Serdjo Posted November 27, 2023 Report Posted November 27, 2023 Ne znam ni sam sta da kazem, malo kad saberem utiske pa cu da napisem koju, za sad samo slike. Masina je stigla kuci. Ono sto znam je da sam presrecan, kao malo dete, nisam ni razmisljao da cu kupovati bas nov nov motor, poklopile se neke kocke i eto miha., Kabe, Nesh and 17 others 17 3 Quote
Dadas Posted November 27, 2023 Report Posted November 27, 2023 Sta da dodam a da ti nisam rekao vec!? Sa srecom ti nova masina! Ko da doceka lepo vreme. Tako nekako je i meni bilo pre eto pa godinu dana kada sam docerao novu igracku u sred zime pa ne znam jel sam srecan sto je tu ili nesrecan sto ne moze da se vozi. toshiro and Serdjo 1 1 Quote
Ji 4Tze Posted November 27, 2023 Report Posted November 27, 2023 Dooobra makina, svaka čast i nemoj vreme da te sprečava Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted November 27, 2023 Author Report Posted November 27, 2023 Hvala ekipa, tokom zime bar razrada Tek je poceo da broji Letos sam imao prilike da se upoznam sa njim, kada su pristigli u Deltu. Paralel twin, 755ccm, 92ks, 75nm, 21/18inca tocak, 200mm hoda, 208kg natankan, 6 brzina manuelni, el paket (el klapna, modovi voznje, podesavajuci displej, rezimi rada ABS-a, TC itd...) full LED rasveta, dupli 310 diskovi napred 260inesto nazad.. Slike sa testa u avgustu: Cekam da stigne u deltu quickshifter i grejaci rucica (to sam dobio u paketu sa motorom) a porucio iz DE Hepco&Becker set crash barova, valja ga zastiti. sale vti, mladjan, Colman and 8 others 9 2 Quote
schonenk Posted November 27, 2023 Report Posted November 27, 2023 Dobro, lepo si ga isfotkao cistog, sad je vreme za neku kaljugu Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted November 28, 2023 Author Report Posted November 28, 2023 Biće svega, nadam se da će da se zadrži bar do isteka garancije Bila je lomljava da li afriku uzeti ili transa, finansijski bi izašao egal jer sam afrike gledao par god stare sa malom km iz CH ili nov TA ovde. U suštini meni treba putni enduro, što ta dva motora i jesu. Malo za selo malo za grad, a da lome kilometre to je obavezan uslov. S tim da je afrika veća jača moćnija "skuplja", i ono što je presudilo da za sada uzmem TA, afrika je sigurnih 30kg teža i malo višlja. Na ulici oba mogu da vozim ok iako sam nižeg rasta ali problem nastaje kada se siđe sa puta, tu se stvari zakomplikuju zbog pomenute visine i viška kila. robbief 1 Quote
robbief Posted November 30, 2023 Report Posted November 30, 2023 Koliki tekst da bi rekao da si nizak i debeo. toshiro, Aleksa_ZP, Serdjo and 5 others 1 7 Quote
Colman Posted November 30, 2023 Report Posted November 30, 2023 On 11/28/2023 at 10:27 AM, Serdjo said: Biće svega, nadam se da će da se zadrži bar do isteka garancije Bila je lomljava da li afriku uzeti ili transa, finansijski bi izašao egal jer sam afrike gledao par god stare sa malom km iz CH ili nov TA ovde. U suštini meni treba putni enduro, što ta dva motora i jesu. Malo za selo malo za grad, a da lome kilometre to je obavezan uslov. S tim da je afrika veća jača moćnija "skuplja", i ono što je presudilo da za sada uzmem TA, afrika je sigurnih 30kg teža i malo višlja. Na ulici oba mogu da vozim ok iako sam nižeg rasta ali problem nastaje kada se siđe sa puta, tu se stvari zakomplikuju zbog pomenute visine i viška kila. Za godinu-dvije također razmišljam o izboru jednog od ova dva modela (trenutno sam na DCT-u i X adv-u koji se težinom prilično približio AT sa DCT). Obzirom da sam nešto viši (cca. 190 cm), da li je recimo Africa tu bolji izbor? Dalje, da li je cornering ABS (Africa od 2020g+ ima, Transalp ne), jedan od nekih bitnijih dodataka? Nisam do sada vozio manuelca, ali svakako bi QS na Transalpu ispeglao i taj momenat... S druge strane masa review-a (barem ih YT algoritam meni servira) uglavnom hvale kombinaciju DCT-a i AT. Da li je i crf1000 pristojna opcija ili je novi 1100 pruža dosta više? Grad je tu i tamo opcija (živim u malom gradu), ali svakako međugradske, blaže offroad i duže ture su ono što je prava stvar što uglavnom i praktikujem. Sa ovakvim inputima, šta je po tebi bolji izbor? Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted November 30, 2023 Author Report Posted November 30, 2023 Za tebe je afrika 1100dct ko izmisljena onda. Puca od upotrebljive snage (zanemari yt novinare koji prave excel tabele), vozljiva i idealna za nekog ko nije mali i debeo Vozio sam i crf1000 i crf1100, nova ima malo vise snage, malo bolje vesanje a najveca razlika je DBW i sve sto on nosi. Ako volis tech i DCT ti je veliki uslov idi na crf1100 bez razmisljanja. Sve sto si naveo gde bi koristio afrika radi za 10ku. toshiro, Colman and robbief 1 2 Quote
Serdjo Posted January 1, 2024 Author Report Posted January 1, 2024 toshiro, Robi R, jocak90 and 13 others 12 4 Quote
Serdjo Posted February 5, 2024 Author Report Posted February 5, 2024 Meto fabricki QS, grejace i 12v steker. Hepco&becker crash barove donje i gornje. Acerbis stitnike ruku/kormana. Deflektore za vetar oko vizira, konzolu za navigaciju, sklopive retrovizore, kratki nosac tablice. Uzeo i set torbi, sve sto treba za put sada ima. Robi R, jocak90, toshiro and 3 others 5 1 Quote
Dadas Posted February 5, 2024 Report Posted February 5, 2024 Jel planiras da mu uzmes touring gume? Quote
Serdjo Posted February 5, 2024 Author Report Posted February 5, 2024 Te su mu za sve, pa kad se potrose cu da vidim. Jedino sto malo huje oko 100-110kmh, a lepo drze korektne skroz itd. toshiro and Dadas 1 1 Quote
Serdjo Posted February 26, 2024 Author Report Posted February 26, 2024 Napravio suspleh I montirao maglenke koje bacaju u gornjoj zoni belo, dole zuto, ubija kako osvetle teren. Bas se lepo vozimo, od pocetka meseca presao 3k palija, vr46, bad.toro and 10 others 12 1 Quote
bad.toro Posted February 27, 2024 Report Posted February 27, 2024 Lepši mi je ovaj kartonski Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted March 19, 2024 Author Report Posted March 19, 2024 Presao 5,5k od 1 feb nemam sta da mu zamerim, za bolje od ovog nisam. miha., biciklista, Ognjen27 and 10 others 12 1 Quote
Serdjo Posted June 10, 2024 Author Report Posted June 10, 2024 Opalio 10k u regiji Pulja u Italiji Sad je na nekih 12,5k i treba na redovan servis. U medjuvremenu stavio i izduv. Peca CWB je radio mid pipe, drkanje ispalo. Da sam prezadovoljan motorom do sada blaga je rec. Ognjen27, Colman, Dadas and 7 others 9 1 Quote
Serdjo Posted July 14, 2024 Author Report Posted July 14, 2024 Uradjen krajem juna redovan servis, sad smo na 14500. Upravo se vratio sa jedne lepe kruzne, nacionalni parkovi, ture. Robi R, 19ljuba82, Dadas and 4 others 6 1 Quote
Dadas Posted July 14, 2024 Report Posted July 14, 2024 Ne gasis ga. Tvoj je 11/23 a moj 12/22 godiste i isto pre neki dan uradjen 2. servis na 12.700 km. Sijes me za skoro 2hkm vise i godinu dana mladji motor Iskreno se nadam da cemo zajedno u ovoj sezoni napraviti jos koje znacajnije i zajednicke kilometre ako se slazes. Meni bi bilo bas drago. toshiro and Serdjo 1 1 Quote
Serdjo Posted August 31, 2024 Author Report Posted August 31, 2024 Punoletstvo u 7 meseci voznje. Ognjen27, bad.toro, zex_76 and 12 others 12 3 Quote
Serdjo Posted September 25, 2024 Author Report Posted September 25, 2024 Klikno 20 Colman, neshwill, 19ljuba82 and 5 others 7 1 Quote
Serdjo Posted October 15, 2024 Author Report Posted October 15, 2024 Vozilo dobilo zimski set guma Odmah su testirane i habane, zadovoljava. neshwill, Robi R, 19ljuba82 and 6 others 8 1 Quote
Serdjo Posted October 26, 2024 Author Report Posted October 26, 2024 Jedna od najprijatnijih izmena do sad je za jedan zub manji prednji lancanik Sa 15z prednjim lancanikom motor je neuporedivo zivlji. Taman taj donji deo opsega koji mu je bio tanak, sad ima smisla. To nesto obrtaja sto je sada skocilo na krstarenju u 6oj nije strasno, svakako za duze asfalt ture vratim 16 i vrti honda. Potpuno je drugi motor sa kracim prenosom. vr46, Robi R, neshwill and 6 others 7 2 Quote
Recommended Posts