zli_wuk Posted June 20, 2024 Report Posted June 20, 2024 Dakle, da ne zatrpavamo temu druženja iz Niša koje je bilo top, otvorio sam ovu temu da bi smo sagledali celu situaciju kada bi bilo dobro da se održi i ovo druženje. Lokacija planina Jastrebac, 20ak km od Kruševca. Infrastruktura dobra, sadržaja pregršt kod samog jezera. Mogućnost prenoćišta u vilama Trayal i Idila kao i planinarski dom. Vidim da dolazi u obzir i full kampovanje. Ako ima zainteresovanih da to bude 2 dana (subota - nedelja) zašto da ne. Trebalo bi ovde da vidimo koji datum bi najviše odgovarao. Obzirom da smo se videli u Nišu, mislim da bi kraj avgusta ili sredina-kraj septembra bili dobar izbor. Ostaje da se izjasnite jerbo sezona je letovanja pa da znamo ko je kad planirao na more i da prema tome napravimo plan. Što se same lokacije tiče, ispod samog Jastrebca je i selo Buci u kome postoji i prodavnica pa je jedan spust i uspon od 10ak minuta daleko. Put je jako dobar urađenja je nova infrastruktura, asfalt je nov i kao pista bez rupa. Jedino što je uzak put, po traka u oba smera i treba voditi računa u oštrim krivinama da ostanete u svojim trakama zbog eventualnog nadolazećeg saobraćaja. Vozila koja su niske konfiguracije imaju nesmetan prilaz do samog jezera to jest dok je asfalta posle toga već je problematično kad se siđe na zemljani put. Vozila sa normalnim i većim klirensom mogu ići dalje uz malo pažnje, ja sam EP-om izlazio skoro do kraja a jedne zime sam sa Vanjom (crveni ed iz niša) dok je imao crv-a, napravili smo đir skoro pa do kraja po snegu, baš bilo ekstra. Takođe za dva točka i kvadove nema prepreka, što ćete videti i sami kada budete boravili na planini, uvek ih ima. Pored samog jezera postoji jedan stari teren za basket i fudbal, dođe kao plato sa tribinama od betona u hladu. Najverovatnije bi tu bilo mesto okupljanja radi uparkiravanja vozila uz naravno odobrenje menadžmenta Jastrebac Lake Resort-a. Odmah pored je potok sa pregibom. Savetovao bih vam papučke ili kako se već osećate lepše jerbo postoji mogućnost brčkanja (ja leti kad su visoke temperature obavezno odem za vikend da se malo rashladim). Snimiću vam i ubaciti sve dodatno kroz temu šta i kako da budete upoznati sa svime. Ukoliko bude kampovanja (2 dana) ja ću samo biti odsutan na noćenju zbog obaveza koje imam kod kuće a bukvalno i živim na deonici puta koja vodi ka planini. Pošto je krenula inicijativa iz Niša, evo sada i iz Kruševca, nadam se da će tendecija da se nastavi i da se polako druženja pomeraju ka severu Srbije, da napravimo jedan lep krug i vidimo i druge lepote ove naše zemlje. Evo jedan video snima sa YT o samoj planini, uživajte! kolombaja, Milos_80, darkokarate and 6 others 9 Quote
zli_wuk Posted June 20, 2024 Author Report Posted June 20, 2024 I još jedna bitna stvar za sve hondaše koji dolaze iz daleka, mada to većina vas predpostavljam i zna ili je čula na televiziji, autoput je sada kompletan do samog ulaza u Kruševac ali bukvalno. Nemate više onaj deo Pojate - Kruševac koji nije dugačak ali zamara zbog ograničenja i bukvalno se ta deonica vozila i po pola sata (malo i jače) kad su gužve i kontrola brzine, koja je moram reći, svakodnevna. Sada vam je taj deo od Pojata do izlaza Kruševac Zapad bukvalno 10ak minuta vožnje Milos.Becejac, Milos_80, biciklista and 1 other 4 Quote
