Dadas Posted August 27, 2024 Report Posted August 27, 2024 4. Dadas. aj da vidimo na vreme koliko ljudi hoce kamp varijantu a koliko hoce vila varijantu jer mozda mogu da uticem na neke cene. Bilo bi lepo da malo brze popunjavamo spisak. darkokarate 1 Quote
zli_wuk Posted August 27, 2024 Author Report Posted August 27, 2024 Pa to i da rezervišemo na vreme, ako već imaš tu mogućnost lagano da idemo preko tebe za vilu (ko hoće naravno) nego kolko vidim, slab odziv.. Quote
Milos.Becejac Posted August 28, 2024 Report Posted August 28, 2024 1. Zli 2. darkokarate (jednokrevetna u vili trayal) 3. Cirko 4.Dadas 5.milos.becejac (dolazimo 28. Na par sati) Quote
toshiro Posted September 4, 2024 Report Posted September 4, 2024 1. Zli 2. darkokarate (jednokrevetna u vili trayal) 3. Cirko 4. Dadas 5. milos.becejac (dolazimo 28. Na par sati) 6. Toshiro (врв камп +2) Quote
zex_76 Posted September 4, 2024 Report Posted September 4, 2024 1. Zli2. darkokarate (jednokrevetna u vili trayal)3. Cirko4. Dadas5. milos.becejac (dolazimo 28. Na par sati)6. Toshiro (врв камп +2)7. zex_76 + 1, субота и паљба назад због обавеза🥹 Quote
Milos.Becejac Posted September 9, 2024 Report Posted September 9, 2024 Nesto vise detalja ? Kako bih mogao da se organizujem. Quote
zli_wuk Posted September 10, 2024 Author Report Posted September 10, 2024 Upravo gledam dugoročnu prognozu po 125 put. Do preključe je stajalo za 28 i 29 septembar sunce i lepo vreme, sada je naprasno 16 stepeni i kišurina Više detalja - trebalo je da startuje 28og pa ko hoće da prenoći da bude i 29i. Start bi bio negde oko 12h 28og septembra ali ako se bude obistinilo ovo sa kišom, moraćemo da pomerimo za nedelju dana barem kako bi uhvatili suvo vreme Quote
zli_wuk Posted September 10, 2024 Author Report Posted September 10, 2024 Ili da se pomeri nedelju dana ranije kako bi izbegli kišu, što ne odgovara jer je drift u BGu i većina će biti tamo, pre toga isto nije bila opcija neko je na moru. Ja sam kalkulisao i kalkulisao da svima odgovara da svi bar jedan dan mogu da zabodu ali izgleda da sam se prekalkulisao HondaAccordCL9 1 Quote
Vedran Posted September 10, 2024 Report Posted September 10, 2024 Hm, mozda bolje pomeriti nedelju dana kasnije, ali sacekaj jos malo blizu prognozu, pa onda odluci. Milos.Becejac and HondaAccordCL9 2 Quote
zli_wuk Posted September 10, 2024 Author Report Posted September 10, 2024 Hoću, čekam, za sada kako stoji za nedelju dana kasnije, ne bi trebalo da bude kiše i temperatura oko nekih 20ak stepeni. Nego sam želeo to da podelim sa vama da ne bude posle da se menja plan u poslednji čas. Kod nas već 24h pada kiša na primer Cirko and MiloBg 2 Quote
HondaAccordCL9 Posted September 10, 2024 Report Posted September 10, 2024 Samo opušteno, što se mene tiče ne mora se žuriti, i da se u poslednjoj nedelji promeni plan, lako ćemo se iskombinovati za novi datum 🙂 Quote
zli_wuk Posted September 17, 2024 Author Report Posted September 17, 2024 Pratim bukvalno svakog dana prognozu, do pre 24h stajalo je da će biti kišni dani, danas stoji sunčano. Sačekaćemo do ovog vikenda pa da vidimo šta će biti. toshiro 1 Quote
Milos.Becejac Posted September 17, 2024 Report Posted September 17, 2024 Ako se mi mladi pitamo ja bih prebacio ili za vikend kasnije ili Maj/Jun naredne godine, od Boga zdravlja, da dodje veci broj ljudi. Sprema se ajvar, prica se o novoj godini, idu zimske gume ! 😂 svakako pratim akciju AxeMarko 1 Quote
