Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Narodu se ne može ugoditi. Ne obaziri se previše, zabodi jedan vikend pa ko bude mogao dobrodošao...ko ne može, više sreće sledeće godine. Čak i mi što sada možemo, ko zna šta može da se desi do tad. Kao i sa ovima koji sada ne mogu.

Izgubićeš termine ako budeš čekao da se svi složimo oko datuma.

Posted

Juče sam baš bio gore, došla mi je sestra iz BG sa sestrićima pa reko malo da ih provedem i da nešto ručkamo. Vikendom je abnormalna gužva, Trayalova glavna terasa puna, krcata, odvojena terasa - svadba i svadba na terasi vile Idile. Stvarno sam gledao da uklopim datum da svima odgovara ali na kraju ipak nekome neće odgovarati. Za sada datumi za koje sigurno znam da nema eventa tj neke svadbe ili neke svečanosti su 28-29 septembar. Naravno, i to može da se desi da se u međuvremenu popuni jer je njima gore bitnije da uzmu keš od slavlja nekog nego od nas što je i razumljivo. Ono što me teši je da i dalje ostavljaju glavnu terasu za vikend turiste a izdaju onu lepu izdvojenu manju.

Ako ste za dva dana boravka na Jastrepcu onda će to biti 28 i 29 septembar 99% stim što bih stavio akcenat na taj 28 (subota) jer je 29og taj "JDM" u Novom Sadu pa da ima lufta za nekog ko bi išao na obe strane

Posted

Ima naravno kako da ne, oko onog terena mesta kolko hoćeš. Možete ići i dublje u planinu ko voli i želi nego sam ja pikirao taj teren zbog parkiranja automobila ali svakako ima mesta za šatore. Više puta sam tokom godina tu kampovo kao mlađi kad je prvomajski uranak

• 3 weeks later...
Posted

Okuražio sam se danas da probam da nastavim put accordom posle asfalta i stigao sam donekle. Taj deo gde sam odlučio da stanem ima dosta useka u putu od džipova i kamiona koji vuku drva a ima oštrog kamenja. Lišće je popadalo i nisam smeo dalje jer sam već 2x osetio da mi kači auto dole. Napravio sam koju fotku tog mesta. Ono što je lepo je da poviše tog mesta (~100m) ima veliko proširenje za parking sigurno barem 15ak auta a ima i klupi stolova ložišta i potoka, mi smo sada bili u ovom donjem delu. Ako želite može se i tu prebaciti osnova druženja ali je put kao što sam naveo problematičan nažalost (za niža kola, ostali prolaze lagano)

20240822_170041.jpg

20240822_170056.jpg

20240822_170102.jpg

20240822_170128.jpg

20240822_170133.jpg

20240822_170338.jpg

20240822_170346.jpg

20240822_171715.jpg

Posted

Pa ajde neka krene spisak, ja napisah da se javljate al niko ništa :D Svako ko bude hteo smeštaj neka napiše pored svog imena da želi smeštaj u vili kako bih nazvao da rezervišem i da vidim dal treba neka kapara oko rezervacije itd. Kada dobije zvanično potvrdu o rezervaciji dopisaću pored imena

1. Zli

2. darkokarate (jednokrevetna u vili trayal)