TRIO_driver Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 Dakle, svi Novosadjani moji, plus Vojvodjani, evo borbenog plana za Honda skup na Huji! Polazak: 11.30h Lokacija: SUPERMARKET TEMPO, parking, nalazi se sa leve strane, kod kanala DTD. Ruta: Novi Sad, preko Titela, direktno na Pancevacki most, pa na Adu Huju. Idemo u konvoju, ja moju TRIO ekipu saljem ranije, ja ostajem sa vama, pa cemo svi djuture zajedno za Huju. Put preko Titela je najbolja solucija, preskacemo BGD i guzvu, sam put je dosta prav i bez saobracaja i plavih, lep je krajolik, sve u svemu, zacin C!! Quote
bokins Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Ajd samo da vidimo da li cemo se sada organizovati pa da krenemo na vreme, uvek neko kasni Quote
Propeler Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Ja cu krenit oko 9 laganica.. jos cu popit i kaficu u panteru. Quote
Serdjo Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Aj srecan put ujutru, ipak ima da se klackate do Bgd, pa se vidimo! Quote
GoGo Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Samo desnom stranom...sem ponekad levom, se vidimo sutraaaa...bice to paklen dan... Quote
VladaBCS Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 ja ću ujutru biti u subotici, idem sa calcem po jos neke papire, danas smo doterali novog nisana, sutra treba još neki papiri, zaboravismo u euforiji, al nazalos zurim da sredimo te papire tako da necu ici sa vojvodjanskom ekipom... Quote
Propeler Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 ja ću ujutru biti u subotici... I ja cu u jutro biti u Subotici, ako te vidim mahacu ti. Quote
VladaBCS Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 uposlio bi ja tebe da mi doneses te papire ali izgleda da Cale mora da pljune potpis negde tako da grebi ga Quote
TRIO_driver Posted June 12, 2010 Author Report Posted June 12, 2010 Valjda se niko nece cuknuti na putu, nama Vojvodjanima je to tradicija, jeli Parezan i Propeler? Quote
Propeler Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 Zahebi mene i Parezana, sad je neko drugi na redu (ako bas mora). Quote
Recommended Posts