Serdjo Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 1863km, 4 države, 3 noći, 4 dana, 4 godišnja doba, 1 motor, 1 entuzijasta i jako puno predela, šuma, reka, gora, mora, svega... Pančevo Brodarevo skoro u cugu, Kozak u Mojkovcu doručak carski, kanjon Tare, Zabljak, Durmitor, Sedlo, Bobotov kuk, Plužine, Nikšić i ka Trebinju: Robi R, Ji 4Tze, biciklista and 5 others 4 4 Quote
Serdjo Posted June 6, 2023 Author Report Posted June 6, 2023 Drugi dan, Trebinje, Dubrovnik, uz vodu, Pelješac, Biokovo, kupanjac posle Makarske, pa uz vodu i kroz pljusak poptop do Gornjeg karina. zex_76, vr46, sagittariusNBG and 10 others 9 4 Quote
Serdjo Posted June 6, 2023 Author Report Posted June 6, 2023 Treći dan preko Masleničkog mosta na najbolji deo Jadranske magistrale, ali je duvao katastrofa vetar pa posle Karlobaga penjem na Velebit pa ka Željavi, Bihaću, Cazinu i Prijedoru.. schonenk, zex_76, sagittariusNBG and 8 others 8 3 Quote
Serdjo Posted June 6, 2023 Author Report Posted June 6, 2023 Od Prijedora pun gas kroz severni deo RS, uželeo se kuće.. Nemam puno reči, doživljaj jak, prizori epski dogodovština raznih.. Poseban osećaj je kad si "sam" na putu, iako nije bilo momenta na pauzama ili u smestaju ili gde god da nije bilo neke priče šege i zabave, ipak smo kući... Drača, miha., Ji 4Tze and 14 others 13 4 Quote
sagittariusNBG Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 svaka cast pogotovo sto si sam isao, ja gledam prijatelja on sa biciklom sa nekom ekipicom opet isao neku rutu ex yu a gledam i ovi bajkeri su vozili to isto kao balkan relly slicna ruta to je predivno iskustvo i dozivljaj Serdjo and biciklista 1 1 Quote
Dadas Posted June 6, 2023 Report Posted June 6, 2023 Ostaje neprezaljeni zal za ovom voznjom ali jbg…, bravo drajveru neka si nam rekao! Vidimo se jako brzo na kreiranju sledece i skorije ture. Johnny B lude, toshiro and Serdjo 2 1 Quote
Recommended Posts