Serdjo Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 Predobro, kako volim da vidim motorce na sumskom putu Kako ti se cini voznja? toshiro 1 Quote
toshiro Posted June 26, 2023 Author Report Posted June 26, 2023 Lepo, lagano motorče, udobno, sposobno, ove gume su ok na asfaltu i na ovakvoj tvrdoj podlozi ali po nekim kaljugama sam jedva prošao. I to vrlo plitko blato samo gnjecavo. U jednom momentu ga jedva zaustavih da ne sklizne ispod mene. Pored toga lagano se penje po ovakvom terenu i baš mi prija vožnja po prirodi. Za to sam ga i uzeo. Na putu je brzina 65-70 puna kapa. Može on više naravno ali poprilično šiba vetar bez ikakvog vizira tako da već razmatram neku Zetu. Ide odlično i nema problem da povuče i da pretekne. Nije bučan, sam motor ima baš lep zvuk. Deki777 and Serdjo 1 1 Quote
toshiro Posted September 13, 2023 Author Report Posted September 13, 2023 Za vikend sam malo vozio motorče po okolini. Ovaj CRF dodje nešto kao Jazz medju automobilima....Svaka kuća bi valjalo da ima po jednog. Neki će prepoznati predele sa prve slike kolombaja, Serdjo, Ji 4Tze and 8 others 10 1 Quote
DuleBP Posted September 13, 2023 Report Posted September 13, 2023 Jel lokacija i dalje savrsena za skup? 😁 Quote
toshiro Posted September 13, 2023 Author Report Posted September 13, 2023 Jeste, ali sve dosadi posle dva puta. @zex_76 i ja bismo sada nešto severnije Spavaš li mirno@milosns? 19ljuba82, bad.toro, kolombaja and 3 others 3 3 Quote
zex_76 Posted September 14, 2023 Report Posted September 14, 2023 [mention=887]zex_76[/mention] i ja bismo sada nešto severnijeШто се каже „мрка капа”, до Београда можда, северније тешко Quote
toshiro Posted April 7, 2024 Author Report Posted April 7, 2024 Stigle malo sposobnije gume. Trebalo je da budu Conti TKC80 medjutim nakon kupovine prednje ispostavi se da nije bilo zadnje u profilu koji mi treba i onda okrenem na Michelin Anakee wild. Namonitirane i nove prednje pločice, očišćen i podmazan lanac. Malo provozano motorče danas. Druga priča po kamenu i zemlji... Na brzinama kojim se vozi nema razlike u buci na asfaltu. Taman naberem i malo sremuša...poslednji trzaji... biciklista, 19ljuba82, Serdjo and 10 others 12 1 Quote
Recommended Posts