 2

Posted

1100 din na 100km. + 1500 din putarina i jos 500 za klopu ili sok usput. Jebiga i covek trosi. I eto ti 7500din sto je jednako 100e

Posted

Mora da pohvalim Accorda, trosio je na 130-140 km/s, ravno 8l.

@Bgillegalni

uvek se islo sa par njih u kolima i troskovi su se delili kolko ja znam. 100/3= 33,333....