Milos.Becejac Posted June 20, 2024 Report Posted June 20, 2024 Sredina Septembra 21-22 vikend top sto se mene licno tice. Poslednje nedelje Septembra 24 je skup jdm2 u Novom Sadu za koji sam se prijavio i idem dva dana ranije. Jastrebac top, parking samo da je odlican i ja sam za (odnosno mi) Quote
zli_wuk Posted June 20, 2024 Author Report Posted June 20, 2024 Ovo je taj plato o kome sam govorio, ne zamerite što su zimske slike dobićete sveže samo da odem do gore neshwill, Milos_80 and Robi R 3 Quote
SIck_n_SIRious Posted June 21, 2024 Report Posted June 21, 2024 Iskreno, meni bi drago bilo da vas i svaki dan viđam ali, bar meni, septembar kao opcija nikako finansijski (sa trenutnim ne redovnim i minimalnim primanjima...) ne pije vodu obzirom da je krajem septembra jdm skup u novom sadu za koji sam zainteresovan obzirom da prošle godine nisam bio na prvom. U svakom slučaju pokušaću da izguram oba jer srce hoće ali džep ne da 😁 ali za sada je veoma teško izvodljivo tako da... očekujem i nadam se ne očekivanom 🥹 biciklista, neshwill and 19ljuba82 3 Quote
zli_wuk Posted June 21, 2024 Author Report Posted June 21, 2024 Zato sam i pokrenuo temu, pomenulo se, pokazalo se da ima zainteresovanih, shodno tome i tema da se izjasne ljudi pa da uklopimo, nigde ne žurimo. Svako ima neke svoje prioritete što je sasvim i normalno. Ako većina ne može ove godine, biće sledeće Tako da, izjašnjavajte se SIck_n_SIRious and Bak.M 2 Quote
AxeMarko Posted June 22, 2024 Report Posted June 22, 2024 5. 9. - 14. 9. Kao što rekoh, sve ostalo - tu sam. Quote
zli_wuk Posted June 23, 2024 Author Report Posted June 23, 2024 Hoćete onda krajem avgusta da uhvatimo pošto ima taj jdm skup i neki su na moru početkom septembra? AxeMarko 1 Quote
CG8 Posted June 24, 2024 Report Posted June 24, 2024 Ja sam u KS krajem Jula. Stari put do Varvarina je sada milina za voznju, nema nikog, a krivine Quote
Vedran Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 Druga polovina septembra idealna po meni, vratili se svi kucama. zex_76 and Serdjo 1 1 Quote
zex_76 Posted June 25, 2024 Report Posted June 25, 2024 Druga polovina septembra idealna po meni, vratili se svi kucama.И нема врућине, таман Serdjo 1 Quote
zli_wuk Posted June 26, 2024 Author Report Posted June 26, 2024 Ništa, onda definitivno ostaje 21-22 septembar ako ćete noćenje? Robi R 1 Quote
Vedran Posted June 29, 2024 Report Posted June 29, 2024 Taj vikend je drift u BG. Tu cu morati biti prisutan, hteo ili ne... HondaAccordCL9 1 Quote
zex_76 Posted June 29, 2024 Report Posted June 29, 2024 Ј*б*ш дрифт, ниси клинац да се палиш на то bad.toro 1 Quote
Milos.Becejac Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 15.09 mi odgovara to je Nedelja 14.09 imam ugovoreno fotkanje Madaaaa, oktobar lep mesec Bak.M 1 Quote
AxeMarko Posted July 6, 2024 Report Posted July 6, 2024 Ja 15. teško. Polećem 14. pred ponoć iz Španije, raspašću se. Quote
zli_wuk Posted July 7, 2024 Author Report Posted July 7, 2024 Jel onda ostaje 15i kao jedan dan ili neki mogu 14og pa da noće kao što su želeli? Jako mi je bitno zbog organizacije toshiro 1 Quote
AxeMarko Posted July 9, 2024 Report Posted July 9, 2024 On 7/7/2024 at 12:10 PM, Vedran said: Preziveces:) Teško, let je oko ponoći, 3.5 sata traje, i to ako ne kasni… Dok dodjem gajbi, a onda pon. posao. Jbg, ispadam iz kombinacije. Quote
Recommended Posts