Robi R Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 14 hours ago, zli_wuk said: Kad se budete opet uželeli, sledeći na repertoaru sam ja Ufff i ja dolazim u ovaj raj na zemlji Dadas and civic_x_fk7 2 Quote
Milos.Becejac Posted June 18, 2024 Author Report Posted June 18, 2024 Sto se mene tice Septembar je tu Robi R 1 Quote
zli_wuk Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Ako ima zainteresovanih, organizovaćemo, najmanji problem toshiro and HondaAccordCL9 2 Quote
Milos.Becejac Posted June 18, 2024 Author Report Posted June 18, 2024 1. Beki.Aleksei (Niški domaćin) Bak.M 1 Quote
zli_wuk Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Čekaj polako, sezona je letnjih odmora, da vidimo ako još nekome odgovara koji su iz daleka pa da organizujem. Jastrebac je jako lep, ima mesta gde i da parkiramo aute, ima i dosta sadržaja a najviše za decu jer je tu Avantura Park. Imate i zip lajn preko jezera. Ko voli vožnju po šumi, staze i renta za kvadove i kroske. Naravno vila Trayal i vila Idila su tu za smeštaj ako neko želi vikend da provede Bak.M, 19ljuba82 and Robi R 3 Quote
Dadas Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Za vilu Trayal mozda mogu da organizujem neku pricu ako bude u igri skup sa nocenjem. 19ljuba82, toshiro, Robi R and 1 other 4 Quote
zli_wuk Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Vidi ja sam razmišljao da im uzmem onu zasebnu terasu, izdvojenu, predpostavljam da znaš na koju mislim, da je pikiram za nas par sati dok se klopa i to. Naravno i za sam smeštaj postoji varijanta pa da vidimo kako bi narod reagovo. Svaka pomoć dobrodošla ako imaš bolji "kontakt" od mene sa upravom gore a verovatno ga imaš I vila Idila ti sad spada zajedno sa njima, zaokružili su to u priču Jastrebac Lake Resort Quote
SIck_n_SIRious Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Polako ljudi da ne prezašećerimo mnogo 😁 Quote
Serdjo Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Moze, full on kampovanje nocenje rostiljanje uz kotlic. Prodato toshiro, Robi R, 19ljuba82 and 2 others 5 Quote
zli_wuk Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Moguć je i planinarski dom, zaboravih na to ali mislim da je pristup nižem autu do njega malo teži, moram da izađem da overim. Postoje dosta mesta još u dubini planine koja su full ali je pristup zemljanog puta zeznut za niska vozila. Ja sam EPom izlazio maltene do vrha ali cl-om sam ograničen bukvalno dok ne prestane asfalt. Do samog Jastrebca to jest jezera koje je na slici urađena je komplet nova infrastruktura i put je kao pista, uzak doduše ali nov Robi R 1 Quote
Vedran Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 Meni bilo super u Niš! Hvala momcima i devojkama na organizaciji i cimanju. Pozdrav za sve! toshiro, HondaAccordCL9, OldGeorgie and 2 others 5 Quote
Milos.Becejac Posted June 18, 2024 Author Report Posted June 18, 2024 Drago mi je sto sam vas upoznao, uzivo je jos bolje druzenje, narocito razlicitosti koje nas opet sve spajaju hvala sto se dosli Vedran, civic_x_fk7, HondaAccordCL9 and 2 others 5 Quote
zex_76 Posted June 18, 2024 Report Posted June 18, 2024 9 hours ago, zli_wuk said: Čekaj polako, sezona je letnjih odmora, da vidimo ako još nekome odgovara koji su iz daleka pa da organizujem. Не замери му, млад је, неискусан @beki.aleksei SIck_n_SIRious 1 Quote
Milos.Becejac Posted June 18, 2024 Author Report Posted June 18, 2024 Bila je sala, evo kunem se u skretanje za Nais ! 😔 zli_wuk, HondaAccordCL9, SIck_n_SIRious and 2 others 1 4 Quote
SIck_n_SIRious Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 Edit gotov, evo male retrospektive našeg druženja. Izvinite ako sam nekog propustio u montaži ali trudio sam se da izvučem maksimalno iz sakupljenog materijala od vaših slika i smimanih videa. Ovo je bilo neko moje samouko amatersko montiranje čisto da ostane neki zapis druženja tako da ne zamerite na ne profi editu. Naknadni edit je moguć ako bi ko šta dodao ili izbacio. Uživajte u narednih 15 minuta... robbief, Dadas, toshiro and 8 others 9 2 Quote