trojanac Posted September 18, 2024 Report Posted September 18, 2024 Nažalost, ja nikako ne mogu da dođem jer takođe pripremam skup za moje garažiste. Inače organizujem skupove poslednjih 15 godina pa imam i neko skromno iskustvo. Savetujem da se ne opterećujete vremenom. To nikad ne možete znati unapred. Pogreši meteo služba aerodroma za narednih sat vremena, a ne neka aplikacija za narednih 15 dana. Odredili ste datum i držite se toga. Dva do maks tri dana pred skup ipsratite prognozu pa u skladu sa tim se potvrđuje ili otkazuje. Prijave na skup isto najbolje te poslednje nedelje da bi bilo preglednije i da se neko slučajno ne ispusti sa spiska. Što je bitno ako se naručuje hrana i piće unapred. Nadam se da sam bar malo pomogao. Neka nam svima taj vikend bude sunčan i lep. Dobar provod vam želim, a vidimo se drugi put. biciklista, AxeMarko, darkokarate and 2 others 5 Quote
darkokarate Posted September 19, 2024 Report Posted September 19, 2024 Некако исто мислим да би требало размислити о померању дружења за мај следеће године, како се већ уназад радило. Очигледно да је мало интересовање, а септембар буде месец са сто обавеза( почетак школе, крај летовања, зимница) Локација је супер, све одговара, вероватно би мај био некако интересантнији. Quote
toshiro Posted September 19, 2024 Report Posted September 19, 2024 Ако ће померање за недељу дана имати за резултат значајно повећање броја присутних чланова (макар и да не буду исти који би дошли 28 и 29/09), имало би смисла померити. У сваком случају безвезе је да се скупи мање од 20 људи. Да тестирамо потенцијални одзив 05/10? Quote
zli_wuk Posted September 19, 2024 Author Report Posted September 19, 2024 Ja koliko vidim slab je odziv, ja sam pomerao i pomerao da bi svima nekako leglo ali kao što sam već jednom napisao izgleda da sam se prekombinovao. Najverovatnije da ćemo odložiti za sledeću godinu (teška srca) jer mi i ovo vreme ide na perčin, čas ovako - čas onako. A što se mene lično tiče, osobe koje su se prijavile su svakako dobro došle da dođu i ovako ako im je to želja. Izjasnite se čisto da znam, ako nas ipak ima možemo da pomerimo za prvu nedelju oktobra trebalo bi da bude sunčano trojanac and Milos.Becejac 2 Quote
Weifert Posted September 19, 2024 Report Posted September 19, 2024 Ja cu se organizovati kada god ... @Vedran u potpisu redak Pančevac 🙃 Milos.Becejac and Vedran 2 Quote
toshiro Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 @zli_wuk Шта се дешава за викенд? Ваљало би да знамо што пре због организације викенда у случају да нема скупа. Quote
zli_wuk Posted September 24, 2024 Author Report Posted September 24, 2024 Trenutno stoji da je nedelja kiša a subota sunčano. Odziv je koliko vidim baš slab, tako da ćemo ovo verovatno odložiti skroz darkokarate 1 Quote
Vedran Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 Mislim da je to realno...ovo treba odloziti za maj/jun sledece godine... Weifert 1 Quote
zli_wuk Posted September 24, 2024 Author Report Posted September 24, 2024 Tako će i biti. Evo i zvanično, odlaže se okupljanje za sledeću godinu. Lokacija je kao što ste i sami videli ekstra dobra tako da ne bi da je "sagorim" na "silu" ako me razumete darkokarate 1 Quote
