Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čekaj polako, sezona je letnjih odmora, da vidimo ako još nekome odgovara koji su iz daleka pa da organizujem. Jastrebac je jako lep, ima mesta gde i da parkiramo aute, ima i dosta sadržaja a najviše za decu jer je tu Avantura Park. Imate i zip lajn preko jezera. Ko voli vožnju po šumi, staze i renta za kvadove i kroske. Naravno vila Trayal i vila Idila su tu za smeštaj ako neko želi vikend da provede

Posted

Vidi ja sam razmišljao da im uzmem onu zasebnu terasu, izdvojenu, predpostavljam da znaš na koju mislim, da je pikiram za nas par sati dok se klopa i to. Naravno i za sam smeštaj postoji varijanta pa da vidimo kako bi narod reagovo. Svaka pomoć dobrodošla ako imaš bolji "kontakt" od mene sa upravom gore a verovatno ga imaš :D

I vila Idila ti sad spada zajedno sa njima, zaokružili su to u priču Jastrebac Lake Resort

Posted

Moguć je i planinarski dom, zaboravih na to ali mislim da je pristup nižem autu do njega malo teži, moram da izađem da overim. Postoje dosta mesta još u dubini planine koja su full ali je pristup zemljanog puta zeznut za niska vozila. Ja sam EPom izlazio maltene do vrha ali cl-om sam ograničen bukvalno dok ne prestane asfalt.

Do samog Jastrebca to jest jezera koje je na slici urađena je komplet nova infrastruktura i put je kao pista, uzak doduše ali nov

Posted

Edit gotov, evo male retrospektive našeg druženja. Izvinite ako sam nekog propustio u montaži ali trudio sam se da izvučem maksimalno iz sakupljenog materijala od vaših slika i smimanih videa. Ovo je bilo neko moje samouko amatersko montiranje čisto da ostane neki zapis druženja tako da ne zamerite na ne profi editu. Naknadni edit je moguć ako bi ko šta dodao ili izbacio. Uživajte u narednih 15 minuta...

Posted
2 hours ago, SIck_n_SIRious said:

Edit gotov, evo male retrospektive našeg druženja. Izvinite ako sam nekog propustio u montaži ali trudio sam se da izvučem maksimalno iz sakupljenog materijala od vaših slika i smimanih videa. Ovo je bilo neko moje samouko amatersko montiranje čisto da ostane neki zapis druženja tako da ne zamerite na ne profi editu. Naknadni edit je moguć ako bi ko šta dodao ili izbacio. Uživajte u narednih 15 minuta...

Hvala ti što si se potrudio I zabeležio lepe trenutke dok smo mi uzivali u njima.

To je još jedan bitan deo organizacije skupa koji niste propustili.

Hvala vam na svemu. Bilo je odlično za prvi put i raspoloživo vremei.  

Šteta je samo što je loš put do lokacije pa nije baš za brzi vozić, ali na svu sreću smo imali ono parče auto puta na kraju do Naisa. Baš lepo zaokružen događaj!

Posted

@SIck_n_SIRious ma brate, kako je većina snimljenog bila ad-hoc iz barem 10 različitih izvora, možeš slobodno smatrati da je montaža ispala profi u odnosu na raspoloživi raw materijal. Hvala ti na vremenu i trudu utrošenom da bi se dobio ovako lep vidoje, kao i svima koji su priložili snimke :good:

Posebno zahvaljujem mega-caru na dashcam defilea u povratka s mesta okupljanja :vozac2

Posted
3 minutes ago, civic_x_fk7 said:

@SIck_n_SIRious ma brate, kako je većina snimljenog bila ad-hoc iz barem 10 različitih izvora, možeš slobodno smatrati da je montaža ispala profi u odnosu na raspoloživi raw materijal. Hvala ti na vremenu i trudu utrošenom da bi se dobio ovako lep vidoje, kao i svima koji su priložili snimke :good:

Posebno zahvaljujem mega-caru na dashcam defilea u povratka s mesta okupljanja :vozac2

Nije dashcam, akciona 360° kamera je u pitanju. Pustiću na yt još jedan, skoro sirov, video sa tog defilea u 360° da sami možete da birate ugao gledanja ;)