zli_wuk Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 Dobar video! Na samom početku videa prevarant broji pare a Bečejski nadgleda, jbg, mora kontrola da ne zajebem nekog hahahahahha darkokarate, Vedran, SIck_n_SIRious and 2 others 1 4 Quote
toshiro Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 2 hours ago, SIck_n_SIRious said: Edit gotov, evo male retrospektive našeg druženja. Izvinite ako sam nekog propustio u montaži ali trudio sam se da izvučem maksimalno iz sakupljenog materijala od vaših slika i smimanih videa. Ovo je bilo neko moje samouko amatersko montiranje čisto da ostane neki zapis druženja tako da ne zamerite na ne profi editu. Naknadni edit je moguć ako bi ko šta dodao ili izbacio. Uživajte u narednih 15 minuta... Hvala ti što si se potrudio I zabeležio lepe trenutke dok smo mi uzivali u njima. To je još jedan bitan deo organizacije skupa koji niste propustili. Hvala vam na svemu. Bilo je odlično za prvi put i raspoloživo vremei. Šteta je samo što je loš put do lokacije pa nije baš za brzi vozić, ali na svu sreću smo imali ono parče auto puta na kraju do Naisa. Baš lepo zaokružen događaj! civic_x_fk7, SIck_n_SIRious and Milos.Becejac 1 2 Quote
civic_x_fk7 Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 @SIck_n_SIRious ma brate, kako je većina snimljenog bila ad-hoc iz barem 10 različitih izvora, možeš slobodno smatrati da je montaža ispala profi u odnosu na raspoloživi raw materijal. Hvala ti na vremenu i trudu utrošenom da bi se dobio ovako lep vidoje, kao i svima koji su priložili snimke Posebno zahvaljujem mega-caru na dashcam defilea u povratka s mesta okupljanja SIck_n_SIRious, darkokarate and Dadas 2 1 Quote
SIck_n_SIRious Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 3 minutes ago, civic_x_fk7 said: @SIck_n_SIRious ma brate, kako je većina snimljenog bila ad-hoc iz barem 10 različitih izvora, možeš slobodno smatrati da je montaža ispala profi u odnosu na raspoloživi raw materijal. Hvala ti na vremenu i trudu utrošenom da bi se dobio ovako lep vidoje, kao i svima koji su priložili snimke Posebno zahvaljujem mega-caru na dashcam defilea u povratka s mesta okupljanja Nije dashcam, akciona 360° kamera je u pitanju. Pustiću na yt još jedan, skoro sirov, video sa tog defilea u 360° da sami možete da birate ugao gledanja Dadas 1 Quote
zex_76 Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 Одлично [mention=19164]SIck_n_SIRious[/mention], само да је видео у 4К било би идеално. SIck_n_SIRious 1 Quote
SIck_n_SIRious Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 @zex_76 uploaduje se upravo... Biće 360° u 4k na yt oko 21:30h. Puštam link kad bude gotov. zex_76 1 Quote
SIck_n_SIRious Posted June 19, 2024 Report Posted June 19, 2024 Video je izvoran kako je snimano jer nisam u mogućnosti da editujem u 360. Pošto vetar pri vožnji dosta bije u mikrofon samo utišajte zvuk i to je to 360 pregled naravno smo mišem uz klik vrtite željeni ugao na kompu ili na mob prstom neshwill, toshiro, Bak.M and 2 others 5 Quote
AxeMarko Posted June 20, 2024 Report Posted June 20, 2024 Ja sam na moru 5. 9. - 14. 9. A sve ostalo je opcija za bleju… Milos.Becejac, SIck_n_SIRious and vlado985 3 Quote
neshwill Posted June 20, 2024 Report Posted June 20, 2024 Ostavi tachne koordinate,glupo je da ti oidmor prodje bez ekipe iz kluba Uvek se nadje neko kome je dosadno i ko je zeljan avanture i ko je u mogucnosti da te iznenadi vlado985, AxeMarko and SIck_n_SIRious 3 Quote
Milos.Becejac Posted June 20, 2024 Author Report Posted June 20, 2024 @neshwill nemoj dva puta da kazes ovaj da napises SIck_n_SIRious 1 Quote
Recommended Posts