zex_76 Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 Реално, свакако боље јер смо се већ једном ове године колико толико окупили у Ниш 😀 следеће Крушевац, а оне тамо неке Н. Сад 🙄😂 @milosns darkokarate, DuleBP and Vedran 3 Quote
HondaAccordCL9 Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 Pošto je druženje otkazano za sledeću godinu, a mene je put danas odveo u Kruševac službeno, hteo sam da odem da posetim lokaciju gde je trebalo da se održi i ujedno da nešto pojedem... Negde na izlazu iz Kruševca, na putu ka Jastrebcu, imaju dve samousližne autoperionice, pošto će u Maju/Junu biti dosta buba i insekata nama na autoputu dok budemo dolazili, pa ćemo moći da operemo vozila... Ulica je skroz do gore sveže asfaltirana, čak je i linija između skoro farbana, tako da je put do gore odličan. Parkirao sam na parkingu hotela Trajal i prvo sam hteo da ručam. Na putu ka hotelu sam video da jezera više nema. 🤯 Otvorili su branu, verovatno je prošla sezona, tako da će biti lepo otići tamo sledeće godine kao što ste odllučili. Hrana u hotelu je stvarno bila dobra kao što je zli wuk rekao. Posle toga sam se popeo do ovog terena gde smo trebali da parkiramo vozila, i nekako mi je deluje kao da baš i ljudi sa niskim vozilima neće moći da dođu ni do terena ili možda baš baš pažljivo da se popne do terena, ali to je moje mišljenje i možda grešim. Video koji sam snimio kako prolazim ovim delom od terena do asfaltirane ulice neće da se upload-uje na forum, tako da ne mogu da vam pokažem. Verujem da može da se sredi da se naspe nekim kamenom i malo izravna sve pa da bude lako pristupačno za sve. A nisam išao dalje od terena, iskreno sam zaboravio da je zli wuk napisao da je gore još bolje, ali ko zna, možda opet dođem nekad do Kruševca, pa se provozam i dalje 🙂 Ali generalno jeste lepo, i potočić koji prolazi pored, baš je opuštajuće mesto. Vedran, darkokarate, Dadas and 2 others 5 Quote
zli_wuk Posted September 25, 2024 Author Report Posted September 25, 2024 Pa što se nejavi kad si dolazio To što je jezero ispušteno nemoj da te sekira, bio je sušan period a ovih dana su padale kiše, ispustili su branu da se jezero napuni svežom vodom a jednom godišnje se i čisti od ovog taloga. Svakako bih preporučio na koju samouslužnu da stanete jer je Amigos-ova zadnja i bukvalno si prošao na 500m od moje kuće Ja sam se na teren popeo lagano a accord mi je spušten dosta, problem nastaje kada se krene dalje putem gde si ti skrenuo za teren (gore kod table) jer se tamo asfalt prekida i kreće zemljani put na koji sam ipak otišao svojim accordom i stigao dokle sam mogao e posle toga je sve kritično za niži klirens. Inače imam snimljen video od izlaza sa auto puta pa sve do lokacije gde si i sam bio nego sam čekao pogodan momenat da postavim ali pošto smo već odložili nisam postavio. A ima i još jedan razlog, do sledeće godine će možda biti otvoren izlaz KRUŠEVAC ISTOK tako da nećete morati da idete kroz grad na KRUŠEVAC ZAPAD već će maltene izlaz voditi direktno do BIG-a (stari aerodrom, avion) što će biti mnogo brze i praktičnije pa ako se to obistini a mislim da hoće, snimiću tu putanju pa da imate dve varijante P.S Za sledeću godinu određujem datum maj-jun i to ostaje fiksno, neću pomerati ništa a svakako ćete barem mesec dana unapred biti obavešteni o samoj organizaciji, pa ko može - može, ko ne bude mogao, drugi put darkokarate 1 Quote
Recommended Posts